Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

NVIDIA Hairworks poszła całkowicie w odstawkę

Chyba nawet po tylu latach była mocno problematyczna i sprawiała problemy nawet współczesnym sprzętom przez implementację... Przyjdzie Caleb to przypomni :E

Opublikowano (edytowane)

Ładne widoczki. 

ss_18d00b2ddbe8deb70a8028da9726517be88d7
ss_e6adbc6674a2cd6ae9dd59917a1ce3bf8c219
ss_271acc7cebd1faeaa848997e60eb8f5a92ff9
ss_ed0058ce7306085223d52dedb078309295916
ss_e204d9208c5e1cf37e5d0287d27ce725c91ed

5 minut temu, Element Wojny napisał(a):

a to te fajne włosy, które przy włączeniu robiły Ci z gry stop-klatkę, pamiętam

Zarzynały kompa gorzej od RT. :E 

Edytowane przez Jaycob
  • Like 3
Opublikowano (edytowane)

Słynne włosy, to ta technologia co podobnie jak PhysX miała zrewolucjonizować wizualia w grach, ale mamy RT, więc wszyscy zapomnieli...

A do tej nowej wersji nie dokładają wszystkich DLC dla tych, którzy mają tylko podstawkę? Bo to akurat miły gest.

Edytowane przez Ryszawy
  • Like 1
Opublikowano
34 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

jak widzę narzekania na KOLEJNY DARMOWY update od RED'ów na forach to po prostu uj mnie strzela; co za powalone pokolenie roszczeniowe...

ja tam będę grał i DZIĘKUJĘ BARDZO REDzi za DARMOWY UPDATE.

tez sobie ogram 

Opublikowano
4 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

a to te fajne włosy, które przy włączeniu robiły Ci z gry stop-klatkę, pamiętam

W Wiedźmina 3 grałem na premierę na GTX 970 i pamiętam, że nawet z Hairworks płynność była akceptowalna. Być może ludzie z gorszymi kartami mieli spory problem. 

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano

Wiedźmin 3 zarobił na siebie kilkakrotnie więcej niż zakładali. Nie dziwne że była kasa na remaster. 

Może to ma być taka wersja jaką chcieli na premierę w 2015.

Jakbym nie grał nigdy wtakie the last of US, to wolałbym ograć wersję na pc, a nie na PlayStation 3  w 2012.

Można jedynie zazdrościć tym co gry nie znają. Taka podstawa plus 3 potężne dlc.

Wiadomo coś o wydaniu fizycznym ? Bo wiedźmina 3 i dlc miałem fizyczne w preorderach. 

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, Element Wojny napisał(a):

To jest naprawdę mega sprawa, że im się chce, kiedy mają tyle innych projektów na głowie. Komu innemu by się chciało - za darmo - tak odświeżać ponad 10 letnią grę? Przecież każde inne studio za coś takiego zawołało by minimum 200zł. Wcześniej miałem wahania odnośnie tego, czy ograć next-gena przed nowym dodatkiem - teraz nie mam żadnych wątpliwości, bo ogram przed nim remastera Z MASĄ ulepszeń. 

Pokażcie mi inne studio (pomijając Lariana, bo oni też są mistrzami w traktowaniu fanów jak ludzi), którzy mają takie podejście. 

dlatego wiedzmina mam na xboxie , ps5 , pc na gogu i na steam :D

Opublikowano

Osoby które zakupiły Wieśka 3 na Switcha 1, dostaną pełną darmową aktualizację na Switcha 2. 

Nintendo z ich polityką płatnych upgrade'ów z pewnością będzie zadowolone xD

1 minutę temu, Radio Tirana napisał(a):

W Wiedźmina 3 grałem na premierę na GTX 970 i pamiętam, że nawet z Hairworks płynność była akceptowalna. Być może ludzie z gorszymi kartami mieli spory problem. 

Co? Może mnie pamięć myli, ale na 970 musiałem iść na duże ustępstwa żeby to jakoś chodziło. Dopiero jak zmieniłem na 1070 to grało mi się w miarę komfortowo. 

• Haha 3
Opublikowano
Cytat

The medallion is humming… It’s the beginning of a game-changing partnership!

We’re happy to announce that we’ve partnered with Blizzard to bring the world of The Witcher to Battle.net. Starting today, you can pre-purchase The Witcher 3: Wild Hunt — Remastered, which launches on September 29, and wishlist Songs of the Past, coming in 2027, on Battle.net.

“Both CD PROJEKT RED and Blizzard create worlds that allow players to immerse themselves in captivating adventures for hundreds of hours. Both studios have always had the ambition to raise the bar — for themselves and, in doing so, for the video game industry. Their worlds and characters have inspired not only other game developers, but also musicians, filmmakers, cosplayers, and, of course, countless players.” — Radek Grabowski, our Global PR Director

And that’s just the beginning of our partnership with Blizzard…

Hear more from Radek and from our Expert Community & Social Media Manager Amelia Korzycka about the journey that brought CD PROJEKT RED and Blizzard together — and where it might take us next: https://cdpred.ly/blizzardxcdpr

obraz.png.ed672bdf6900ec7a10f2b98229f9bfea.png

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Czekam na wersję definitywną. :hihot:

image.png.96f846cc5373e117e5cffc6d6be30d39.png

Bardzo fajnie zachowali się w stosunku do swoich byłych kolegów, wrzucając datę premiery 3,5 tygodnia po premierze Dawnwalkera. Gdyby mieli do nich jakieś ALE, to mogli równie dobrze wrzucić datę 5 września i nieco im podkopać sprzedaż. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Osoby które zakupiły Wieśka 3 na Switcha 1, dostaną pełną darmową aktualizację na Switcha 2. 

Jeśli serio to zrobią to chyba tylko na przekór Nintendo i dla marketingu. W sumie mało kto kupił W3 na S1, bo chodził jak Wiedźmin 2 na biurowym laptopie 7 generacji. :E 

Cóż, będzie po co kupić używanego rtx6070 za wiele lat, bo raster w 5060ti mi wystarcza, a PT zajedzie nawet 5070ti.

Opublikowano
2 minuty temu, musichunter1x napisał(a):

W sumie odkupili od niego parę rozwiązań, więc Remaster może być zbiorem modów :E 

Może już gram w remaster i nawet o tym nie wiem :hihot:

Znowu będzie wysyp porównań na YT

Znowu coś się dzieje LOL

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, musichunter1x napisał(a):

W sumie odkupili od niego parę rozwiązań, więc Remaster może być zbiorem modów :E 

Mody mają swoje limitacje, które są znane osobom które w modach gustują. Patrząc na listę tego co dodano, widzę że wykracza to znacznie poza to, co przeważająca większość moderów jest w stanie zrobić/zaimplementować. Kilka osób siedziało nad tym jakiś czas. Mnie ciekawi poza stricte technikaliami, ten ulepszony system walki i jazdy Płotką. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
  • Upvote 1