Krzysiak 3 141 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia To mnie trochę uspokoiłeś przed jutrzejszą walką Dostęp w miarę jest, to będzie trzeba podgrzać...to pewnie nie ruszane od nowości czyli 2007 roku.
Arczevski 207 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia 10 godzin temu, Katystopej napisał(a): Kiedy auto z funkcjonalnego kompakta staje się karykaturą. Nowa klasa C. O, idealne auto dla reprezentantów #UltrawideMasterRace
bleidd 1 248 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia 11 godzin temu, Katystopej napisał(a): Kiedy auto z funkcjonalnego kompakta staje się karykaturą. Nowa klasa C. Może trzeba teraz przedefiniować termin "Kino samochodowe" i teraz się będzie oglądało film w środku
larry.bigl 696 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia 11 godzin temu, Katystopej napisał(a): Kiedy auto z funkcjonalnego kompakta staje się karykaturą. Nowa klasa C. Ostatnia naprawdę ładna dla mnie generacja to okres W221, W220, W211, nawet moja stara C klasa w203 miała swój klimat. Z tych nowszych to w213 wewnątrz w niektórych zestawieniach dekorow drewnianych wygląda świetnie. Ale reszta, ta tabletoza jest straszna. 2
Cappucino 463 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia 12 godzin temu, Katystopej napisał(a): Kiedy auto z funkcjonalnego kompakta staje się karykaturą. Nowa klasa C. Oni tam chyba hindusów zatrudnili do projektowania aut. 30 minut temu, larry.bigl napisał(a): Ale reszta, ta tabletoza jest straszna. Chińskie ekraniki i ledy są tańsze niż skóra, drewno czy aluminium.
TheMr. 3 054 Opublikowano 18 Kwietnia Autor Opublikowano 18 Kwietnia Ale gdzie problem. Trzeba kupować CLS55/63 z starszych roczników
Krzysiak 3 141 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Godzinę temu, marko napisał(a): Zawulkanizowało, i pewnie też rudzielec pod gumami. Powodzenia! Ogólnie zastanawiam się czy w ogóle to ruszać
galakty 5 065 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia 29 minut temu, TheMr. napisał(a): Ale gdzie problem. Trzeba kupować CLS55/63 z starszych roczników C63 AMG :>
Tornado3 412 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia 14 minut temu, Krzysiak napisał(a): Ogólnie zastanawiam się czy w ogóle to ruszać Luzy na pewno tam są w końcu prawie 20 lat stabilizator wycierał tą tulejkę. Ja w tamtym roku wymieniałem z przodu w A4 B8 i luz dało się wyczuć (10 lat)
larry.bigl 696 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia 47 minut temu, TheMr. napisał(a): Ale gdzie problem. Trzeba kupować CLS55/63 z starszych roczników Bardzo chętnie gdyby nie ekoswiry Problem z Mercedesami (ogólnie starszymi, nie tymi które wymieniłeś) jest taki, że na polskim rynku królują diesle z tych roczników. Znaleźć benzyny w fajnym wyposażeniu, stanie itd jest względnie trudno. A jak szukasz popularnych modeli (np C/E klasę) to najczęściej niestety z czymś pokroju 1.8 kompresor:E Swego czasu szukałem w212 w kombi z benzyna większą i dupa blada, nic ciekawego. Za to dostać coś na OM642 od ręki kilka fajnych sztuk.
trepek 1 926 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) Wczoraj i przedwczoraj robiłem dach wiaty na przyczepke kempingowa. Dach dwuspadowy, 32m^2, zrobilem pelne deskowanie + membrana + gont + obróbki blachami. Pracy od groma jak sie samemu robi ale wiecie co zrobilo mi dzien i usmiech? To jak deski zbiegly sie w kalenicy z dwoch płaszczyzn dachu! Palcem pokazuje miejsce zejscia sie dwoch pior Edytowane 18 Kwietnia przez trepek 3
TheMr. 3 054 Opublikowano 18 Kwietnia Autor Opublikowano 18 Kwietnia 3 godziny temu, larry.bigl napisał(a): Bardzo chętnie gdyby nie ekoswiry Problem z Mercedesami (ogólnie starszymi, nie tymi które wymieniłeś) jest taki, że na polskim rynku królują diesle z tych roczników. Znaleźć benzyny w fajnym wyposażeniu, stanie itd jest względnie trudno. A jak szukasz popularnych modeli (np C/E klasę) to najczęściej niestety z czymś pokroju 1.8 kompresor:E Swego czasu szukałem w212 w kombi z benzyna większą i dupa blada, nic ciekawego. Za to dostać coś na OM642 od ręki kilka fajnych sztuk. Trzeba sprowadzać z Japonii/USA Tylko to bardziej inwestycja niż daily. Zadbane modele Merca już stoją po 100k$ 2
Gret 1 019 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia pod gont się daje membranę? to nie ma się zwulkanizować na deskach?
trepek 1 926 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Pytałem się o to cieśli i powiedział mi żebym dał membranę. Temp w lato coraz wyższe są. 1
Gret 1 019 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia nawet fajna cena paliwa na weekend za 98 płaciłem 6,37zł. 1
Katystopej 2 012 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia 43 minuty temu, Kyle napisał(a): @Gret super. Ciekawe po ile Vpower 100. Tiggo się rozleci od tego paliwa
Kyle 514 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Ojej, a ja zatankowałem po odebraniu do pełna tym paliwem
Katystopej 2 012 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Do Lanosa też kiedyś lałem 98, myśląc że będzie szybszy 3
Gret 1 019 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia 2 godziny temu, Katystopej napisał(a): Do Lanosa też kiedyś lałem 98, myśląc że będzie szybszy No jak sie verve lało to od razu z 10 koni wiecej. 1
galakty 5 065 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia 12 godzin temu, Katystopej napisał(a): Do Lanosa też kiedyś lałem 98, myśląc że będzie szybszy Hehe i pewnie był, mi w Golfie 3 nawet po wymianie wycieraczek mocy przybywało Natomiast do swojego Ceeda leję 98 i praktycznie każda turbo benzyna na bezpośrednim powinna omijać 95. Od razu wchodzą korekty i ECU się broni, tuner od razu widział że mam lepsze paliwo zalane po logach.
TheMr. 3 054 Opublikowano 19 Kwietnia Autor Opublikowano 19 Kwietnia 14 godzin temu, Gret napisał(a): nawet fajna cena paliwa na weekend za 98 płaciłem 6,37zł. Szkoda że Shell nie ma 98 Ale za to może sprzedać Ci 95 w cenie 98! 95 po 5.90 widziałem nawet
Kyle 514 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, galakty napisał(a): Natomiast do swojego Ceeda leję 98 i praktycznie każda turbo benzyna na bezpośrednim powinna omijać 95. Od razu wchodzą korekty i ECU się broni, tuner od razu widział że mam lepsze paliwo zalane po logach. Analogicznie przy nowoczesnych wolnossących, nawet z wtryskiem pośrednim w hybrydach. też lepiej tankować wysokooktanowe paliwo - mają wysoki stopień sprężania jak na benzyny, co podnosi ryzyko spalania stukowego, co realnie może wystąpić przy nisko-oktanowym paliwie (szczególnie przy długiej jeździe, w upalny dzień, przy max dopuszczalnej na autostradzie prędkości, czyli przypadek dużego, długotrwałego obciążenia silnika). 35 minut temu, TheMr. napisał(a): Szkoda że Shell nie ma 98 ... ale po co, skoro jest 100? Edytowane 19 Kwietnia przez Kyle
Gret 1 019 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia 1 godzinę temu, galakty napisał(a): Hehe i pewnie był, mi w Golfie 3 nawet po wymianie wycieraczek mocy przybywało Natomiast do swojego Ceeda leję 98 i praktycznie każda turbo benzyna na bezpośrednim powinna omijać 95. Od razu wchodzą korekty i ECU się broni, tuner od razu widział że mam lepsze paliwo zalane po logach. 98 bardziej chroni przed spalaniem stukowym.
Rekomendowane odpowiedzi