sideband 3 387 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Wystarczyłoby odciąć kompa od zasilania zablangałoby od kopa.
MJRegul 804 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca @sideband - kompa wyłączałem i odłączałem z prądu też - na samym początku. Po tym dopiero kilka restartów i zabanglało. Nie wiem, nie znam się, więcej nie tykam
sideband 3 387 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) To akurat jest fizycznie nie może chyba, że coś z przełącznikiem od biosów Te przełączniki na kartach z reguły to takie lipne są Edytowane 28 Czerwca przez sideband
janek25 404 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Moze msiafterburner mieszał. Swoja droga 1500 rpm na takiego śledzia ulta wynik
wamak 374 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca 7 minut temu, janek25 napisał(a): Moze msiafterburner mieszał. Wystarczy, że był w autostarcie, a samo wyłączenie później, po starcie systemu nie wyłącza profilu. Ja już tego nie sprawdzę, ale jak przełączałem bios w tej 3080TI, to MSI AF nie ruszałem (działał w tle), tylko zabrałem się za sterownik. Wcześniej też miałem krótko RTX 2070S Palit z dual bios i też przełączanie (na odciętym zasilaniu) nie dawało efektu i też MSI AF działał cały czas w tle.
sideband 3 387 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Jak Wy odpalacie AF przy starcie i kombinujecie z krzywą wentylatorów to ciężko żeby nie mieszał Ale fizycznie nie ma to nic do biosu
MJRegul 804 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Nie mieszam nic w krzywej wentyli w AF. Power 111%, mem +2000 i uv/oc większy lub mniejszy w zależności od profilu. Wentyle na auto chyba ze bawie sie w smarki to jazda na 100%
wamak 374 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Nie chodziło mi o mieszanie w krzywej wentyli w AF, też miałem i mam na auto.
sideband 3 387 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca (edytowane) AF nie powinno w ogóle się wrzucać na start nawet krzywa od UV potrafi się rozjeżdżać przy starcie. Poza tym jak AF namiesza wystarczy doinstalować i zainstalować ponownie sterownik ewentualnie DDU jak grubiej zamieszane. Edytowane 29 Czerwca przez sideband
Grolshek 1 368 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Teraz, MJRegul napisał(a): Ło bosz choć w sumie ładne Do podtrzymywania żeby slotu nie wyrwało to chyba cegłę podstawiamy? 1
janek25 404 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Cegla pełna klinkierowa,pustak zuzlowy za kruchy 1
musichunter1x 1 702 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca 49 minut temu, MJRegul napisał(a): Ło bosz choć w sumie ładne 4,72 litra, paniee w takim rozmiarze to cały komputer można mieć z grafiką GreedeCube ma 3.82L 1
Kadajo 10 738 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Godzinę temu, Grolshek napisał(a): Do podtrzymywania żeby slotu nie wyrwało to chyba cegłę podstawiamy? Cegła do cegły fundamentem stabilnego gamingu 4
Doamdor 3 118 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca @oldfashioned 36 minut temu, Kadajo napisał(a): Cegła do cegły fundamentem stabilnego gamingu 2
oldfashioned 920 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca ta je 800W! wiec tu jeden kabel nie wystarczy nowy zasilacz nowa klima 1
Phoenix. 7 203 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca https://videocardz.com/newz/nvidia-rtx-5050-9gb-may-be-canceled-or-permanently-delayed-aibs-have-no-new-information 3
Radio Tirana 1 770 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Dopóki Kopite7kimi nie upubliczni specyfikacji danego modelu to należy go traktować jako model nieistniejący. Ja na przykład nie dałbym sobie ręki uciąć, że Superki w styczniu faktycznie się pojawią, aby pokazać akcjonariuszom, że jednak mają nowy produkt i coś robią.
leven 1 011 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Godzinę temu, oldfashioned napisał(a): ta je 800W! wiec tu jeden kabel nie wystarczy nowy zasilacz nowa klima Jeden 12PWR z góry i wtyk dodatkowego zasilania z dołu. To na zwykła mobke nie wlezie.
Doamdor 3 118 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5090d-becomes-first-blackwell-gpu-to-reach-4-ghz 1
areczek1987 1 151 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca (edytowane) W dniu 30.06.2026 o 18:18, Radio Tirana napisał(a): Dopóki Kopite7kimi nie upubliczni specyfikacji danego modelu to należy go traktować jako model nieistniejący. Ja na przykład nie dałbym sobie ręki uciąć, że Superki w styczniu faktycznie się pojawią, aby pokazać akcjonariuszom, że jednak mają nowy produkt i coś robią. miałem nie odpowiadać ale mi tu marzyciele o dolewaniu azotu do poda weszli... do gpu za 30k... https://www.ebay.de/itm/397698962120?chn=ps&_ul=DE&mkevt=1&mkcid=28&google_free_listing_action=view_item Edytowane 2 Lipca przez areczek1987
sideband 3 387 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca https://videocardz.com/newz/jensen-huangs-signed-leather-jacket-may-sell-for-the-price-of-10-rtx-5090-cards 2
Rekomendowane odpowiedzi