Skocz do zawartości

Mój Garaż / moje Auto.... dodaj swoje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Trudno mi jest jednak wybaczyć tą ramkę na wyświetlaczu kierowcy:

Kolejny przypadek, gdzie deska wygląda jakby ktoś kupił na ali  prostokątny wyświetlacz za 60zł i przykleił na standardowe zegary z obłym daszkiem. 

• Upvote 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 27.01.2025 o 12:18, GordonLameman napisał(a):

Jest tanio? Jest tanio :E 

Tanio już było :D Superb i Kodiaq w jakiejś lepszej wersji to 200k lekką ręką wydajesz. 

W dniu 27.01.2025 o 09:14, bleidd napisał(a):

Fajny ten Kodiag nawet w środku, podoba mi się jak ekran jest wkomponowany w deskę a nie tablet usrany na środku na taśmę dwustronną jakby się ktoś w ostatnim momencie projektu zorientował, że o nim zapomniał. No i fizyczne przyciski :)

A z zewnątrz jak to SUV, pokraka :E

Mi się podoba wnętrze i na zewnątrz też :D Dużo bardziej niż Tiguan czy nowy Kodiaq. Polubiłem SUV ogólnie, chętnie bym przygarnął X7, ale jak się nie ma co się lubi to... 

Opublikowano
26 minut temu, LYCONE napisał(a):

Tanio już było :D Superb i Kodiaq w jakiejś lepszej wersji to 200k lekką ręką wydajesz. 

Mi się podoba wnętrze i na zewnątrz też :D Dużo bardziej niż Tiguan czy nowy Kodiaq. Polubiłem SUV ogólnie, chętnie bym przygarnął X7, ale jak się nie ma co się lubi to... 

tanio dla producenta :) 

Opublikowano
56 minut temu, LYCONE napisał(a):

, chętnie bym przygarnął X7,

Kiedyś byłem fanem BMW - sporo się najeździłem E34, E32 /chyba moje ulubione auto ze wszystkich/, E30 cabrio - ale jeśli chodzi o najnowsze BMW to pomijając straszną stylistykę, to idealny sposób na wj..nie się w najgorsze g..o jeśli chodzi o awaryjność - to są prawdziwe skarbonki bez dna. No chyba, że ktoś myśli o jakimś najmie, gdzie wszystkie koszty idą na instytucję najmującą. Ta marka stoczyła się na dno.

• Upvote 6
Opublikowano
W dniu 10.02.2025 o 10:37, bleidd napisał(a):

Tragiczna jak tragiczna ale cały VAG leci z jakością w kolejnych generacjach. Nowe A5 gorsze od A4 B9, A3 8Y gorsze od A3 8V, Golf 8 gorszy od 7, Octavia IV od III itp itd

Nie tylko VAG, tu masz fragment z fotelami w nowym M5.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Tak kiedyś przewoziłem szafę 508 (identyczną jak w C5 jesienią) i takie porównanie pojemności bagażników mnie naszło :D Niby mówią, że to jest prawie to samo trochę inaczej wyglądające...no przez pewne rozwiązania wewnątrz "prawie" robi dużą różnicę :E 

C5

kF5nsN5.jpeg

508

3lW1K4A.jpeg

Gdyby układać pudełka w innej kolejności, to w 508 bym zamknął klapę.

Edytowane przez Krzysiak
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Miałem 508 3 lata, tyle ile to auto przewiozło to do żadnego do tej pory nie włożyłem. Ale zawias z tyłu dramatyczny. Nowe amory a po załadowaniu auto prawie glebiło o asfalt :E O jakiekolwiek stabilności toru jazdy wtedy nie ma co mówić.

Teraz mam Talismana i jest ok, ale jednak ma w środku mniej miejsca niż miał 508. Ogromne auto.

Opublikowano (edytowane)

Wiem, szwagru ma c5 exclusive w hydro. Fajnie to jeździ, wygodne jest, ale czasem jednak te poduchy nie dają rady. Zapakujesz z tyłu 3 osoby i bagaż i nawet hydro siedzi, to normalny amor chyba szoruje wydechem :E 

Edytowane przez Qrdello
Opublikowano

Niby sam se biję przeglądy, więc "kto by zabronił dać ciemny przód?" :E Ale odpuściłem i tylko tył poszedł w folię :P 

FN3DkA0.jpeg

LkNnhwS.jpeg

Jeszcze przeżyć ze 2 tygodnie i te kółka od wózka z biedronki wylatują i nie wrócą nigdy :E

• Like 2
  • Upvote 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wytrzymałem...wpadły letnie :E

A tak poważnie felgi 16 kuzyn ode mnie musiał wziąć w tym tygodniu, a że C5 nadal stoi na zimowych, to w razie "w" mam jego :E

AL4jQOh.jpeg

VdkpaAx.jpeg

OerFyrF.jpeg

@dannykaytak wiem, nie pasuje, nie podoba Ci się, nie będę kupował innych felg mając jakie mam, bo nie widzę w tym żadnego sensu... nie musimy tego po raz kolejny przerabiać :E

• Like 1