Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
48 minut temu, Gang napisał(a):

lol

wczoraj z żoną "zdecydowaliśmy" i zamówiłem teściowej telefon na urodziny;p

Jak na 20 pączków, to mam nadzieję, że nie byłeś skąpy... Za kilka dni premierę ma S25. Tak tylko...

12 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Przynajmniej nie żyjesz w niepewności :E 

Zobaczymy, czy dostanie jeszcze kiedyś pączka... 

:E

Opublikowano
1 godzinę temu, marko napisał(a):

Jak na 20 pączków, to mam nadzieję, że nie byłeś skąpy... Za kilka dni premierę ma S25. Tak tylko...

Zobaczymy, czy dostanie jeszcze kiedyś pączka... 

:E

A55 :P

Opublikowano (edytowane)

Żodyn się nie spodziewał skąd ta niska cena.

(nie)bezpieczne chińskie samochody

O tutaj jeszcze lepiej, jak chińskie marki nie ogarniają i jak systemy kryzysowe oprogramowania nie są wydzielone od ogólnej aplikacji :E 

Samochód się aktualizował, ciężarna nie mogła jechać

Pewnie ChatGPT im to pisał.

Edytowane przez trepek
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, trepek napisał(a):

W takim towarzystwie musiał być szczęśliwy :D

Jak to było? "Masz prawo zachować milczenie, wszystko co powiesz może być wykorzystane przeciwko Tobie" :E

9 godzin temu, trepek napisał(a):

Pierw urobiła teściowa, później żona :E To było do przewidzenia.

Ale dobrze zjeść, to fajnie, nie? :P

Ja z teściową rozliczamy się pierogami xD w klasyfikacji "kto najwięcej dokarmia" teściowa ląduje bezpośrednio za babcią :E

A tak poważnie, to ostatnio pytałem się o ofertę multi sim właśnie ze względu na teściową. W domu ma kiepski zasięg, a internetu stacjonarnego nie potrzebuje. Więc był pomysł na multi sim, antenę zewnętrzną LTE i router, a eSIM w komórce. Jeden abonament, internet w drodze i dobre wifi w domu. A tu widzę, że się w PL tak nie da. 

Edytowane przez marko
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Kiedyś pytałem sie Was czy ktoś oddaje krew itd bo sie zastanawiałem czy zacząć..

a ja mimo ze jeszcze ani jednego roku nie udało mi sie oddac 6 razy bo zawsze cos wypadało, zblizam sie juz mocno do odznaki drugiego stopnia (12 litrów)

ale ten czas leci

• Like 1
Opublikowano

Panowie, skusił się ktoś na prerder S25? 

Kusi mnie by jednak kupić Ultre 512GB. Wychodzi 4770 ze wszystkimi zniżkami jakie mam. 

Ostatni raz kupiłem telefon w 2019r. Potem przesiadłem się na służbowy S21 FE ale w nim bateria to jakieś nieporozumienie. Muszę mieć sztywne 60Hz i ciemny tryb żeby to dzień wytrzymało. Pół biedy będąc w domu ale w wyjazdach służbowych to wrzód na tyłku. 

Opublikowano

jeżeli bateria jest najważniejsza to nie wjem czy Samsung będzie najlepszym wyborem. 

moja moto 40neo potrsfi pod koniec dnia miec 40-60 procent, mimo kilku godzin rozmów i w tle mam wszystko włączone. 

a do tego w motoroli szybkie ładowanie to 68 Wat a nie 30. 

czysty android chyba mniej prądu je. chociaż ektan ba pewno mam gorszy. 

Opublikowano

@GordonLameman nie będę tam rozwalał tematu. IPhone. Próbowałem kiedyś z macbookiem. Bo w DE to bardzo popularne mieć macbooka i czasami czułem się jak debil, że nie potrafię tego zbytnio obsługiwać. No to kupiłem macbooka. No i... nie zaczarował mnie. Taka puszka, co to niby wszystko potrafi, a na niewiele pozwala... 

Opublikowano
4 minuty temu, Gang napisał(a):

jeżeli bateria jest najważniejsza to nie wjem czy Samsung będzie najlepszym wyborem. 

moja moto 40neo potrsfi pod koniec dnia miec 40-60 procent, mimo kilku godzin rozmów i w tle mam wszystko włączone. 

a do tego w motoroli szybkie ładowanie to 68 Wat a nie 30. 

czysty android chyba mniej prądu je. chociaż ektan ba pewno mam gorszy. 

No właśnie S25 są niby na tym nowym Snapie i SOT wychodzi dobry. Zwłaszcza w Plusie i Ultra. 

Inna opcja będzie powrót do P20 Pro który nadal dzielnie się trzyma ale tam system stanął na Android 10 :/

Opublikowano (edytowane)

A czemu nie S25+? Minimalnie mniejszy od Ultra, ale bateria praktycznie tej samej pojemności, a w porównaniu do S25 to prawie 25% pojemniejsza.

Na Androidzie 10 bardzo szybko dostrzeżesz, że wiele apek nie da się albo zainstalować, albo zaktualizować. Plus wszystkie apki tyją, więc ten P20 Pro dostanie czkawki.

Edytowane przez marko