abudabi 88 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego No to mocno zaintrygowałeś z tym Cairn. W lepszej cenie na pewno sprawdzę.
Vulc 2 314 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Też miałem się wstrzymać i nie brać w premierowej cenie, ale po jakiejś zniżce wyszło 70 zł z hakiem - nie mogłem się powstrzymać. Zwłaszcza że sam co jakiś czas jeżdżę na ściankę/bouldery trochę się powspinać.
j4z 1 207 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego A było też niedawno gra o wspinaczce. Wydaje mi się, że została ciepło przyjęta. Pamiętam, że była w XGP. Znalazłem: Jusant
Keller 812 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Hail to the Rainbow. Bardzo ciekawa gierka postapo, masa fajnych mechanik. Połączenie Penumbry, Somy, strzelanki, stalkera, a nawet jakiegoś symulatora jazdy. Wszystkiego po trochę. 1
Ryszawy 463 Opublikowano Wtorek o 23:46 Opublikowano Wtorek o 23:46 Hail to the Rainbow - Niedawno ograłem, fajny klimacik, kilka dziwnych rozwiązań fabularnych i sporo niewidzialnych ścian (czego nie lubię), ale ogólnie na plus. ma nawet ukryte zakończenie, co jest raczej rzadkością.
Ryszawy 463 Opublikowano Środa o 17:30 Opublikowano Środa o 17:30 W dniu 5.12.2025 o 00:57, Ryszawy napisał(a): OK, jest data i całkiem fajny, filmowy, trailer: Demo wyszło, waży 650 MB, na co patrzyłem przez chwilę z niedowierzaniem. Idę sprawdzić
Sidr 196 Opublikowano Środa o 19:32 Opublikowano Środa o 19:32 W dniu 7.02.2026 o 18:39, j4z napisał(a): A było też niedawno gra o wspinaczce. Wydaje mi się, że została ciepło przyjęta. Pamiętam, że była w XGP. Znalazłem: Jusant Takie gry tylko na VR. Filmy z perspektywy oczu ze wspinaczki skalnej, albo zdobywania jakichś szczytów na VR to emocje nie do opisania i szansa na incydent kałowy.
j4z 1 207 Opublikowano Środa o 19:55 Opublikowano Środa o 19:55 Wspinałem się w Horizon Call of the Mountain.
Sidr 196 Opublikowano Środa o 20:08 Opublikowano Środa o 20:08 (edytowane) 13 minut temu, j4z napisał(a): Wspinałem się w Horizon Call of the Mountain. Grałeś na VR? Wrażenia? Horus byłby idealny do wspinaczki. A to tylko na PS. Edytowane Środa o 20:09 przez Sidr
j4z 1 207 Opublikowano Środa o 20:10 Opublikowano Środa o 20:10 Na początku spoko, ale szybko stwierdziłem, że to nie dla mnie i sprzedałem VR. Największe wrażenie było za pierwszym razem.
Rekomendowane odpowiedzi