Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze im się czkawka odbije, to, że nazywają to DLSS.

Już przy wprowadzeniu FG pisałem co to ma wspólnego z Super Samplingiem, ale teraz to już odpływają.

Naprawdę mają nas za debili jak uważają, że musimy mieć wszytko pod jednym znaczkiem, bo inaczej się pogubimy jak gołębie we mgle.

• Upvote 4
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Ozzbi napisał(a):

właśnie mineło 14 dni a odsyłaja mnie do nvidia - mam się z nimi kontaktować 

Euro AGD jest partnerem Nvidi i bierze udział w promocji na Residenta, więc nie powinni Cie odsyłać. Jeszce się nie spotkałem z czymś takim, gdy sklep bierze udział w promocji i to zawsze sklep wysyłał kod po 14 dniach od zakupu.

https://www.euro.com.pl/cms/nvidia-resident-evil-requiem-bundle.bhtml#footer

Więc napisz do nich, że nawet w swoim regulaminie na stronie Euro AGD mają napisane "Po 14 dniach otrzymasz wiadomość e-mail z kodem umożliwiającym odbiór gry" :D

Edytowane przez skunRace
Opublikowano
5 godzin temu, Ozzbi napisał(a):

Zamawiał ktoś kartę rtx 50xx w Euro Agd i dostał kod do gry .. sami przysyłaja czy jak ??? 

W Euro automat wysyła kod, nie musisz się z nikim kontaktować. 

To nie jest równo 14 dni co do sekundy. Możesz dostać np. za parę godzin. 

Opublikowano (edytowane)

Pamiętam, że było jakieś ostre dementi ze strony nvidii i trochę przepychanek z Asusem, ale nie wiem jak obecnie sytuacja stoi. Temat chyba ucichł.

Tak, to stary artykuł, nic nowego.

Edytowane przez some1
  • Upvote 1
Opublikowano

"Redakcja Hardware Unboxed, po bezpośrednich rozmowach z ASUS-em, potwierdza, że wersja 16 GB RTX 5060 Ti jest aktualnie EOL (End of Life) i nie będzie już produkowana. To oznacza definitywny koniec tego wariantu, to, co jest jeszcze w sklepach, to ostatnie sztuki."

Opublikowano (edytowane)

@Pitt_34 ja na szczęście mam inne rtx'y na stanie jeszcze więc nie mam spiny 😀

Ten Strix OC był za 4k pln więc wziąłem do kolekcji bo to może być ostatni Strix jeśli chodzi o Rtx'y a jak wiadomo jestem fanbojem Asusa 🤣

Edytowane przez Fenrir_14
  • Upvote 1