abudabi 91 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego No to mocno zaintrygowałeś z tym Cairn. W lepszej cenie na pewno sprawdzę.
Vulc 2 753 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Też miałem się wstrzymać i nie brać w premierowej cenie, ale po jakiejś zniżce wyszło 70 zł z hakiem - nie mogłem się powstrzymać. Zwłaszcza że sam co jakiś czas jeżdżę na ściankę/bouldery trochę się powspinać.
j4z 1 873 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego A było też niedawno gra o wspinaczce. Wydaje mi się, że została ciepło przyjęta. Pamiętam, że była w XGP. Znalazłem: Jusant
Keller 879 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Hail to the Rainbow. Bardzo ciekawa gierka postapo, masa fajnych mechanik. Połączenie Penumbry, Somy, strzelanki, stalkera, a nawet jakiegoś symulatora jazdy. Wszystkiego po trochę. 1
Ryszawy 757 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Hail to the Rainbow - Niedawno ograłem, fajny klimacik, kilka dziwnych rozwiązań fabularnych i sporo niewidzialnych ścian (czego nie lubię), ale ogólnie na plus. ma nawet ukryte zakończenie, co jest raczej rzadkością.
Ryszawy 757 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego W dniu 5.12.2025 o 00:57, Ryszawy napisał(a): OK, jest data i całkiem fajny, filmowy, trailer: Demo wyszło, waży 650 MB, na co patrzyłem przez chwilę z niedowierzaniem. Idę sprawdzić
Sidr 266 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego W dniu 7.02.2026 o 18:39, j4z napisał(a): A było też niedawno gra o wspinaczce. Wydaje mi się, że została ciepło przyjęta. Pamiętam, że była w XGP. Znalazłem: Jusant Takie gry tylko na VR. Filmy z perspektywy oczu ze wspinaczki skalnej, albo zdobywania jakichś szczytów na VR to emocje nie do opisania i szansa na incydent kałowy.
j4z 1 873 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Wspinałem się w Horizon Call of the Mountain.
Sidr 266 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego (edytowane) 13 minut temu, j4z napisał(a): Wspinałem się w Horizon Call of the Mountain. Grałeś na VR? Wrażenia? Horus byłby idealny do wspinaczki. A to tylko na PS. Edytowane 11 Lutego przez Sidr
j4z 1 873 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Na początku spoko, ale szybko stwierdziłem, że to nie dla mnie i sprzedałem VR. Największe wrażenie było za pierwszym razem.
Zas 462 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego (edytowane) Wrzucam tutaj, bo chyba trudno o lepszy wątek. Na Fanatical pojawił się nowy kundel z platformówkami. https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-3d-platformer-bundle Lista gier: Anodyne 2: Return to Dust Boti: Byteland Overclocked Cavern of Dreams Clustertruck Completely Stretchy Frogun Encore Hell Pie Hyper Flux Koa and the Five Pirates of Mara Lumote: The Mastermote Chronicles Mai: Child of Ages Mail Time Pumpkin Jack Sephonie The Land of the Magnates Tin Hearts Trover Saves the Univers Yellow Taxi Goes Vroom Jest tu coś naprawdę godnego polecenia? Może Lumote: The Mastermote Chronicles i The land of the Magnates, jak sugerują Janusze Gi... tzn. Łowcy Gier? Te dwie wyglądają całkiem sympatycznie, ale co z gameplay'em? Sam myślałem jeszcze o Trover Saves the Univers, ale może lepiej wziąć Hyper Flux? Edytowane 18 Lutego przez Zas
Vulc 2 753 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Ja obecnie ogrywam Cairn i jestem mega content. Gra nie jest pozbawiona wad, system kontroli rąk i nóg trochę kuleje, w mechanice zmęczenia opartej na wyczuciu i reakcjach naszej postaci, brakuje czasem powtarzalności. Za dostajemy tony satysfakcji z pokonywania kolejnych partii góry, docierania coraz wyżej, odnajdywania zapasów w nietypowych miejscach. Świetnie się w to gra.
j4z 1 873 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 22 godziny temu, Zas napisał(a): Jest tu coś naprawdę godnego polecenia? Pumpkin Jack takie nawet nawet. Mi się nie chciało kończyć, ale kolega ograł całe.
Zas 462 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego No ostatecznie na tym się skończy - Pumpkin, Lumote i Trover. Magnates czy Flux to jednak gruz.
Zas 462 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Mnie tam autentycznie intryguje, jak zaplanowali gameplay i różne poziomy. Czy ze skarpetek można jeszcze trafić do... czy jednak kampania nie będzie liniowa? Można już dodawać do listy życzeń na Steam? Ogólnie lepsza taka perełka niż kolejny rozpikeslowany rogalo-soulslike! Edytowane 21 Lutego przez Zas
j4z 1 873 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca (edytowane) Znowu rogalik... Prosty, ale przyjemny, wciągnął. 25h zajęło mi pierwsze ukończenie. Edytowane 5 Marca przez j4z 1
bleidd 1 320 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Jakie są najlepsze indyki w jakie graliście ever? Jakoś nie mogę się przekonać do tych gier ale może nie trafiłem na nic ciekawego. Na pewno jednak nie pixel art, tego stylu gier nie trawie.
Jaycob 2 745 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) Hades Hades II Hollow Knight Silksong Inside Limbo What Remains of Edith Finch Edytowane 27 Marca przez Jaycob 2
Slayer 344 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Zdecydowanie Against the Storm i Farthest Frontier
Ryszawy 757 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Nie da rady. Kevin Smith z kultowca przemienił się w jakiegoś żałosnego dziwaka. Chyba moja ulubiona ostatnio, mega-szurska teoria o robakach ma sens...
j4z 1 873 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Mouse PI for Hire spoko gierka, spoko klimat, przyjemny gunplay
Rekomendowane odpowiedzi