Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja kupiłem juz  ze względu na to ze to polskie studio i ich pierwszy projekt żeby ich wspomóc , zawsze fizyczna płytkę będę moglł odsprzedać po przejściu

Edytowane przez voltq
  • Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, tgolik napisał(a):

Pomógłbyś kupując wersję cyfrową. Kupując płytę  i potem ją odsprzedając, raczej nie wspierasz twórców zbyt mocno.

Tak troszkę tylko.

Pomagam im bo zrobiłem im preorder ktorego juz mialem nie robic od czasu cyberbuga , jak gra bedzie dobra to podejrzwam ze kupie ja drugi raz na steam , a jak bedzie badziewie to odsprzedam bo mam fizyczna plytke

Opublikowano
23 minuty temu, tgolik napisał(a):

Pomógłbyś kupując wersję cyfrową. Kupując płytę  i potem ją odsprzedając, raczej nie wspierasz twórców zbyt mocno.

Tak troszkę tylko.

Kupił oryginalną grę z oficjalnej dystrybucji, więc wsparł studio - nikomu do tego czy preferuje wersję fizyczną czy cyfrową, i nikomu do tego co zamierza z nią potem zrobić, równie dobrze może ją postawić w kiblu jako dekorację.

• Like 5
Opublikowano
4 godziny temu, Element Wojny napisał(a):

Kupił oryginalną grę z oficjalnej dystrybucji, więc wsparł studio - nikomu do tego czy preferuje wersję fizyczną czy cyfrową, i nikomu do tego co zamierza z nią potem zrobić, równie dobrze może ją postawić w kiblu jako dekorację.

Jeśli postawi w kiblu jako dekorację, to spoko, wsparł twórców ale jeżeli puści dalej w rynek to sprawi, że kolejny gracz nie da już zarobić Rebeliantom.

• Haha 1
Opublikowano
57 minut temu, tgolik napisał(a):

Jeśli postawi w kiblu jako dekorację, to spoko, wsparł twórców ale jeżeli puści dalej w rynek to sprawi, że kolejny gracz nie da już zarobić Rebeliantom.

Ja kupiłem, on kupił. Teraz tylko mieć nadzieję, że kolejni gracze też kupią, i nie będą jej ciągnąć z zatoki, bo dla nowego studia to może być strzał prosto w skroń. 

• Like 1
Opublikowano

obraz.png.9791855178f0b8477476963099fc6067.png

Nie wiem czy zrobiłem dobrze, ale raz kozie śmierć. Jeśli wyjdzie kiszka to pojadę po tej grze i nie zostawię na twórcach suchej nitki. Jeśli jednak wyjdzie coś z dobrą fabułą to będę zagrywał się bardzo mocno. 

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
8 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Fajnie byłoby mieć obok RED'ów i Techlandu jeszcze jedno duże studio, które potrafiłoby robić gry na skalę światową. Jeśli spieprzyli to skończy się na jednej grze, czas pokaże. 

Dobra konkurencja i to jeszcze rodzima nigdy nie jest zła. Dzięki temu mogą powstawać gry na skalę światową tak jak piszesz. Trzymam mocno kciuki za tą grę. Bo tak naprawdę jestem wygłodniały gry z dobrą fabułą i czymś co nie jest tylko wydmuszką z dobrą grafiką.

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Fajnie byłoby mieć obok RED'ów i Techlandu jeszcze jedno duże studio, które potrafiłoby robić gry na skalę światową. Jeśli spieprzyli to skończy się na jednej grze, czas pokaże. 

Bloober, co prawda działa w niszy ale Silent Hill 2 a szczególnie Chronos wyszły im świetnie.

36 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Ja kupiłem, on kupił. Teraz tylko mieć nadzieję, że kolejni gracze też kupią, i nie będą jej ciągnąć z zatoki, bo dla nowego studia to może być strzał prosto w skroń. 

Też kupię, choć chyba nie na premierę, bo mam kilka rozbabranych gier, które muszę pokończyć.

• Like 1
Opublikowano
42 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Widzę, że mamy tu jakiś "wyścig" na preordery, jeden z drugim walczy o miano preorderowca:Up_to_s:. Życzę wam żebyście wszyscy trafili w 10, bo najgorsze co może być, to zaliczenie gleby na starcie. 

Stoję w pierwszej linii :glodny:

OperaZrzutekranu_2026-08-30_232618r_www.mediaexpert_pl.png.006641f2f7bed272ea1f99036f4e4d1d.png

• Like 4
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Reddzik napisał(a):

Widzę, że mamy tu jakiś "wyścig" na preordery, jeden z drugim walczy o miano preorderowca:Up_to_s:. Życzę wam żebyście wszyscy trafili w 10, bo najgorsze co może być, to zaliczenie gleby na starcie. 

Od czasu cyberbuga to mój pierwszy preorder tylko ze względu że to polskie studio , nawet jak grę będzie fatalna to fizyczną kopię na płycie odsprzedam i nie stracę tak dużo 

3 godziny temu, DITMD napisał(a):

Obejrzałem parę wczesnych recenzji i jeśli im wierzyć, to będzie dobrze. Główne narzekania dotyczą tego, że loot jest taki sobie, i różnorodność naszego oręża mogłaby być większa.

Dla mnie to nie problem :D

5 godzin temu, tgolik napisał(a):

Jak gra będzie dobra to kupie ją ponownie , wiedźmina i kingdom come mam na kilka platform a też wersję na płycie w3 na Xbox i PS4 oraz w2 Xbox 360 sprzedałem 

Edytowane przez voltq
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
11 godzin temu, Reddzik napisał(a):

Przecież to jest gra od ekipy która robiła Wiedźmina 3 + DLC a reżyserem i założycielem studia jest sam Konrad Tomaszkiewicz czyli reżyser Wiśka. Na 100% to będzię fabularnie dobra gra tylko technicznie może być różnie bo to jednak UE5 😉

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, azgan napisał(a):

Przecież to jest gra od ekipy która robiła Wiedźmina 3 + DLC a reżyserem i założycielem studia jest sam Konrad Tomaszkiewicz czyli reżyser Wiśka. Na 100% to będzię fabularnie dobra gra tylko technicznie może być różnie bo to jednak UE5 😉

To nie jest ekipa tylko parę osób ważnych dla Wiedźmina 3 plus ponad setka ludzi z naboru, z rynku.