bergercs 1 724 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu U nas wszystkie nowe Ibizy - wieszanie się "zegarów", nie dzialające carplay, jakieś strzelanie z prawego kola. Równają co chińczyków czy co? 1
LYCONE 183 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Co do kosztów eksploatacji z ostatnich postów to wspominałem o chęci sprzedaży Tarraco. Jutro jak zdążę to jadę przejechać się Dacia Bigster 1.8 Hybrid. Przeczytałem i obejrzałem mnóstwo testów i wychodzi na to, że to auto pali 4,5-5l benzyny na 100km w mieście. Dla porównania Tarraco 11-13l Jak Dacia mnie nie zawiedzie to realizuje plan sprzedaży i biorę tego Bigstera do miasta. Myślę jeszcze nad przejechaniem się tym nowym wynalazkiem czyli Hybrid-g. Połączenie hybrydy z automatem, 4x4 i LPG. To już w ogóle jakiś kosmos ekonomiczny. Nie brałem nigdy Dacii pod uwagę, ale od kiedy jest Bigster i ma takie rzeczy jak klimatyzowany schowek, podgrzewane siedzenia, szybę i kierownicę, a także napęd na 4 koła i spalanie 5l benzyny w mieście to Tarraco wydaje się przeżytkiem. Na trasy mam Kodiaq L&K w dieslu więc nie będe męczył tej małej hybrydy na autostradach. Zdam relacje co i jak z tą Dacią na żywo 1
Katystopej 1 240 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Po wprowadzeniu SCT w grodzie Kraka, na dzień dzisiejszy zanotowano przekroczenia norm emisji w 44 z 46 punktów pomiarowych XkurwaD 1
KiloKush 730 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 23 minuty temu, Katystopej napisał(a): Po wprowadzeniu SCT w grodzie Kraka, na dzień dzisiejszy zanotowano przekroczenia norm emisji w 44 z 46 punktów pomiarowych XkurwaD To przez tych co jeżdżą autami na piec na drewno lub węglowy. Edytowane 10 godzin temu przez KiloKush 2
marko 857 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu https://www.facebook.com/share/v/1HChZVUCkg/ tak a propos sytuacji na S7. Żadnego ciężarowego na lewym :)
KiloKush 730 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 6 godzin temu, bergercs napisał(a): U nas wszystkie nowe Ibizy - wieszanie się "zegarów", nie dzialające carplay, jakieś strzelanie z prawego kola. Równają co chińczyków czy co? I nas Polo miały problemy z łożyskiem na kierownicy które urywało kable np. Od poduszki powietrznej w kierownicy hehe może teraz urywa inne kable? To łożysko co ma zapobiegać plątaniu się kabli przy kręceniu kierownicą jak to się nazywa?
bergercs 1 724 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, marko napisał(a): https://www.facebook.com/share/v/1HChZVUCkg/ tak a propos sytuacji na S7. Żadnego ciężarowego na lewym :) Okolice Hanoveru dzisiaj. Edytowane 7 godzin temu przez bergercs
larry.bigl 498 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Czy ktoś mi może wytłumaczyć na chłopaki rozum dlaczego Superb z końcówki produkcji chodzi w podobnych kwotach co Octavia z podobnych roczników? Widzę dość sporo ogłoszeń na Superb z virtual cockpit, full led matrix i ceny są podobne do Octavii (Roczniki 2021-2023).
Rekomendowane odpowiedzi