Co się dziś zepsuło w Twoim aucie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Nie spotkałem żadnego Ludwika póki co. Będę musiał pozwiedzać, teraz oglądam meczyk, pewnie jutro pogram. -
Przez PaVLo · Opublikowano
Jestem po walce z tym słomianym diabłem, w sumie nie był najgorszy, bo jego pomocnicy łucznicy, bardziej mi krwi napsuli Widoczki z tej lokacji petarda, ale nie chciało mi się już czekać na zmrok, bo było by jeszcze lepiej. Niesamowite w tej grze jest to, że wszędzie tam da się wejść Podoba mi się ta wioska kotów -
Przez tom36816 · Opublikowano
Nie powiedziałbym że takie mało prawdopodobne. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć że spora część kart ma za słabo dokręcone chłodzenie, a docisk jest równie ważny jak to co jest pomiędzy rdzeniem a chłodzeniem. Głównie budżetówki mają ten problem, zarówno zielone i czerwone. Mam 9070 prime evo (trochę gorsza wersja), jak znajdę chwilę to wrzucę bios od XTeka i się zobaczy. Na standardowym biosie jest podobnie jak na screenie od @Radio Tirana -
Przez Reddzik · Opublikowano
https://www.ppe.pl/publicystyka/407497/pragmata-techniczna-recenzja-gry-na-pc-przygladamy-sie-efektom-dzialania-path-tracingu.html -
Przez Fatality · Opublikowano
trochę racji że gen z wybiera, ale RDR2 to najlepsza gra i tak. W top 5 dałbym jeszcze Vice City/SA na pewno. Wiele starszych gierek zasługuje być w top 10
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi