Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to trzeba rozdzielić, osobny temat dla jasnej skóry i ciemnej, tak samo alcantara :E

A ta w ogóle przypnij blable spowrotem, pokazałeś kto tu rządzi, ale musisz mieć kim rządzić :E

Teraz, huudyy napisał(a):

Plaka :E

Podstawowy środke czyszcząco-konserwujący handlarzy xD

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

A bo on w temacie kosmetyków udzielał się i był skarbnicą wiedzy na labie ;)  podejrzewam, że na kosmetykaaut.pl nadal jest aktywny ale ja tam już dawno nie wchodziłem.

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano

Najprościej - sprawdź sobie gdzieś we wnęce jak będzie wyglądał ;) wosk to wosk, on nie barwi tylko podbija kolor. Cytując klasyka - nikt tego nie sprawdza, Tchibo Family możesz pić nie mając rodziny :E 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

No zasadniczo na light efekt będzie lepszy, dark może Ci nieco przygasić kolor. Ale jak wspomniałem - najlepiej sprawdź sobie gdzieś we wnęce i sam ocenisz czy efekt Ci pasuje, czy nie. Odetnij sobie taśmą papierową tylko, żebyś miał porównanie.

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano
2 minuty temu, lesiu155 napisał(a):

No zasadniczo na light efekt będzie lepszy, dark może Ci nieco przygasić kolor. Ale jak wspomniałem - najlepiej sprawdź sobie gdzieś we wnęce i sam ocenisz czy efekt Ci pasuje, czy nie. Odetnij sobie taśmą papierową tylko, żebyś miał porównanie.

Tylko nie będę miał porównania. 

Teraz, galakty napisał(a):

A co do srebrnego lakieru? Twardy/spray? Tutaj pewnie efektu nie będzie jakiegoś WOW, to nie to co czarny. 

Najważniejsze to zabezpieczenie. Twardy wosk chyba najlepszy nie licząc jakis ceramik.

Opublikowano
8 minut temu, Gret napisał(a):

Tylko nie będę miał porównania. 

Miałem na myśli porównanie z "surowym". Zgadzam się, że z light porównania nie będziesz miał ale właśnie może po prostu efekt Cię zadowoli, tylko to miałem na myśli.

3 minuty temu, dannykay napisał(a):

kupił kolejnego opla... :stukniety:

W sensie kolejnego Dodge'a? :D

Opublikowano
11 minut temu, Gret napisał(a):

Najważniejsze to zabezpieczenie. Twardy wosk chyba najlepszy nie licząc jakis ceramik.

Właśnie się zastanawiam czy nie dać komuś na ceramikę... Dopiero co kupiłem, 3-4 lata bym chciał pojeździć.