kapcer 75 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Mi się udało kupić Pixela 9 na włoskim Amazonie, ale to w sumie już tydzień temu. Od tego czasu nigdzie nie było taniej, więc taki średni ten BF. Większość dobrych ofert pojawiła się kilka dni przed BF.
huudyy 2 855 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, LYCONE napisał(a): Czarna Perła z Lego wpadła dla żony kto ma w to uwierzyć Edytowane 7 godzin temu przez huudyy
Klima 33 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu BF to wielka ściema. Od kilku lat reklama ściąga ludzi do sklepów i kupują na potęgę, mimo niekoniecznie atrakcyjnej ceny. Nie będę wchodził w szczegóły, bo odciąłem się od branży elektroniki i produktów gospodarstwa domowego, ale każdy kto chociaż trochę śledzi rynek i ma odrobinę pojęcia o handlu wie jak to działa.
LYCONE 130 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 20 minut temu, Klima napisał(a): BF to wielka ściema. Od kilku lat reklama ściąga ludzi do sklepów i kupują na potęgę, mimo niekoniecznie atrakcyjnej ceny. Nie będę wchodził w szczegóły, bo odciąłem się od branży elektroniki i produktów gospodarstwa domowego, ale każdy kto chociaż trochę śledzi rynek i ma odrobinę pojęcia o handlu wie jak to działa. Sam Black Friday czyli piątek to racja, bo od lat najlepsze promocje są tydzień przed tym piątkiem. Odkurzacze, telefony, słuchawki, Lego dało się wyrwać świetne ceny, ale nie w sam piątek Nie wiem jak sytuacja stacjonarnie, bo nie chodzę do sklepów 1 godzinę temu, huudyy napisał(a): kto ma w to uwierzyć Tu akurat poważnie Jedyna rzecz jaką składałem z tej witryny, to sama witryna Lubię patrzeć na Lego, mamy kilka fajnych perełek, które urosły cenowo x2, x3 od czasu zakupu, ale samo składanie nie dla mnie. 1
huudyy 2 855 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Ja mam kilka sztuk, głównie architecture i botanicals porozkładane po całej chacie - zrezygnowałem z tego hobby jednak na rzecz innych pasji Edytowane 4 godziny temu przez huudyy
Klima 33 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, LYCONE napisał(a): Mam tą samą witrynę w salonie, tylko w środku porcelana z Bolesławca Z Lego został mi się tylko Fiat 500.
Rekomendowane odpowiedzi