Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez phobosq · Opublikowano
Uprzedziłeś mnie, bo wsiąknąłem w robocie, ale... wciąż czekamy na moderację, pewnie jeszcze trochę raportów poleci, wydaje mi się jednak, że z dużą dozą pewności mogę ogłosić w imieniu całej ekipy, że zajęliśmy drugie miejsce! (Country Cup 2024 @ HWBOT) Bardzo długo byliśmy na pierwszym i wczoraj wieczorem przyjechał walec pod nazwą Francja... coż, byli od nas po prostu lepsi, ale to oznacza jedynie, że potrzebujemy więcej poćwiczyć, żeby wycisnąć maksimum z tego, co mamy i w przyszłym roku być jeszcze silniejsi. Serdecznie dziękuję całej drużynie i wszystkim, którzy nas wspierali - mieliśmy wsparcie od Czugi i Technokraty przez Discord "TechSpace by Intel", (Adam tam zdrowo męczył tego 11900k i jeszcze nie skończył, są plany na topkę PyPrime) Andrus z chipa ściągał karty i benchował u siebie, qjak zbierał procki od AMD... Oprócz tego masa czasu spędzonego wirtualnie razem na rozkminach, zagrzewaniu się do działania i wspólnych próbach wyciągnięcia maksimum ze sprzętu. Poza tym, że @ryba dołączył na samym finiszu, czy @qjak wrócił do regularnego LN2, pojawiło się też kilku nowych zajawionych ludzi, więc traktuję to jako pewien minimalny osobisty sukces w podtrzymanie zainteresowania OC w Polsce. Dobra robota i keep pushing guys! @tomcug możesz po znajomości zamówić u któregoś z chłopaków soczystego newsa? Należy nam się -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Dzisiaj Epic daje: Astrea Six Sided Oracles. Cokolwiek to jest -
Przez MJRegul · Opublikowano
Fajnie, ten nowy, nowy pacz miał powodować braki zwisu gry przy kompilacji shaderów. No więc od 5 minut nie ruszyło milimetra PS. tak jak pisałem kiedyś, właściciele 4090 powinni mieć zakaz pisania o grach, w ogóle. Chyba, że tylko negatywnie, że na karcie za 8-10k gra w natywnych 4K nie daje zawsze 60fps+ -
Przez Vulc · Opublikowano
Dead Space, obok świetnie zrealizowanego gameplay'u, miał też bardzo sprawnie poprowadzoną fabułę z solidnym backgroundem w postaci całego kościoła Unitologów. Wydano nawet animowany komiks, który wprowadzał do gry, można sobie zerknąć na YT. Później wyszła dwójka i okazało się, że jest nieseiel gorsza (o ile w ogóle) od poprzednika. Trójka była już eksperymentem. Niestety raczej nieudanym.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi