Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dorwałem w dobrej cenie Google Pixel 10 Pro dla żony na Amazon.es i w Lidlu zaopatrzyłem się w akumulatorową wiertarkowkrętarkę Parkside Performance.

Na rozpoczynające się wyposażanie mieszkania będzie jak znalazł :)

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, Gang napisał(a):

Jescze się okaże że Mod jest z Białorusi albo Rosji :boink:

mało to pożytecznych w naszym kraju? 

53 minuty temu, Katystopej napisał(a):

Też czytałem, modowi władza do głowy uderzyła. Ani jednego wyzwiska czy wulgaryzmu.

tu nie chodzi o wyzwiska, tylko robienie ogólne syfu z tematu - ludzie przez to uciekają bo nie każdemu chce się czytać obrzucania gównem. 

Opublikowano
W dniu 29.11.2025 o 12:41, huudyy napisał(a):

tu nie chodzi o wyzwiska, tylko robienie ogólne syfu z tematu - ludzie przez to uciekają bo nie każdemu chce się czytać obrzucania gównem. 

Ukrywasz posty użytkownika i jest spokój :) Polecam.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, galakty napisał(a):

Wczoraj mnie naszło i żeby GT7 ogrywać, ale dla jednej gry to mi się nie chce :E 

Mnie też ostatnio naszło ale do Play Station moja kiera nie pasuje. Co więcej często całą nową bazę trzeba kupić, a nie tylko obręcz. Do tego lista samochodów bardziej mi się podoba w FM. Ale wpadłem na inny pomysł. Jak przejdę FM1 na Xboxa classic to kupie Xbox 360 i popykam sobie w FM4. Według wielu najlepsza odsłona serii. To ta z narracją i reklamami z Top Gear. Dla samego klimatu tamtych lat i aut z tamtego okresu warto :) oglądanie Top Gear a później testowanie tych aut w grach to był peak petrol headziarstwa. 

Edytowane przez KiloKush
Opublikowano
27 minut temu, dannykay napisał(a):

Też o tym myślałem, ale już teraz z czasem ciężko, a jak się młody urodzi, to już w ogóle bez szans. Będzie stał drogi, bezużyteczny mebel :E 

Mi ostatnio przeszło przez myśl żeby wymienić kartę graficzną(GTX1660TI)w kompie na jakąś trochę nowszą. Potem przyszła refleksja, po co skoro tego kompa odpalam w najlepszym wypadku raz w miesiącu :E

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, KiloKush napisał(a):

Mnie też ostatnio naszło ale do Play Station moja kiera nie pasuje. Co więcej często całą nową bazę trzeba kupić, a nie tylko obręcz. Do tego lista samochodów bardziej mi się podoba w FM. Ale wpadłem na inny pomysł. Jak przejdę FM1 na Xboxa classic to kupie Xbox 360 i popykam sobie w FM4. Według wielu najlepsza odsłona serii. To ta z narracją i reklamami z Top Gear. Dla samego klimatu tamtych lat i aut z tamtego okresu warto :) oglądanie Top Gear a później testowanie tych aut w grach to był peak petrol headziarstwa. 

Po co X360 jak najnowszy Xclocek ma kompatybilność wsteczną?

Ja u majfrendów sobie kupiłem przystawkę do tv jakiś czas temu, żeby sobie popykać w jakieś stare tytuły, odpaliłem dwa razy :E  Syn z kolei na 4 urodziny dostał Switcha od moich braci, grałem raz będąc w podróży służbowej :D

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano
7 minut temu, jarux napisał(a):

Mi ostatnio przeszło przez myśl żeby wymienić kartę graficzną(GTX1660TI)w kompie na jakąś trochę nowszą. Potem przyszła refleksja, po co skoro tego kompa odpalam w najlepszym wypadku raz w miesiącu :E

Polecam APU :)