Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ooo wykrakałem, bo dzwonił typo, że jutro przyjedzie obejrzeć

ciekawy jestem jego miny jak zobaczy excela na 150 pozycji :P 

2 minuty temu, trepek napisał(a):

Wystaw na marketplace.

myślałem o tym i jest to coraz bardziej popularna forma sprzedaży, bo otoszroto już sobie życzy 150-200zł za wystawienie ogłoszenia. Jak ktoś wystawia gruza za piątkę, to te dwie stówy już jakieś znaczenie mają 

Edytowane przez dannykay
Opublikowano

Na wiosnę przedawałem samochód rodziców (taki 15 letni) i z otomoto przez 2 miesiące były 2-3 telefony. Wystawilem na marketplace + grupki facebookowe to telefon dzwonił co godzinę i samochód sprzedał się w 20h.

Opublikowano
31 minut temu, trepek napisał(a):

Niestety :/ sam byłem zdziwiony tym, bo myślałem, że otomoto to pewniak aby coś sprzedać. A tutaj taki zonk.

To zależy. Ja akurat miesiąc temu na OtoMoto sprzedałem. Na olx był jakiś tam odzew ale słaby. A grupy na Facebooku to patologia czasem. Jak wrzucasz auto z prawdziwym przebiegiem ale dużym i bezwypadkowe to i tak jęczą, że drogo. A z drugiej strony był przypadek podobnego Focusa ściąganego z Niemiec wiadomo przebieg poniżej 200 tys w 13 letnim dieslu, lakier super stan. No i był nawet droższy od 5 tys o mojego ( 16 vs 11 tys) to pielgrzymki tam jeździły żeby tylko później narzekać, że auto bite na 100% i ogólnie zajechany i coś stuka puka.

Opublikowano

@Katystopej

Jesteś?

Dzis czarna Astra K się rozwaliła niedaleko mnie. Mam nadzieję, że to nie ty.

Ja dziś w ogóle sobie konfiturę odwaliłem. Był w mieście event i poszedłem na spacer z wózkiem, a jelopy zastawiły cały chodnik i trawnik z drugiej strony. Więc jechałem środkiem drogi i wszyscy musieli czekać aż sobie przemaszeruje :) 

• Like 2
Opublikowano

Kurna Klima. Prawie co dzień mijam taką sztukę jak poniżej, ale na prawdę ładniutką. Jeszcze kilka miesięcy temu była na czarnych blaszkach, ale ostatnio widziałem już nowe :D Tak mi się kojarzyła z Tobą :D 

obraz.png

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, dannykay napisał(a):

btw

taką profi robotę ustrzeliłem ostatnio pod ikeą w Łodzi

O Cie Panie. Żona wkur*iła się i poszło, widać jeszcze pozostałości lakieru z pazurów. Wolverine, nie żona :E  Tylko taki z Bałut, zamiast 4 to tylko jeden, środkowy.

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano

Podkład grubszy niż fabuła w tureckim serialu. 🤦‍♂️

Opublikowano
11 godzin temu, dannykay napisał(a):

Kurna Klima. Prawie co dzień mijam taką sztukę jak poniżej, ale na prawdę ładniutką. Jeszcze kilka miesięcy temu była na czarnych blaszkach, ale ostatnio widziałem już nowe :D Tak mi się kojarzyła z Tobą :D 

obraz.png

Jezdziłbym. 

Odbicie lustrzane czy RHD? 

Jak będziesz miał okazję to zapytaj czy sprzedać nie chce. Co prawda polift, ale z braku laku i taką bym wziął. 

Opublikowano (edytowane)

Bmw Sprzedana :)

42 minuty temu, Klima napisał(a):

Jezdziłbym. 

Odbicie lustrzane czy RHD? 

To zdjęcie z neta. Tamta lhd i najczęściej widzę ją z tylu :D

należy do rodziców mojego znajomego z czasów liceum więc mogę zapytać 

Edytowane przez dannykay
  • Like 2
Opublikowano
W dniu 25.05.2026 o 09:11, dannykay napisał(a):

btw wystawiłem bmw i coś cicho :(       :E oby w miesiąc poszła

2 godziny temu, dannykay napisał(a):

Bmw Sprzedana :)

Szybko poszło. :)

Opublikowano

Coraz więcej mi się wyświetla "samochodozowego" kontentu na FB i jak tak czytam te komentarze to wychodzi na to, że absolutnym ZABOREM wolności, prawnym TERRORYZMEM, TRESOWANIEM przez lewactwo jest:

• egzekwowanie przestrzegania ograniczeń prędkości;
  • konieczność jazdy więcej niż kilka sekund za rowerzystą czy traktorem;
  • płatny parking;
  • konieczność ustąpienia pierwszeństwa pieszemu;
  • konieczność parkowania dalej niż 5m od miejsca docelowego;
  • zakaz jazdy po chodniku. 

Zachowanie ludzi na tych filmach to jeden kij, ale co za debilizmy w komentarzach wypisują... 

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
16 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Zachowanie ludzi na tych filmach to jeden kij, ale co za debilizmy w komentarzach wypisują... 

Ci sami co chwalą chińskie auta. :E

A tak na serio, jak paczę na codzienność na drogach, to 1/3 w ogóle nie powinna mieć prawka.

Opublikowano (edytowane)

W większości przypadków masz rację ale widzę dwa ale:

1) jazda rowerzystów po ulicy gdy obok ma ścieżkę rowerową 

2) zachowanie pieszych jak święte krowy do tego stopnia, że gdy jest sam przejazd dla rowerów to włażą na niego bez patrzenia czy coś jedzie.  W tym wypadku nie mam zlituj i leci klakson w ruch. 

Wystarczy, że prawo wobec pieszych jak i rowerzystów bedzie tak samo respektować jak wobec kierowców. 

Edytowane przez jarux
Opublikowano
52 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Coraz więcej mi się wyświetla "samochodozowego" kontentu na FB i jak tak czytam te komentarze to wychodzi na to, że absolutnym ZABOREM wolności, prawnym TERRORYZMEM, TRESOWANIEM przez lewactwo jest:

• egzekwowanie przestrzegania ograniczeń prędkości;
  • konieczność jazdy więcej niż kilka sekund za rowerzystą czy traktorem;
  • płatny parking;
  • konieczność ustąpienia pierwszeństwa pieszemu;
  • konieczność parkowania dalej niż 5m od miejsca docelowego;
  • zakaz jazdy po chodniku. 

Też to zauważyłem i zgadzam się w 100%. Nawet zrobiłem małe śledztwo z ciekawości i mam wrażenie, że przeważająca część takich komentarzy to zwykłe boty albo farmy kont. Co ciekawe, często te same profile chwilę później zachwalają chińskie auta, jakie to są „rewelacyjne” i lepsze od wszystkiego. Ten sam schemat pisania, ta sama powtarzalność, identyczny ton komentarzy. Coraz mniej wygląda to na normalną dyskusję, a coraz bardziej na sterowany spam.