Isharoth 700 Opublikowano Wtorek o 20:09 Opublikowano Wtorek o 20:09 (edytowane) Aż się zdziwiłem że jeszcze nie było takiego tematu, więc założyłem teraz na szybko. Chyba coś w końcu zacznie się dziać. Zgadujcie tytuły póki jeszcze nie wiadomo! TES VI: High Rock? TES VI: Evermore? Zamiast nazwy prowincji nazwa miasta. Edytowane Wtorek o 20:26 przez Isharoth
Ryszawy 757 Opublikowano Wtorek o 21:00 Opublikowano Wtorek o 21:00 TES VI: Kalisz Wolno mijaj... Wygrałem coś?
Element Wojny 5 345 Opublikowano Wtorek o 21:02 Opublikowano Wtorek o 21:02 (edytowane) TES VI: The Land of Lost Virginity. TES VI: The Kingdom of Questionable Innocence. TES VI: The Empire of Forbidden Temptations. TES VI: The Island of Regrettable Text Messages. TES VI: The Secret of Clothes on the Floor. TES VI: The Republic of After-Hours Positions. TES VI: The Province of Broken Bedframes. Edytowane Wtorek o 21:06 przez Element Wojny
DITMD 1 343 Opublikowano Wtorek o 21:11 Opublikowano Wtorek o 21:11 The Elder Scrolls VI: Loading Scrolls The Elder Scrolls VI: The Eternal Loading The Elder Scrolls VI: Loading Reborn The Elder Scrolls VI: Loading of Tamriel 1 4
tuhmunud 225 Opublikowano Środa o 00:08 Opublikowano Środa o 00:08 TES VI i niesamowita (nawet bardziej niż niesamowita wg tweeta) historia w jednym zdaniu? Uwierzę jak zobaczę
mag_zbc 192 Opublikowano Środa o 07:30 Opublikowano Środa o 07:30 O ile Bethesda od czasu Starfielda nie zrobiła wewnątrz jakiejś ogromnej rewolucji, w co wątpię, to nowy TES będzie pod względem prezentacji bida z nędzą w porównaniu nawet do gier sprzed 10 lat. Imersja i cinematic feel są w Starfieldzie tak biedne, że można by pomyśleć że to jest jakieś wczesne demo, a nie skończona gra. Większość dialogów i przerywników to statyczne postacie które coś mówią z kamerą skierowaną na twarz. Porównajcie to z dialogami w takim CP2077 czy Wiedźminie. Prezentacja to nie tylko nowe shadery i szczegółowa grafika, Bethesda od 20 lat nie zrobiła w tym względzie nawet kroku do przodu i to jest jeden z czynników dlaczego Starfield już w momencie premiery był archaiczny. 1
JeRRyF3D 2 115 Opublikowano Środa o 08:01 Opublikowano Środa o 08:01 https://www.chip.pl/2026/08/the-elder-scrolls-vi-osiem-gwiazdek
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano Środa o 11:19 Opublikowano Środa o 11:19 Jak na 8* to pasuje tylko jedno PODLASIE a głównego bohatera raczej przedtawiać nie trzeba ale też Wam dam zagadkę *****59 4
azgan 1 860 Opublikowano Środa o 11:38 Opublikowano Środa o 11:38 17 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Jak na 8* to pasuje tylko jedno PODLASIE a głównego bohatera raczej przedtawiać nie trzeba ale też Wam dam zagadkę *****59 Kebaby i te sprawy 🤭😉 1
azgan 1 860 Opublikowano Środa o 11:40 Opublikowano Środa o 11:40 1 minutę temu, JeRRyF3D napisał(a): Jakie baby?! Zapytaj @caleb59 😅😂
JeRRyF3D 2 115 Opublikowano Środa o 11:43 Opublikowano Środa o 11:43 4 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): Jakie baby?! 1
Radio Tirana 1 606 Opublikowano Środa o 11:45 Opublikowano Środa o 11:45 5 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Jakie baby?! W życiu bym nie podejrzewał, że jesteś wtajemniczony w uniwersum białostockiego Kartelu Łosiów Niestety na dzień dzisiejszy żywy został tylko jeden z trójki gangsterów 🪦 2
Godlike 1 047 Opublikowano Środa o 11:46 Opublikowano Środa o 11:46 15 godzin temu, Isharoth napisał(a): Aż się zdziwiłem że jeszcze nie było takiego tematu, więc założyłem teraz na szybko. Chyba coś w końcu zacznie się dziać. Zgadujcie tytuły póki jeszcze nie wiadomo! TES VI: High Rock? TES VI: Evermore? Zamiast nazwy prowincji nazwa miasta. TES VI: LGBTQ+ I DLC TES VI: Invasion of immigrants II DLC TES VI: Narodziny zaimków
Isharoth 700 Opublikowano Środa o 12:45 Autor Opublikowano Środa o 12:45 12 godzin temu, tuhmunud napisał(a): TES VI i niesamowita (nawet bardziej niż niesamowita wg tweeta) historia w jednym zdaniu? Uwierzę jak zobaczę Ja chyba mam już jakiś filtr korpo bełkotu w mózgu, bo nawet nie zwróciłem na to zbytniej uwagi. Bardziej na to że cokolwiek powiedziano o TES VI po takiej długiej ciszy Możliwe że w najbliższym czasie w końcu zaczną coś pokazywać. Ale myślę że do premiery jeszcze spokojnie z 2-3 lata jak nie dłużej.
Little Sun 77 Opublikowano Czwartek o 09:30 Opublikowano Czwartek o 09:30 Ja bym nazwał tą część osobiście The Elder Scrolls VI : Tomb of Howard 1
Rekomendowane odpowiedzi