Katystopej 2 171 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego @jarux złomnik będzie w tym roku sprzedawał Lagę V6, nie podpuszczam Cię ale nie masz psychy 2
huudyy 3 514 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Teraz, marko napisał(a): Bujak się. Właśnie uczę się jeździć na rolkach! Dziadku, ostrożnie, w tym wieku to już łatwo o złamania
lesiu155 461 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 11 minut temu, marko napisał(a): Wyłysiał? 1
jarux 275 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 30 minut temu, Katystopej napisał(a): @jarux złomnik będzie w tym roku sprzedawał Lagę V6, nie podpuszczam Cię ale nie masz psychy Nie dzięki, dopiero co się jednej pozbyłem 3
Katystopej 2 171 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 1 minutę temu, marko napisał(a): Ile Cię to kosztowało? Pół roku w Choroszczy 3
Kyle 661 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 7 godzin temu, dannykay napisał(a): Za nic w świecie bym nie mógł jeździć z tym cvt... Tragedia. Z tego co ja jechałem odmianami bezstopniowych to super sprawa. 1
jarux 275 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 27 minut temu, marko napisał(a): Ile Cię to kosztowało? Miała pójść na złom bym nie miał z nikim problemów ale poszła do Krakowa za 1500. W sumie z chęcią wróciłbym do Vki i jej charakterystyki ale przy współpracy z jakąś normalniejszą skrzynią niż naprawdę długim aisinem.
Gret 1 024 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego wykupujecie ubezpieczenie GAP? Jak to działa? od razu np. na 3 lata się wykupuje i w razie "w" przyjmują kwotę z dnia zakupu?
jarux 275 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 30 minut temu, Kyle napisał(a): Z tego co ja jechałem odmianami bezstopniowych to super sprawa. Hmm, stary vtec hondy + ctv + wiaderko z tylu. Co mogłoby pójść nie tak? 46 minut temu, Katystopej napisał(a): Pół roku w Choroszczy Pierwsza myśl - zakład psychiatryczny i bingo Jak coś to bliżej mam do Tworek
KiloKush 970 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 41 minut temu, Gret napisał(a): wykupujecie ubezpieczenie GAP? Jak to działa? od razu np. na 3 lata się wykupuje i w razie "w" przyjmują kwotę z dnia zakupu? Zależy jaki masz wariant. Jak Gap to najlepiej fakturowy ale poczytaj zanim wtopisz kasę. 1
Gret 1 024 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 7 minut temu, KiloKush napisał(a): Zależy jaki masz wariant. Jak Gap to najlepiej fakturowy ale poczytaj zanim wtopisz kasę. stąd pytanie bo zielony jestem w temacie.
Kyle 661 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Godzinę temu, jarux napisał(a): Hmm, stary vtec hondy + ctv + wiaderko z tylu. Co mogłoby pójść nie tak? To Ty byś spoglądał w ogóle na zwykły, stary CVT? Powodzenia życzę, z tymi jednorazówkami. Mnie interesuje tylko eCVT i CSH.
jarux 275 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) 5 godzin temu, Kyle napisał(a): To Ty byś spoglądał w ogóle na zwykły, stary CVT? Powodzenia życzę, z tymi jednorazówkami. Mnie interesuje tylko eCVT i CSH. Mnie nie interesuje zaden typ CVT Dla mnie to masochizm i tyle. Edytowane 24 Lutego przez jarux 3 1
wallec 1 910 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, Gret napisał(a): wykupujecie ubezpieczenie GAP? Jak to działa? od razu np. na 3 lata się wykupuje i w razie "w" przyjmują kwotę z dnia zakupu? To jest ubezpieczenie od ubezpieczenia tj. kupujesz pierwsze ubezpieczenie żeby mieć ochronę w razie w a potem kupujesz drugie ubezpieczenie żeby mieć ochronę jeżeli to pierwsze ubezpieczenie nie pokryje całości wartości. Zastanów się nad tym. Edytowane 24 Lutego przez wallec
bleidd 1 510 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego A jakie to jest to pierwotne ubezpieczenie?
Gret 1 024 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 19 minut temu, bleidd napisał(a): A jakie to jest to pierwotne ubezpieczenie? a Ty na audi brałeś/będziesz brał GAP?
wallec 1 910 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 22 minuty temu, bleidd napisał(a): A jakie to jest to pierwotne ubezpieczenie? Tutaj masz wyjaśnione, wystarczy kliknąć. Od 0:57 do 01:40 3
Gret 1 024 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) źle przeczytałem... Edytowane 24 Lutego przez Gret
GordonLameman 10 314 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman 1
Gret 1 024 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Jak chcesz to weź sobie GAP fakturowy. Pomaga przy kradzieży czy szkodzie całkowitej i wyrównuje kwotę odszkodowania do kwoty z faktury zobaczę jakie dostanę oferty i zdecyduję. generalnie nie jest to głupie przy nowym aucie kiedy auto traci najwięcej na wartości przez pierwsze 2-3 lata. 1
wallec 1 910 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 21 minut temu, marko napisał(a): On nic nie wyjaśnił. GAP to nie jest temat na jedno zdanie. Poza tym: kupując auto za 300tys. czy tam 200tys. zł, to już wtedy nie bierzesz dobrego AC ani GAP? Biorę dobre AC bo ja jestem szefem gotówkowym a nie kredytowym i to ja dyktuje warunki a nie oni. To jest ta subtelna różnica. 3
GordonLameman 10 314 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Teraz, wallec napisał(a): Biorę dobre AC bo ja jestem szefem gotówkowym a nie kredytowym i to ja dyktuje warunki a nie oni. To jest ta subtelna różnica. A tam, do starej hądy nie oferują gap.
wallec 1 910 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) Dziesięcioletnia Honda dopiero się dociera więc to jak nówka dla tej marki. A nvm ;) Edytowane 24 Lutego przez wallec
KiloKush 970 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 24 minuty temu, Gret napisał(a): zobaczę jakie dostanę oferty i zdecyduję. generalnie nie jest to głupie przy nowym aucie kiedy auto traci najwięcej na wartości przez pierwsze 2-3 lata. To ma sens zwłaszcza przy niskim wkładzie własnym i wysokim wykupem. Ale jak masz duży wkład do AC powinno wystarczyć do pokrycia różnicy.
GordonLameman 10 314 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 1 minutę temu, KiloKush napisał(a): To ma sens zwłaszcza przy niskim wkładzie własnym i wysokim wykupem. Ale jak masz duży wkład do AC powinno wystarczyć do pokrycia różnicy. Gap ma sens nawet przy zakupie gotówkowym 1
Rekomendowane odpowiedzi