Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez KiloKush · Opublikowano
Jest. Jak rozmawiałem z młodymi Ukraińcami to właśnie to często padało. Jak masz kasę kupisz dyplom i starzy Ci załatwia pracę. Jak jesteś biedny bez pleców to żyjesz w Polsce powiatowej do kwadratu. Hehe podoba mi się jak bronicie ten rząd. Rzeczniczk praw dziecka lata po mediach i się wybiela, Kacprzyk ma nową fuchę i ma wszystko w dupie, a Tusk i prokuratura cisną sygnaliste. A osoby chore psychicznie mogą chodzić po ulicach i bezkarnie mordować bo są chore psychicznie. Ta co studiuje stomatologia też miała depresję dlatego zabiła 3 osoby na motorach i nie odpowie karnie? -
Przez Kadajo · Opublikowano
NR robi robotę na obrazkach (jeśli tak można nazwać ten slop), w czasie gry szkoda na to czasu i mocy. -
Przez jankooo · Opublikowano
Ja o takiej sytuacji pisałem jakieś pół roku temu, że tak może być i to jest dla mnie logiczne. PNY (lub każda inna firma bo to nie ma znaczenia) musiałaby wziąć winę na siebie gdyby te kable dostarczała jedna firma aprobowana przez nvidie a tak to każdy sam sobie "rzepkę skrobię". A ty jak podłączyłeś swoją kartę skoro tak bardzo bronisz rozwiązania z ciulowymi kablami? Czyżby nowe złącze po obydwu stronach? Ideologie o moim zatrudnieniu w PNY zostawmy (chyba, że wiesz o czym ja nie wiem) a skupmy się na faktach. Te są takie, że uszkodzona jest fizycznie karta, kabel oraz zasilacz. Ty twierdzisz, że PNY musi wziąć winę za to co użytkownik do niej podłącza? Za modowane kable i fizyczne uszkodzenie złącza też producent karty ma odpowiadać? Jak to stwierdziłeś, że winne jest gniazdo a nie wtyczka? No widzisz to nie ma sensu co piszesz a raczej miałoby sens gdyby nie chodziło o fizyczne uszkodzenia. Jak ktoś chce ładnie to poniekąd rozwiązaniem jakimś jest korzystanie ze sprzętu tej samej marki (zasilacz + karta) jak wspomniał @Doamdor lub po prostu korzystanie z dostarczonego adaptera. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Zacząłbym żonie zadawać więcej pytań. A co do Espace to jechałem 2ma generacjami i powiem szczerze, że to było zawsze super auto na wojaże. Wygodne, wyciszone ok, dobrze wyposażone. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
@walleckliknij sobie w tę stronę https://mobomaps.com/ Masz na niej interaktywnie pokazane które sloty PCIE w AM5 się wyłączają, gdy obsadzisz za dużo dysków NVME albo SATA.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi