Dimazz 702 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) 4 godziny temu, GordonLameman napisał(a): No właśnie dlatego, że go widziałem to mi się podoba. Od razu wszyscy będą wiedzieć, że mniejszego penisa ma tylko ten co jeździ Dodge'm Ramem Przypomina hammera h3 albo stare nissan patrole Opel golf z testu przyjemne autko i mało pali tylko cena wysoka jak za miejski samochód https://ithardware.pl/testyirecenzje/opel_astra_diesel_test_opinia_recenzja-48140.html Edytowane 23 godziny temu przez Dimazz
KiloKush 754 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 1 godzinę temu, Dimazz napisał(a): Przypomina hammera h3 albo stare nissan patrole Opel golf z testu przyjemne autko i mało pali tylko cena wysoka jak za miejski samochód https://ithardware.pl/testyirecenzje/opel_astra_diesel_test_opinia_recenzja-48140.html Toyota Yaris 2024 hybryda. Dziś w mieście 6.5L. Na autostradzie to z 8-10L. Plastiki w środku skrzypią nawet na kierownicy. Obstawiam, że ta Astra spali mniej, a do tego można tam usiąść z tył bo w Yaris to nie bardzo.
GordonLameman 9 398 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Ależ to dobre, ale mi się podoba I niech im wszystkim od razu zabierają auto do czasu wyjaśnienia sprawy. Szybko się skończy. 2 4
Grolshek 804 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Ależ to dobre, ale mi się podoba I niech im wszystkim od razu zabierają auto do czasu wyjaśnienia sprawy. Szybko się skończy. I teraz postępowanie wyjaśniające 2 lata i bananowy gnój bez złomu. Piękne. 2
j4z 1 163 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Wpierdol i tak powinien dostać, bo widać że lekką ręką hodowany. 1 3 1
huudyy 3 214 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 10 minut temu, Grolshek napisał(a): I teraz postępowanie wyjaśniające 2 lata i bananowy gnój bez złomu. Piękne. Już płacze na rolkach na insta, że mu fura stoi na jakimś komisie i każdy może jej dotknąć XD 4 1
Grolshek 804 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Teraz, huudyy napisał(a): Już płacze na rolkach na insta, że mu fura stoi na jakimś komisie i każdy może jej dotknąć XD Niech napisze w którym to poświęcę się, pojadę i mu nasram na nią. 1 3
NotQuite 113 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 13 godzin temu, Gret napisał(a): Jak tam u was na drogach? U mnie lodowisko ze na łyżwach można jezdzic. Jak wyjeżdżałem z bocznej na główna to nagle auto do rowu zaczęło ściągać... gracie pełne. Później to juz drogi ogarnięte ale współczuję pieszym na chodnikach. Nie mogłem dojść do auta, bo furtka zamrożona na kamień. Sąsiad miał auto na równym i mógł pojechać w drugą stronę poziomem, ale wybrał krótszą drogę z góry. Zjeżdżał w ten sposób 3 minuty po czym na ostatnich 5m i tak wpadł w martwy ślizg i zatrzymał się na środku skrzyżowania. 6 godzin temu, j4z napisał(a): Lałbym, łamał lub zamykał takie bezmyślne bananowe cioty... Zapierdzielał 320 km/h, Popek w tle, a później łzy w oczach bom pomlicja hlip hlip. Rzygać się chce, jak na niego patrzę. Pierwszy rozdział filmiku: Oskarek??To Ty??! 2
Katystopej 1 348 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Pamiętacie tych idiotów, co gnębili dziewczynę, patostreamy itp, Kawiaq i Tucznik? https://www.gov.pl/web/po-katowice/akt-oskarzenia-w-sprawie-tzw-patostreamingu To ten zjeb co mu wczoraj bmw m5 zabrali za 320km/h na a4 to brat kawiaqa czyli tam cała rodzina do 5 pokolenia powinna być wyjałowiona napalmem a z domu zrobić przytułek dla bezdomnych 2
marko 892 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Mnie bawią obrońcy. 1,70m, 60kg, łysy, zdjęcie profilowe za kierownicą jedynej słusznej marki Edytowane 8 godzin temu przez marko 1 1
lesiu155 218 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) @GordonLameman kupuj LC, dostał z RPG na Filipinach i pojechał dalej https://www.gmanetwork.com/news/topstories/regions/974092/convoy-of-shariff-aguak-mayor-akmad-ampatuan-ambushed-3-suspects-killed/story/ Edytowane 4 godziny temu przez lesiu155 1 2
marko 892 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 7 minut temu, GordonLameman napisał(a): I to mi się podoba. Prawnikowi może się przydać Edytowane 4 godziny temu przez marko
dannykay 726 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) edit kurna za późno Edytowane 3 godziny temu przez dannykay 1
GordonLameman 9 398 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 34 minuty temu, marko napisał(a): Prawnikowi może się przydać Od czasu do czasu dostaję jakieś PeMki z groźbami, więc to raczej ze względu na forum A kiedyś nawet komuś udało się napisać maila do moich ówczesnych szefów (mieli z tego niezłą bekę ) Chociaż najlepszy numer był jak za czasów pisowskiego reżimu na FB zaczął mnie zaczepiać za komentarze jakiś pisowski tłuk i.... zadzwoniła do mnie jego żona z pytaniem czy mogę jej pomóc (jako prawnik) umieścić go przymusowo w szpitalu psychiatrycznym bo się ciągle wypisuje na żądanie i odmawia przyjmowania leków (jakaś postać schizofrenii to była). Było to trochę smutne Edytowane 3 godziny temu przez GordonLameman 3
KiloKush 754 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Od czasu do czasu dostaję jakieś PeMki z groźbami, więc to raczej ze względu na forum A kiedyś nawet komuś udało się napisać maila do moich ówczesnych szefów (mieli z tego niezłą bekę ) Chociaż najlepszy numer był jak za czasów pisowskiego reżimu na FB zaczął mnie zaczepiać za komentarze jakiś pisowski tłuk i.... zadzwoniła do mnie jego żona z pytaniem czy mogę jej pomóc (jako prawnik) umieścić go przymusowo w szpitalu psychiatrycznym bo się ciągle wypisuje na żądanie i odmawia przyjmowania leków (jakaś postać schizofrenii to była). Było to trochę smutne O kurde niezłe. Ludzie w dzisiejszych czasach nie potrafią się pogodzić z tym, że ktoś ma inne zdanie. Co do bananów jeżdżących 300kmh. To prawidłowo. Zabranie auta pośrednio wpływa na bezpieczeństwo, na pewno bardziej niż sam mandat. 1
GordonLameman 9 398 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, KiloKush napisał(a): O kurde niezłe. Ludzie w dzisiejszych czasach nie potrafią się pogodzić z tym, że ktoś ma inne zdanie. Nawet pytał ów jełop czy to "oficjalne stanowisko Kancelarii" 5 minut temu, KiloKush napisał(a): Co do bananów jeżdżących 300kmh. To prawidłowo. Zabranie auta pośrednio wpływa na bezpieczeństwo, na pewno bardziej niż sam mandat. Szkoda, że nie do końca mamy dedykowane narzędzia prawne. Powinni zrobić przepis dedykowany - jeździsz 200 w mieście? Pożegnaj się z autem, nawet tym w leasingu. Pan Prezes banku nie będzie zadowolony
zdunzdun 240 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) W dniu 25.01.2026 o 22:03, KiloKush napisał(a): E30 fajna fura. Znajomy miał takiego z wrzuconym silnikiem R6 231KM. Przy tej masie latało to bardzo fajnie. Fajna, a osobiście dla mnie jedno z ostatnich fajnych BMW. Jak byłem "nieco" młodszy to akurat ten model rynkowo dogorywał w najgorszy możliwy sposób. Wtedy to był bardzo dobry czas na coś mniej zmęczonego i w fajnych pieniądzach, albo na przelotny romans kosztujący psie pieniądze, żeby poznać w ogóle to auto. Pamiętam, że za około 2-3k kupowało się jeżdżące auto z oc. Mniej więcej dwie minimalne. Takie E28 to bym szczególnie przytulił, ładne wozy 👍 Edytowane 1 godzinę temu przez zdunzdun
Rekomendowane odpowiedzi