Winter 17 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Jeśli Moradziecki utopi stary zakon PiSu włącznie z Kaczyńskim to już to samo będzie jakimś postępem po ponad 20 latach skostniałej konstrukcji POPiS.
Camis Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Państwo mem, najpierw prawidłowo ostrzegają żeby nie klikać w linki w SMS od RCB. A teraz sami takie wysyłają
nozownikzberlina Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca (edytowane) jak oglądałem wypowiedź Tuska z Kosiniakiem odnośnie rakiety to masakra, jąkała odpowiada już gorzej niż Korwin-Mikke. ciekawe jak zareaguje rząd Tuska który dostarczał podstawowy ekwipunek survivalowy terrorystom na granicy i twierdził, że to są tylko biedni ludzie i trzeba pomagać edit: Edytowane 31 Lipca przez nozownikzberlina
Camis Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca https://wykop.pl/wpis/87134721/tak-tylko-przypominam-ze-nowoczesny-z-2012-r-syste
Kris194 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Nie będę tak delikatny jak pani Agnieszka Gozdyra i powiem wprost, że ruska szmata postanowiła dać głos.
GordonLameman Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 3 godziny temu, Winter napisał(a): Co za debil robił tą grafikę
Kris194 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 1 godzinę temu, Camis napisał(a): https://wykop.pl/wpis/87134721/tak-tylko-przypominam-ze-nowoczesny-z-2012-r-syste My od 22 lat budujemy System Bezpiecznej Łączności Państwowej także na Cell Broadcast pewnie jeszcze trochę poczekamy
hubio Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca (edytowane) W dniu 30.07.2026 o 17:26, ghostdog napisał(a): Wyborcy 3D najprawdopodobniej zostaną w domu. Głosowałem na 3D żeby weszli bo mieli problemy sondażowe. Głosowałem na nich bo obiecywali wywalenie polskiego ładu na co się też godziła PO. Na chwilę obecną 3D nie istnieje. Pokłócona i podzielona poniżej progów. PO jak miała tak wciąż ma wywalone na JDG i osoby fizyczne pracujące za minimalną. Na konfę nie zagłosuję bo są niebezpieczni. Na PiS nie zagłosuję bo mają Ziobro i Czarnka. Na Zandbega być może jak zmieni nieco retorykę w stosunku do przedsiębiorców i zacznie odróżniać Lidla od warzywniaka. Bo dla niego to samo. A na Morawieckiego nie bo też jest na pasku korpo i to on bezpośrednio odpowiada za polski ład, który mnie mocno docisnął. Więc opcja pozostaje taka: pierwszy raz od kiedy miałem prawo wyborcze wcale nie pójdę na wybory i poświęcę tą godzinkę albo dwie na granie albo film... Większy pożytek niż głosowanie na tych idiotów z Wiejskiej chcących się nachapać dla siebie i rodzin i robiących ludziom wodę z mózgu. Edytowane 31 Lipca przez hubio
ptys Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia 18 godzin temu, Winter napisał(a): dawno już mówiłem że banda darmozjadów która nas otacza jest przeogromna a sam parlament do obcięcia o 70%
Winter Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Tumanowicz wygląda na "zmęczonego" Tak bajdewej, koleś starszy ode mnie o rok i ani włosów, a bęben, jak dobra cysterna. Masakra.
Henryk Nowak Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Godzinę temu, Winter napisał(a): Tumanowicz wygląda na "zmęczonego" Tak bajdewej, koleś starszy ode mnie o rok i ani włosów, a bęben, jak dobra cysterna. Masakra. O lol, w życiu bym nie powiedział, że on jest tylko kilka lat starszy ode mnie. Co za dziad.
209458 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Godzinę temu, Winter napisał(a): Tumanowicz wygląda na "zmęczonego" Tak bajdewej, koleś starszy ode mnie o rok i ani włosów, a bęben, jak dobra cysterna. Masakra. Z zamartwiania o los ojczyzny mu wypadły
ghostdog Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia 2 godziny temu, Winter napisał(a): Tumanowicz wygląda na "zmęczonego" Tak bajdewej, koleś starszy ode mnie o rok i ani włosów, a bęben, jak dobra cysterna. Masakra. Przecież to ten znany jutuber, Drwal Rębajło
Winter Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Ten bambo zostawił ciężarną babę i spierniczył.
nozownikzberlina Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-polacy-troche-sie-zapedzili-ukrainski-weteran-o-przekazaniu,nId,23523126 Cytat Wygląda na to, że Polacy trochę się zapędzili. Trzeba im wyjaśnić w UE i NATO, co robią -powiedział ukraiński weteran wojenny Ołeksij Hetman. Zdaniem majora w stanie spoczynku, Ukraina nie powinna przekazywać Polsce swoich technologii dronowych w zamian za MiG-i, tylko dostać myśliwce bezpłatnie. to pewnie putin mu kazał tak mówić
Suchy211 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Nie chcą to pociąć na te żyletki na które miały być pocięte. Albo sprzedać za grosze komuś kogo Ukraińcy szanują to coś za nie im dadzą.
Klakier1984 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Dobrze wiedzieć, że takie barany to nie tylko u nas https://wiadomosci.wp.pl/hiszpania-plonie-a-premier-poleca-hity-na-lato-burza-w-sieci-7313832088070208a
Winter Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia W końcu jakaś refleksja, choć w jego przypadku nie wiadomo, czy nie pod publiczkę. Ciekawe, ile w tym próby odebrania elektoratu Konfederacji i Korony Brauna.
Rekomendowane odpowiedzi