Najlepsze soundtracki z gier
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez zdunzdun · Opublikowano
Fajna, a osobiście dla mnie jedno z ostatnich fajnych BMW. Jak byłem "nieco" młodszy to akurat ten model rynkowo dogorywał w najgorszy możliwy sposób. Wtedy to był bardzo dobry czas na coś mniej zmęczonego i w fajnych pieniądzach, albo na przelotny romans kosztujący psie pieniądze, żeby poznać w ogóle to auto. Pamiętam, że za około 2-3k kupowało się jeżdżące auto z oc.No takie dwie minimalne. Takie E28 to bym szczególnie przytulił, ładne wozy 👍 -
Przez Kadajo · Opublikowano
@VRman Gdyby potrafili zminiaturyzować MicroLED'a do wielkości headsetów VR to już byśmy dawno mieli i TV i Monitory w każdym calarzu, a OLED albo LCD zniknęło by z rynku Ale wiem skąd może być zamieszanie miedzy Mini a Micro LED'ami. Samsung jak to na nich wreszcie przystało znowu zamieszał w marketingowym kotle i swoje MiniLED'y RGB nazwał Micro RGB LED. No i oczywiście teraz ludki myślą ze to telewizory MicroLED gdzie w rzeczywistości to są nadal ekrany LCD. Podobna akcje zrobili w czasach jak OLED wchodził na rynek z 4K w 2015 roku i swoje TV SUHD przemianowali na... QLED -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Ja to jestem naprawdę ciekaw jak mogłeś nie zauważyć testu spalania tej Astry w podpiętym teście tutaj... Co do jazdy Yarisem: robisz to źle. Tego przycisku nie używa się do oszczędnej jazdy. Co ma wspólnego silnik, którego wymieniasz ze Stellantisem? -
Przez miro · Opublikowano
raczej nie, pokazuje to samo co UPS -
Przez Garru · Opublikowano
Nie przekłamuje? Właśnie myślę, czy wziąć go, aby sprawdzić jak to u mnie z poborem wygląda.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi