Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, GordonLameman napisał(a):

I couldn’t care less.

Popraw angielski bo nie przyjma cie do UK jak bedziesz w samych gaciach uciekal :E 

Masz jeszce inne wyjscie:

bip.brpo.gov.pl/pl/content/rpo-transseksualizm-dyskwalifikacje-wojska-sluzba-mon-odpowiedz

:E :E 

Z twoim wygladem nie powinno byc problemu :) 

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

pijacki bełkot

Nie mam zamiaru uciekać i do tej pory nie uciekłem. A ty zgrzytasz zębami ze strachu siedząc na saksach w UK za niewiele ponad minimalną.  :)

I w dodatku słabiutko znasz angielski - to już w ogóle żałosne :) 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
6 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

@GordonLameman No juz spokojnie, nie placz. :) 

Wyszkola cie w wojsku, prysznice bedziecie brali wspolne z kolegami...bedziesz sie czul jak w domu :E 

Ciekawe masz fantazje. I ciągle o nich piszesz. 

W przeciwieństwie do Ciebie mam swoją własną rodzinę, expacie :) 

5 minut temu, Mar_s napisał(a):

@Roman_PCMR @GordonLameman Dajcie już spokój.

Bo zaraz pójdziecie do kąta, obaj.

Co ja mogę na to, że ten pączuś ciągle o mnie myśli i ciężko mu napisać posta bez wspominania o mnie? 

Jest to smutne - pełna zgoda - ale nie mam na to wpływu.

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Popraw angielski bo nie przyjma cie do UK jak bedziesz w samych gaciach uciekal :E

https://context.reverso.net/translation/english-polish/i+couldn't+care+less

Faktycznie - chyba powinien napisać po prostu: I don't carewhatever lub doesn't matter bo i couldn't care less jest zawsze w kontekście: nie obchodzi mnie z czym ktoś coś robi albo nie obchodzi mnie jak ktoś coś robi?

Edytowane przez hubio
  • Upvote 1
Opublikowano

Ide spac a ty gordon dalej analizuj co napisalem do ciebie i komentuj moje posty. Ciesze sie ze masz moj cytat w swoim opisie. Znaczy ze ciebie boli :E 

Wstaje rano, mam swoja firme i ludzi do ogarniecia, nie kazdy jest leserem jak ty co siedzi i klepie w klawiature ;) 

Ja pracuje dla siebie a ty dla kogos :E 

Pozdrawiam i dobranoc

Opublikowano
Godzinę temu, Roman_PCMR napisał(a):

Przecież dobrze napisał. Ty niby w UK mieszkasz i takich podstaw nie umiesz?

Niezły mitoman z ciebie w takim razie.

• Thanks 1
  • Upvote 5
Opublikowano
13 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Wstaje rano, mam swoja firme i ludzi do ogarniecia, nie kazdy jest leserem jak ty co siedzi i klepie w klawiature ;) 

Ja pracuje dla siebie a ty dla kogos :E

Ale to coś słabo... Ja też mam swoją firmę i to od 20 lat i pracuję dla siebie i główny powód był taki, żeby nie zapier... w sobotę od rana jak na etacie... :) Jaki jest sens posiadana własnej firmy jak nie masz nawet dla siebie wolnego weekendu i musisz się kłaść w piątek o 23:30? :) 

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano
20 minut temu, eNeSik napisał(a):

ZPP na 24h - ostrzegawczo. To nie miejsce na Wasze "prywatne wycieczki". Jesli nie przekona Was to do refleksji - wrocimy do tematu :E

Nie ważne kto zaczął przeproście się i podajcie sobie ręce %-)

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

o, i tyle warte te wypowiedzi naszych wspaniałych rządzących, gdy mówią, że zadbają o naszą obronność.

Przykład 2 w ciągu tygodnia jak się troszczą

https://wykop.pl/link/7664193/przypomnijmy-radna-po-z-miejskiej-zieleni-na-prezesa-fabryki-rakiet

Ludzie głosowali na KO, bo nie godzili się na takie zachowanie władz pisuarii. A ci robią to samo. W obliczu rosnącego poparcia dla partii pro-ruskich. To jest działanie na szkodę naszej obronności samo w sobie oraz dodatkowo pośrednio, bo ludzie tak będą mieli dosyć popisu, że zagłosują nawet na partie jeszcze bardziej proruskie niż Konfa. Tak jak to się stało w USA, gdzie ludzie tak mieli dosyć Republikanów i Demokratów, że dali się nabrać na Trumpa. Dwa razy. Z opłakanym skutkiem dla bezpieczeństwa międzynarodowego. 

Edytowane przez VRman
Opublikowano
4 godziny temu, Radziuwilk napisał(a):

Nowe zabawki dla Ukrainy od UK. Jesli same potrafia szukac celow to rozumiem, ze prawie nie do zagluszenia.

Z paru źródeł była o tym mowa. Rosjanie obecnie boją się nachodzącej dobrej pogody. Czym lepsza pogoda, tym drony grają pierwsze skrzypce. A sami Rosjanie nie potrafią dorównać na tym polu.

Opublikowano
57 minut temu, VRman napisał(a):

Ludzie głosowali na KO, bo nie godzili się na takie zachowanie władz pisuarii. A ci robią to samo. W obliczu rosnącego poparcia dla partii pro-ruskich. To jest działanie na szkodę naszej obronności samo w sobie oraz dodatkowo pośrednio, bo ludzie tak będą mieli dosyć popisu, że zagłosują nawet na partie jeszcze bardziej proruskie niż Konfa. Tak jak to się stało w USA, 

Ale w Polsce? To przecież nie ma takiej partii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...