lesiu155 241 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 11 minut temu, marko napisał(a): Wyłysiał? 1
jarux 117 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 30 minut temu, Katystopej napisał(a): @jarux złomnik będzie w tym roku sprzedawał Lagę V6, nie podpuszczam Cię ale nie masz psychy Nie dzięki, dopiero co się jednej pozbyłem 3
marko 933 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, jarux napisał(a): Nie dzięki, dopiero co się jednej pozbyłem Ile Cię to kosztowało?
Katystopej 1 445 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, marko napisał(a): Ile Cię to kosztowało? Pół roku w Choroszczy 1
Kyle 351 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 7 godzin temu, dannykay napisał(a): Za nic w świecie bym nie mógł jeździć z tym cvt... Tragedia. Z tego co ja jechałem odmianami bezstopniowych to super sprawa. 1
marko 933 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, Katystopej napisał(a): Pół roku w Choroszczy Cicho tam internetowy hejterze! 1
jarux 117 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 27 minut temu, marko napisał(a): Ile Cię to kosztowało? Miała pójść na złom bym nie miał z nikim problemów ale poszła do Krakowa za 1500. W sumie z chęcią wróciłbym do Vki i jej charakterystyki ale przy współpracy z jakąś normalniejszą skrzynią niż naprawdę długim aisinem.
Gret 758 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu wykupujecie ubezpieczenie GAP? Jak to działa? od razu np. na 3 lata się wykupuje i w razie "w" przyjmują kwotę z dnia zakupu?
jarux 117 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 30 minut temu, Kyle napisał(a): Z tego co ja jechałem odmianami bezstopniowych to super sprawa. Hmm, stary vtec hondy + ctv + wiaderko z tylu. Co mogłoby pójść nie tak? 46 minut temu, Katystopej napisał(a): Pół roku w Choroszczy Pierwsza myśl - zakład psychiatryczny i bingo Jak coś to bliżej mam do Tworek
KiloKush 782 Opublikowano 56 minut temu Opublikowano 56 minut temu 41 minut temu, Gret napisał(a): wykupujecie ubezpieczenie GAP? Jak to działa? od razu np. na 3 lata się wykupuje i w razie "w" przyjmują kwotę z dnia zakupu? Zależy jaki masz wariant. Jak Gap to najlepiej fakturowy ale poczytaj zanim wtopisz kasę. 1
Gret 758 Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu 7 minut temu, KiloKush napisał(a): Zależy jaki masz wariant. Jak Gap to najlepiej fakturowy ale poczytaj zanim wtopisz kasę. stąd pytanie bo zielony jestem w temacie.
Kyle 351 Opublikowano 34 minuty temu Opublikowano 34 minuty temu Godzinę temu, jarux napisał(a): Hmm, stary vtec hondy + ctv + wiaderko z tylu. Co mogłoby pójść nie tak? To Ty byś spoglądał w ogóle na zwykły, stary CVT? Powodzenia życzę, z tymi jednorazówkami. Mnie interesuje tylko eCVT i CSH.
Rekomendowane odpowiedzi