galakty 5 466 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Godzinę temu, Amsztel napisał(a): Chyba w kazdym aucie tak jest. Albo masz warstwe grzewcza albo warstwe projekcyjna na szybie. Z dwojga złego wolałbym HUD 2
lesiu155 461 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Tak samo, to się przydaje na codzień, a skrobanie szyby raz na ruski rok 1
bleidd 1 510 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 27 minut temu, trepek napisał(a): Tak, o tym nowym z zasięgiem na prądzie 200km. Wersja T6. Ale na razie to tylko myślenie ;-) Bo czas mam do lipca. Generalnie fajne auto ale po trzecim już liftingu dalej brak bezprzewodowego Android Auto Chociaż na razie były tylko showcase-y poliftowej wersji, recenzji czy opinii jeszcze brak
galakty 5 466 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 28 minut temu, lesiu155 napisał(a): Tak samo, to się przydaje na codzień, a skrobanie szyby raz na ruski rok Od kiedy mam turbo benzynę to by mi się przydał HUD, chwila nieuwagi i nie czuć nawet kiedy przyspieszasz Dlatego często używam tempomatu, walę 60 km/h i spokój.
trepek 2 046 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Nie zależy mi na bezprzewodowym carplayu To rzecz drugo- a nawet trzeciorzędna dla mnie.
dan254 196 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 22 minuty temu, bleidd napisał(a): Generalnie fajne auto ale po trzecim już liftingu dalej brak bezprzewodowego Android Auto Chociaż na razie były tylko showcase-y poliftowej wersji, recenzji czy opinii jeszcze brak No powinien już być bezprzewodowy,szczególnie w takiej cenie.W ostateczności można wziąć adapter z temu za kilka zł.Mnie najbardziej razi w oczy ten przyklejony tablet.
bleidd 1 510 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 7 minut temu, trepek napisał(a): Nie zależy mi na bezprzewodowym carplayu To rzecz drugo- a nawet trzeciorzędna dla mnie. No to spoko, dla mnie to wada dyskwalifikująca i też dlatego XC60 opadło u mnie w przedbiegach (a druga kwestia to przeciętne wyciszenie). Ale auto ma swoje mocne strony, zwłaszcza materiały i jakość wnętrza no i audio Bowers&Wilkins bardzo chwalone. 2
trepek 2 046 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Właśnie muszę obmacać ten samochód bo na razie znam go tylko z recenzji. Ale jeśli faktycznie jakość będzie taka jak opisują i na drzwiach czy z tyłu foteli nie ma taniego plastiku z opakowań pet no to szapoba. Totalny oldschool.
galakty 5 466 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Godzinę temu, bleidd napisał(a): No to spoko, dla mnie to wada dyskwalifikująca i też dlatego XC60 opadło u mnie w przedbiegach (a druga kwestia to przeciętne wyciszenie). Ale auto ma swoje mocne strony, zwłaszcza materiały i jakość wnętrza no i audio Bowers&Wilkins bardzo chwalone. U mnie w Ceed adapter z Ali za 40 zł działa idealnie, także da się ominąć problem
KiloKush 966 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 1 godzinę temu, galakty napisał(a): U mnie w Ceed adapter z Ali za 40 zł działa idealnie, także da się ominąć problem Rozwiązywać problemy w aucie za 300 000 zł adapterem z Ali za 40 zł. Tak nie wolno! 1
bleidd 1 510 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września (edytowane) Taa od miesiąca, więc może akurat mu się kończy (nie wiem ile wolnego dostał) bo ostatnia aktywność właśnie jakoś z miesiąc temu Edytowane 23 Września przez bleidd
trepek 2 046 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Za grilla mu podziękować chciałem Polecił mi aby w coś markowego iść i poszedłem w Napoleona (takiego bazowego). Po sezonie grillowym (i różnych smakowitościach z niego, w tym i stekach) stwierdzam, że strzał w 10'tkę.
galakty 5 466 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Godzinę temu, KiloKush napisał(a): Rozwiązywać problemy w aucie za 300 000 zł adapterem z Ali za 40 zł. Tak nie wolno! Ale brak podgrzewanej kierownicy to nie problem! Elo!
Kyle 658 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 34 minuty temu, galakty napisał(a): Ale brak podgrzewanej kierownicy to nie problem! Elo! No nie, no nie
larry.bigl 732 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 1 godzinę temu, trepek napisał(a): @GordonLameman jest w Bieszczadach? Jest jakby spokojniej, no nie? 2
Klima 133 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 4 godziny temu, trepek napisał(a): Za grilla mu podziękować chciałem Polecił mi aby w coś markowego iść i poszedłem w Napoleona (takiego bazowego). Po sezonie grillowym (i różnych smakowitościach z niego, w tym i stekach) stwierdzam, że strzał w 10'tkę. Ooo właśnie mi przypomniałeś, że miałem się zainteresować tematem. Liczę że trafię na jakąś promke po sezonie. 2 godziny temu, larry.bigl napisał(a): Jest jakby spokojniej, no nie? No, tak jakby 1
DjXbeat 849 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września (edytowane) Fajne te 3.0 TFSI po 2018r https://www.facebook.com/share/v/1GZbBeyyqG/?mibextid=wwXIfr Edytowane 23 Września przez DjXbeat
Klima 133 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Uwielbiam, te filmiki z gwiazdorami YT... Po 3 sekundach wyłączam. 2
Krzysiak 3 317 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 8 godzin temu, trepek napisał(a): Za grilla mu podziękować chciałem Polecił mi aby w coś markowego iść i poszedłem w Napoleona (takiego bazowego). Po sezonie grillowym (i różnych smakowitościach z niego, w tym i stekach) stwierdzam, że strzał w 10'tkę. On się tylko dużo chwali, a grilla organizuje już nie pamiętam od kiedy 6 godzin temu, larry.bigl napisał(a): Jest jakby spokojniej, no nie? Moto bez "bossa" to nuda
GordonLameman 10 308 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 15 godzin temu, trepek napisał(a): @GordonLameman jest w Bieszczadach? 15 godzin temu, bleidd napisał(a): Taa od miesiąca, więc może akurat mu się kończy (nie wiem ile wolnego dostał) bo ostatnia aktywność właśnie jakoś z miesiąc temu 14 godzin temu, trepek napisał(a): Za grilla mu podziękować chciałem Polecił mi aby w coś markowego iść i poszedłem w Napoleona (takiego bazowego). Po sezonie grillowym (i różnych smakowitościach z niego, w tym i stekach) stwierdzam, że strzał w 10'tkę. O! To się cieszę Ja w tym roku mało grilla odpalałem bo rodzinka bardziej chciała pizzę neapolitańską, a po zakupie pieca faktycznie boska wychodzi. Teraz jeszcze dokupiłem mikser spiralny do ciasta 13 godzin temu, larry.bigl napisał(a): Jest jakby spokojniej, no nie? Bo jajec nie macie żeby trolli pogonić! 6 godzin temu, Krzysiak napisał(a): On się tylko dużo chwali, a grilla organizuje już nie pamiętam od kiedy No młoda trochę pokrzyżowała plany! 6 godzin temu, Krzysiak napisał(a): Moto bez "bossa" to nuda BTW. Można już krytykować chińskie auta, czy dalej akolici chińskiej motoryzacji wjeżdżają na każdego ktoś śmie coś negatywnego napisać? Bo europejczyki to wszyscy zgodnie krytykują. Tylko chińskie mają takich dziwnych obrońców 3
bleidd 1 510 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 15 minut temu, GordonLameman napisał(a): BTW. Można już krytykować chińskie auta, czy dalej akolici chińskiej motoryzacji wjeżdżają na każdego ktoś śmie coś negatywnego napisać? Bo europejczyki to wszyscy zgodnie krytykują. Tylko chińskie mają takich dziwnych obrońców Be zamian Choć jest też nowa taktyka cichego przemilczenia niewygodnych faktów. 1
Kyle 658 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) 41 minut temu, GordonLameman napisał(a): \Można już krytykować chińskie auta, Można - patrz, kolejny "chińczyk" letko łoptar kołem i odleciało: źródło: https://www.onet.pl/informacje/tu-stolica/sila-uderzenia-wyrwala-kolo-w-aucie-34-latka-jechala-dalej/p76l9jb,30bc1058 ... a nie, czekaj ... Edytowane 24 Września przez Kyle 1
GordonLameman 10 308 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 7 minut temu, Kyle napisał(a): Można - patrz, kolejny "chińczyk" letko łoptar kołem i odleciało: źródło: https://www.onet.pl/informacje/tu-stolica/sila-uderzenia-wyrwala-kolo-w-aucie-34-latka-jechala-dalej/p76l9jb,30bc1058 ... a nie, czekaj ... To, że porównujesz nówki chińczyki do auta projektowanego 10 lat temu to jedno. A to, że porównujesz ten wypadek do sytuacji w której Chińczyk zahaczył o krawężnik to drugie. No, ale przynajmniej widać, że nic się nie zmieniło. 1
Rekomendowane odpowiedzi