TheMr. 3 058 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Bardzo możliwe, nie dotyczy to tylko Kia. Kiedyś się wciskało sprzęgło podobno dla mniejszego zużycia elementów, tak jeszcze mnie uczono naście lat temu. 1
galakty 5 169 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 29 minut temu, TheMr. napisał(a): Bardzo możliwe, nie dotyczy to tylko Kia. Kiedyś się wciskało sprzęgło podobno dla mniejszego zużycia elementów, tak jeszcze mnie uczono naście lat temu. Tak samo nie kręcić kierownicą w miejscu, ale wtedy były pompy hydrauliczne albo brak wspomagania w ogóle i ciężko było
Tornado3 412 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 45 minut temu, galakty napisał(a): Też się zdziwiłem, myślałem że tylko w automatach takie coś jest, w Vagach takie coś istnieje już kilkanaście lat 2
jarux 255 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 59 minut temu, Gret napisał(a): To ja miałem zdziwko w hondzie. Z 30km przebiegu chce wyjechać z garażu daje wsteczny gaz a ten mi na luz wbija z 3 razy tak i mówię no nieee laweta... okazało sie ze mialem niedomkniete drzwi... A ja myślałem, że tylko toyota wpadła na tak debilny pomysł, że nie da się ruszyć przy niezamkniętych drzwiach 1
Gret 1 023 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 1 minutę temu, jarux napisał(a): A ja myślałem, że tylko toyota wpadła na tak debilny pomysł, że nie da się ruszyć przy niezamkniętych drzwiach Japończyk pozazdrościł japończykowi.
trepek 1 947 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Godzinę temu, galakty napisał(a): Też się zdziwiłem, myślałem że tylko w automatach takie coś jest, a tu manual, luz i bez wciśniętego sprzęgła nie kręci Ojciec taki sam patent miał w Kii Sportage z 2011r Bez sprzęgła nie odpalał.
galakty 5 169 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia No dla mnie to nowość, ale jeździłem albo starym manualem, albo nowymi automatami A przy otwartych drzwiach to taki T-Roc też nie ruszy.
Kyle 541 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 9 godzin temu, jarux napisał(a): A ja myślałem, że tylko toyota wpadła na tak debilny pomysł, że nie da się ruszyć przy niezamkniętych drzwiach Ciekawe czy ona też była tego zdania:
jarux 255 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 1 godzinę temu, Kyle napisał(a): Ciekawe czy ona też była tego zdania: Ani trochę nie rusza mnie to. Jeden wypadek na milion, zdarzył się i od razu robienie sensacji.
Kyle 541 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) Co do "samoistnie jadących samochodów", to jest zabawne: https://www.facebook.com/watch/?v=1376670347198083 ... co ciekawe gość uciekł (70 latek ... w takim wieku takie zachowanie) ... ale go złapali : https://www.trojmiasto.pl/moto/Czy-samochod-moze-jechac-sam-n121797.html Edytowane 13 Kwietnia przez Kyle
Gość Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Ile kobieta potrzebuje czasu na rozwalenie nowiutkiej opony? Odpowiadam - 11 godzin 🤦♂️ Mimo wszystko wybaczam, bo zmieniłem jej 18 z profilem 55 na 19 z profilem 35…Dobrze że promka na opony jeszcze aktualna 😒
huudyy 3 445 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia 15 minut temu, dannykay napisał(a): To moja ma na koncie 4 sztuki Ale że na raz?
galakty 5 169 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Mojej dałem raz na parkingu się przejechać, jak zobaczyłem że felga idzie na spotkanie z krawężnikiem to ledwo się powstrzymałem od przekleństw Trzeba jej godziny wykupić i jakąś Yariskę do tłuczenia kupić
Katystopej 2 046 Opublikowano 14 Kwietnia Autor Opublikowano 14 Kwietnia Lamusy, moja żona nie ma prawka, może i mam więcej jeżdżenia, ale za to ile spokoju 2
huudyy 3 445 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia 31 minut temu, Katystopej napisał(a): Lamusy, moja żona nie ma prawka, może i mam więcej jeżdżenia, ale za to ile spokoju Heh, witam w klubie 1
kubon 209 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia W dniu 13.04.2026 o 09:08, Katystopej napisał(a): Poważnie?! W manulau takie idiotyczne zabezpueczenie? Na luzie bez sprzęgła da się odpalić? yaris 2009 już tak ma
Katystopej 2 046 Opublikowano 14 Kwietnia Autor Opublikowano 14 Kwietnia @galakty pa to, mój też jest popsuty, nie wiedziałem o takim fjuczerze 1
Gret 1 023 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia 1 minutę temu, marko napisał(a): Kamery 360. Od 2017 żadnej ryski na feldze. bo masz balona 55 albo jeszcze większego?
Gret 1 023 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia nawet jak się przytuli to opona wszystko przyjmie i tak byś widział moje koła nie dość że profil niski to jeszcze felga wystaje po za oponę, no byle gówno i masz rysy
Dirian 940 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Przy 55 i tak łatwo porysować felgę, żonie zajęło to 3 tygodnie, a miesiąc później poprawiła na drugim kole 1
Gret 1 023 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) to ja nie wiem w lagunie na wysokim profilu miałem wywalone w krawężniki i nigdy nie zarysowałem felgi. Edytowane 14 Kwietnia przez Gret
Kyle 541 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia 23 minuty temu, Dirian napisał(a): Przy 55 i tak łatwo porysować felgę "55" to tylko proporcje. Jest różnica w wysokości profilu między 265/55 a 175/55.
Rekomendowane odpowiedzi