Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, galakty napisał(a):

A co do srebrnego lakieru? Twardy/spray? Tutaj pewnie efektu nie będzie jakiegoś WOW, to nie to co czarny. 

Ja do srebrnego mam Coli 476. 

40 minut temu, dannykay napisał(a):

Nic nie wiem o Dodge'u, bo miał Signuma jak ostatnio rozmawialiśmy :E 

Pamiętam z laba jeszcze, że miał najpierw Alfę 156, potem Chargera - czy ja poyebałem coś? :D 

12 minut temu, bleidd napisał(a):

Też myślę nad ceramiką, zwłaszcza że te współczesne lakiery są jakie są. Warto, nie warto? Tanie to nie jest.

Samemu można położyć ;) Ale ja jakoś też nie jestem przekonany do tego. PPFki to nie zastąpi

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano
3 godziny temu, galakty napisał(a):

Właśnie się zastanawiam czy nie dać komuś na ceramikę... Dopiero co kupiłem, 3-4 lata bym chciał pojeździć. 

spróbuj samemu, to nie jest trudne, tylko dość pracochłonne (glinka na auto, umyć i odtłuścić). Efekt jest, tyle że no się spiera. Jak kupiłem moje premium, to zrobiłem raz, żeby zobaczyć jak to wygląda :E 

Opublikowano

Lol, mój tata dostał wezwanie do zapłaty za brak darmowego biletu za szybą na parkingu pod marketem. Ja jemu mówię żeby to olał. A on się biedny stresuje. Miał ktoś z Was praktyczne spotkanie z tym? Gordon proszę bez Gordonowania 😄 chłopa robi tam codziennie zakupy, kasjerzy go znają a akurat raz się dziś trafiło..

Opublikowano
9 minut temu, larry.bigl napisał(a):

Lol, mój tata dostał wezwanie do zapłaty za brak darmowego biletu za szybą na parkingu pod marketem. Ja jemu mówię żeby to olał. A on się biedny stresuje. Miał ktoś z Was praktyczne spotkanie z tym? Gordon proszę bez Gordonowania 😄 chłopa robi tam codziennie zakupy, kasjerzy go znają a akurat raz się dziś trafiło..

mozna olać juz oficjalnie a wcześniej nieoficjalnie też

a kto zapłacił ten za[płacić nie trzeba być wyrywanym w tym kraju

Opublikowano
17 minut temu, larry.bigl napisał(a):

do chaty dostał? listem? 

Opublikowano
18 minut temu, larry.bigl napisał(a):

https://forsal.pl/kraj/aktualnosci/artykuly/10635446,mandaty-za-parkowanie-przed-marketami-bez-mocy-prawnej-uokik-nalozyl-na-firme-gigantyczna-kare.html

Może im zrobić zdjęcie fuckena i wysłać poleconym :E 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, larry.bigl napisał(a):

Zapalić. Niestety...

42 minuty temu, Katystopej napisał(a):

Ooo, coś nowego :E

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Tyle lat pisałem że to nie są mandaty. Pewnie trzeba by bota zapytać, nie niektórzy nie uwierzą :E 

A kto mówił, że to mandat? To wezwanie do zapłaty zgodnie z regulaminem parkingu.

42 minuty temu, Gret napisał(a):

kto płacił? :D 

Ja płaciłem raz. Teren prywatny, regulamin parkingu wymaga pobrania darmowego biletu.