larry.bigl 642 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Boże Święty. MB miały taki fajny design...co się odwaliło..
jarux 199 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ciekawe kto pierwszy da grill z podświetleniem RGB?
GordonLameman 9 770 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 4 minuty temu, jarux napisał(a): Ciekawe kto pierwszy da grill z podświetleniem RGB? SKASUJ TO CZŁOWIEKU, ONI TO MOGĄ CZYTAĆ! W dodatku @trepek pracuje w automotive, podrzuci to jako swój pomysł, zgarnie bonusa, a my zostaniemy z tymi autami...
dannykay 902 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Kurła fabryczne neony pod autem, to by było coś 1
galakty 4 412 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 12 godzin temu, marko napisał(a): kurde. ludzie noszą te telefony w kieszeni, często z kluczami i innymi twardymi czy ostrymi przedmiotami. Siadają, kucają z tymi wypchanymi kieszeniami - nic się nie dzieje. Ilu ludzi nosi telefon w tylnej kieszeni i też nic się nie dzieje. A nie dość, że z przodu masz ekran, to z tyłu często szklane plecki i wszystko żyje. Przy wypadku samochodowym bardziej spodziewam się, że ten ekran wyskoczy z zatrzasków deski niż sam się rozleci. W tym MB mają Gorilla Glass? Czy plastik fantastik?
trepek 1 809 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 27 minut temu, GordonLameman napisał(a): W dodatku @trepek pracuje w automotive, podrzuci to jako swój pomysł, zgarnie bonusa, a my zostaniemy z tymi autami... W Automotive nie pracuję już 6 lat Ale co napsułem w BMW to moje A odnośnie grilli to są grille z podświetlanymi pokrętłami 25 minut temu, dannykay napisał(a): Kurła fabryczne neony pod autem, to by było coś Rafałek, hue hue hue: Edytowane 5 godzin temu przez trepek
Cappucino 356 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Pytasz a wiesz Brakuje jeszcze świecącego paska od przodu do tyłu, ale to pewno będzie nadchodzący trend. Coś muszą zostawić by pokazać, że motoryzacja się "rozwija"
galakty 4 412 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Kiedyś świecące wentyle były nielegalne
dannykay 902 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu ogrodniklab> jaki rozmiar działki byłby dla Ciebie optymalny? Zastanawiam się ile po długości wygrodzić i nie mogę się zdecydować. Nie chcę przesadzić, bo sam to będę kosił, więc nie ma co se roboty dokładać na siłę
trepek 1 809 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja mam wygrodzoną całą działkę czyli 25 czy tam 26 arów.
GordonLameman 9 770 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 39 minut temu, Cappucino napisał(a): Brakuje jeszcze świecącego paska od przodu do tyłu, ale to pewno będzie nadchodzący trend. Coś muszą zostawić by pokazać, że motoryzacja się "rozwija" Idźmy w to! 1
bleidd 1 018 Opublikowano 35 minut temu Opublikowano 35 minut temu 54 minuty temu, dannykay napisał(a): ogrodniklab> jaki rozmiar działki byłby dla Ciebie optymalny? Zastanawiam się ile po długości wygrodzić i nie mogę się zdecydować. Nie chcę przesadzić, bo sam to będę kosił, więc nie ma co se roboty dokładać na siłę Mam wydzielone i ogrodzone ~24ar z 36. Mam dom, duży garaż, dwa tarasy i miejsca jeszcze wbród. Koszenie mi zajmuje +/- 4h. Myślę że tak z 18ar, max 20 by mi starczyło na spokojnie. 1
lesiu155 351 Opublikowano 10 minut temu Opublikowano 10 minut temu Popieram bleidda, rodzice mają 15 ar i jest ok ale przydałoby się ciut więcej więc te 20 to już myślę, że fajnie.
GordonLameman 9 770 Opublikowano 8 minut temu Opublikowano 8 minut temu Ja też mam 15ar, chciałbym bliżej 30ar, ale sąsiad nie chce sprzedać Gdybym miał 30 ar to pewnie przesunąłbym ogrodzenie o dodatkowe 10 ar i powiększył ogród. A potem walnąłbym sobie robota
Rekomendowane odpowiedzi