raiders 173 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Gra ograna lata temu na PS4 i chyba na PS3 ... teraz sięgnąłem ponownie po ten tytuł ale na PS5 w Remasterze . Po tylu latach gra dalej zachwyca historią , a i widoczki ładne też są . A co najważniejsze daje dalej dużo przyjemności z gry Spoiler 1 1
tgolik 833 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Z przyjemnością ograłem TLOU na PS4 pro i później tę nową wersję na pececie. Dwójka podoba mi się jeszcze bardziej, na tyle, że gram od trzech lat i dawkuję sobie po parę rozdziałów rocznie.
PaVLo 1 367 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia (edytowane) AC: Shadows Kolejny nudny Assaśin, z setkami lokacji do odbicia, ale wytrzymam jeszcze te parę dni i wracam do Zony (Stalker 2) 🙈 🙊 🙉 Edytowane 17 Sierpnia przez PaVLo
janek25 404 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia 11 godzin temu, raiders napisał(a): Gra ograna lata temu Najlepsza ,2 to juz nie to samo
ChudyXp 62 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Obecnie PalWorld , NFS 2015 (Nie jest taki zły jak o nim mówią)i robię miejsce na dysku na klasyczki Battlefield 3 i BF4 . Podobno serwery multi jeszcze działają
sideband 3 243 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Na pewno lepszy niż te ostatnie NFS-y U mnie na patelni Far Cry 1 wstyd przyznać, że 20lat wstecz przeszedłem tylko parę pierwszych etapów by oblukać patch z SM3.0 1
ChudyXp 62 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia 16 minut temu, sideband napisał(a): Na pewno lepszy niż te ostatnie NFS-y No niby tak dostało się tej grze kiedyś za tryb "always-online" gdzie w 2015 roku nie było światłowodu na taka skale jak dziś , i pierwsze co jak się ją włączy trzeba zmienić sterowanie kto wymyślił Gaz-W Hamulec -S a skręcanie strzałkami ?? . Chyba każdego ostatnio łapie nostalgia na starsze gry
sideband 3 243 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia O dawna wracam do niektórych starszych i bardzo starych tytułów. Tym bardziej, że FPS-ów obecnie jest jak na lekarstwo
bleidd 1 427 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia Far Cry jedynkę uwielbiam, przeszedłem z 4 razy Żadna późniejsza część już mi tak nie podeszła, pograłem w dwójkę ale zanudziła mnie po kilku/nastu godzinach, zmęczyłem trójkę i czwórkę do połowy, reszty nawet już nie tykałem.
Element Wojny 5 618 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia W ciągu niecałych dwóch godzin w Trails Beyond The Horizon, fabuła posunęła się do przodu X razy dalej, niż w Daybreak 2 po 49h i ukończeniu gry. Ktoś chyba wyciągnął odpowiednie wnioski 1
Keller 887 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia A ja sobie do the crew 2 wróciłem. Znacznie lepsze niż forzy które są jakieś bez emocji, bez fantazji, taka jazda dla jazdy.
Stona 33 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Far Cry 4 - lepszy niż 3, ale widać też duży recykling z trójki (animacje, tekstury). Mimo wszystko, przyjemnie się gra. Spróbuję wymaksować. Drop Duchy - fajna odskocznia od innych gier. War Thunder - standardowo, codziennie, niezmiennie.
krzysiek_1990 115 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia pykło w 110 godzin. Dawno tak dobrze sie nie bawiłem przy gierce ubiszitu 1 1 1
Vulc 2 821 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Zasiadłem w końcu do Rogue Tradera. Warhammer 40K, multum możliwości rozwoju postaci, turówka, pewnie ze 100h potrzebne na przejście. O panie, to będzie dużo, dużo grania. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, fajnie siadają krytyki, masa dialogów na dobrym poziomie i smaczków z uniwersum. Do tego niedawno wydane spolszczenie, chylę czoła przed tymi świrami, którzy postanowili się tego podjąć. 2
oldfashioned 905 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Odpalilem nowego Vietnama, jest klimacik. Spoiler
j4z 1 995 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) W dniu 18.08.2026 o 21:59, Keller napisał(a): A ja sobie do the crew 2 wróciłem. Znacznie lepsze niż forzy które są jakieś bez emocji, bez fantazji, taka jazda dla jazdy. Dla mnie TC2 nie ma podjazdu do FH. Edytowane 22 Sierpnia przez j4z
ChudyXp 62 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 38 minut temu, j4z napisał(a): Dla mnie TC2 nie ma podjazdu do FH. Tak mi się przypomniało kiedyś grałem w serie Race Driver / GRID tylko nie pamiętam w którą część chyba z 2008 i 2013 roku jak na tamte czasy wrażenie robił widok za kierownicy . Jakoś nie miałem cierpliwości do tej gry . A gram teraz w NFS : Heat i NFS Payback , skasowałem BF4 (brak PL mimo oryginału z EaApp) , BF3 jakoś mnie nie porwało jak kiedyś
sideband 3 243 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Pierwszy GRID z 2008 jak najbardziej ma widok ze środka Spoko model jazdy wiadomo w stronę arcade
Keller 887 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 2 godziny temu, j4z napisał(a): Dla mnie TC2 nie ma podjazdu do FH. Poza eventami specjalnymi forza mnie niesamowicie nudzi. Crew ma więcej aktywności, większą mapkę, więcej akcji.
Dresiq 104 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia W końcu odpaliłem Crimson Desert. Akurat skończyłem death stranding 2, które męczyłem długo, bardzo długo. Crimsona jak na razie odstawiłem po 3 godzinach fabuły. Czytałem że ta gra to dopiero rozciągnięy tasiemiec, że można zabłądzić na długie godziny poza fabułą, i przy okazji gdzieś utknąć przez brak umiejętności z głównej linii fabularnej. Po tych 3 godzinach jestem przytłoczony. Już widzę że ta gra będzie miała jedną wspólną rzecz z metroidvaniami. Odstawisz na 2 tygodnie i zapominasz jak grać, bo kluczowe mechaniki od pewnego momentu wchodzą jedna za drugą.
Ryszawy 841 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Pierwsze 100 godzin w CD to mordęga..., ale potem już z górki 1 2
ghostdog 1 174 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia GRIS dla relaksu. Artystyczna oprawa i uspokajająca muzyka. Gra się bardzo przyjemnie.
Czubatka Boża 187 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Na PC gram sobie teraz w Assassin’s Creed Origins. Na moim komputerze naprawdę gra wygląda ładnie. Gram na moim kontrolerze Xbox Series X w kolorze limonki. Cytrusowa moc do boju!
Stona 33 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Far Cry 4 - fabułka skończona. Teraz trzeba dopchać acziwki i dodatki. Kurcze, to chyba najlepszy FC, dużo lepszy od "kultowej"(?) trójki. Fabularnie jest dobrze, wybór między dżumą a cholerą cały czas na czasie, postacie z wątków pobocznych fajnie zrealizowane. No wszystko tutaj gra. W dniu 22.08.2026 o 10:47, krzysiek_1990 napisał(a): pykło w 110 godzin. Dawno tak dobrze sie nie bawiłem przy gierce ubiszitu Bo to dobra ubigierka jest. Robiłeś dodatek, czy tylko podstawkę? W dniu 22.08.2026 o 20:07, Dresiq napisał(a): W końcu odpaliłem Crimson Desert. że można zabłądzić na długie godziny poza fabułą, i przy okazji gdzieś utknąć przez brak umiejętności z głównej linii fabularnej. O, Kolega właśnie mnie widzę wyleczył z tej gry. Nosiłem się, żeby w końcu sprawdzić, ale chyba by mnie ta gra przerosła. Godzinę temu, Czubatka Boża napisał(a): Na PC gram sobie teraz w Assassin’s Creed Origins. Na moim komputerze naprawdę gra wygląda ładnie. Gram na moim kontrolerze Xbox Series X w kolorze limonki. Cytrusowa moc do boju! Jeden z najlepszych Asasynów. Choć już było widać ciągoty do wydłużenia gry ponad miarę. Mimo wszystko bardzo dobrze wspominam.
tomekkemot 4 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia @Czubatka Boża Polecam też spróbować AC Odyssey. Mi się bardziej podobała.
Rekomendowane odpowiedzi