bbandi 626 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Co do "tajemniczego" auta - wygląda ja stara Octavia tylko coś pozmieniane ...
Kyle 615 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 17 krotny zakaz jazdy samochodami? - to się dzieje?
trepek 1 998 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Macie cos z Dreame albo innych brandow tego koncernu? Marka zaczyna miec problemy finansowe.
Pan Mateoo 801 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Chyba robota do sprzatnia mam tej firmy. to jest podfirma xiaomi tak?
bleidd 1 427 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 2 godziny temu, trepek napisał(a): Macie cos z Dreame albo innych brandow tego koncernu? Marka zaczyna miec problemy finansowe. Odkurzacz pionowy. W sumie co mogę powiedzieć, póki co działa.
trepek 1 998 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 10 godzin temu, Pan Mateoo napisał(a): Chyba robota do sprzatnia mam tej firmy. to jest podfirma xiaomi tak? Jakos sa powiazane. Wczoraj na kanale thinkAbout pojawil sie wpis, ze Dreame ma problemy z platnosciami dla poddostawcow. Zamkneli dzial aut elektrycznych oraz duzego AGD (jak lodowki). O ile samochody to pikus bo jeszcze nic nie wyprodukowali tak duze AGD jest zaskoczeniem bo ostatnio wpakowali w to duzo hajsu i powypuszczali kilka nowych produktow, ktore pojawily sie w sklepach. Wiec trzeba uwazac aby nie wyladowac z reka w nocniku sprawa jest rozwojowa i moga byc dalsze ciecia.
dannykay 1 121 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) Gość od roku wstawia takie i grubsze filmy i nic. Policja czeka, aż kogoś zabije. Teraz myśli, że jest sprytny, bo napisał w opisie, że to wideo generowane w AI. Zastanawiam się, jak tacy idioci dochodzą do pieniędzy pozwalających na zakup auta za 3-4 paki edit ok, dokopałem się do informacji, że ma 21-22 lata, czyli banan Ech. Edytowane 27 Sierpnia przez dannykay 2
Cappucino 536 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Przecież na tych trasach jest monitoring, film z yt plus zapis z kamer, na mandacik by się uzbierało. Ejaj go tu nie wybroni. 1
dannykay 1 121 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Ogólnie w takich sytuacjach dochodzę do wniosku, że tak zaawansowane AI generatory wideo i obrazów nie powinny być dostępne dla każdego.
KiloKush 946 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) Żyjemy w republice bananowej. Kondominium powierniczym pod zarządem niemiecko żydowsko amerykańskim. W dodatku nie istnieją u nas żadne służby i nawet Ukraina potrafiła zrobić aferę podkarpacka za którą trzyma naszych rządzących za jaja. To co dopiero tu może zrobić Rosja i Chiny z znacznie większymi umiejętnościami? Edytowane 27 Sierpnia przez KiloKush
galakty 5 330 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 13 godzin temu, Pan Mateoo napisał(a): Chyba robota do sprzatnia mam tej firmy. to jest podfirma xiaomi tak? Nie, to osobna firma. Tylko Xiaomi mocno inwestuje w nich, podobnie Roborock ale tu jeszcze mocniej bo Xioami jest dużym udziałowcem i jego pierwszego robota wyprodukował własnie Roborock.
Boldwyn 146 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia W dniu 26.08.2026 o 05:41, Gang napisał(a): Kiedyś obiło mu się o uszy że jakaś matka za wypadek na autostradzie musiała na kupę lat pójść do więzienia zostawiając dwójkę dzieci. (I bardzo dobrze!) Jedyny przypadek jaki kojarzę to za nielegalny wyścig z ofiarami śmiertelnymi, nie "za wypadek". https://www.rp.pl/prawo-karne/art42071831-jechala-180-km-h-zabila-dzieci-prawomocny-wyrok-dla-polki-w-niemczech
larry.bigl 705 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 9 minut temu, Boldwyn napisał(a): Jedyny przypadek jaki kojarzę to za nielegalny wyścig z ofiarami śmiertelnymi, nie "za wypadek". https://www.rp.pl/prawo-karne/art42071831-jechala-180-km-h-zabila-dzieci-prawomocny-wyrok-dla-polki-w-niemczech I w takich sytuacjach właśnie powinno być 25 albo dozywocie. Tak samo matczak i żak powinni beknać a nie jakies śmiesznie niskie kary. 1
dannykay 1 121 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Przecież Żak dostał maxa, 20 lat. Po tym co pokazał podczas procesu, to osobiście uważam, że taki chwast powinien zostać wyrwany. 1
larry.bigl 705 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) No spoko, ale czemu matczakowi grozi 8? Skala krzywdy jeszcze większa.. A co do żaka zgadzam się, tam jedynie zastrzyk by pomógł. Szkoda czasu na niego. Edytowane 27 Sierpnia przez larry.bigl
huudyy 3 479 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 3 minuty temu, larry.bigl napisał(a): No spoko, ale czemu matczakowi grozi 8? Skala krzywdy jeszcze większa.. Oskarżony z innego artykułu ¯\_(ツ)_/¯
larry.bigl 705 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 25 minut temu, huudyy napisał(a): Oskarżony z innego artykułu ¯\_(ツ)_/¯ To wszyscy rozumiemy - ale nadal kłóci się to ze sprawiedliwością społeczną. Dopóki takie osoby z drogi nie będą eliminowane wieloletnimi karami bez możliwości skrócenia wyroku tak długo na drogach nie bedzie bezpiecznie.
TheMr. 3 105 Opublikowano 27 Sierpnia Autor Opublikowano 27 Sierpnia Kto ma Omode to się w cyrku nie śmieje. Kolega 8 miesięcy próbuje sprzedać, nikt się nie zgłasza 3
lesiu155 449 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 26 minut temu, TheMr. napisał(a): Kto ma Omode to się w cyrku nie śmieje. Kolega 8 miesięcy próbuje sprzedać, nikt się nie zgłasza Ej, to tak jak ostatnio czytałem o sprzedawaniu Corvette w Polsce
galakty 5 330 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 49 minut temu, TheMr. napisał(a): Kto ma Omode to się w cyrku nie śmieje. Kolega 8 miesięcy próbuje sprzedać, nikt się nie zgłasza Bo jak ktoś ma kupić Omodę to weźmie nową... Ile za nią chce z ciekawości?
TheMr. 3 105 Opublikowano 27 Sierpnia Autor Opublikowano 27 Sierpnia 29 minut temu, lesiu155 napisał(a): Ej, to tak jak ostatnio czytałem o sprzedawaniu Corvette w Polsce Corvette ma większą szanse sprzedaży niż full opcja Omoda, na dobrą sprawę. 6 minut temu, galakty napisał(a): Bo jak ktoś ma kupić Omodę to weźmie nową... Ile za nią chce z ciekawości? Nie mam pojęcia, wiem tylko że ma w leasingu, i narzekał że nowa wychodzi taniej niż jego używana niecały rok bo tak skroili ceny. A do tego problemy z częściami, i OC. Chce się pozbyć nawet po kosztach i wraca do marek europejskich. 1 1
Cappucino 536 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 1 minutę temu, TheMr. napisał(a): wiem tylko że ma w leasingu, i narzekał że nowa wychodzi taniej niż jego używana niecały rok bo tak skroili ceny. A do tego problemy z częściami, i OC. Chce się pozbyć nawet po kosztach i wraca do marek europejskich. Napisz to w dziale o chińskich autach, zaraz się zleca obrońcy. 3
galakty 5 330 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 10 minut temu, TheMr. napisał(a): Nie mam pojęcia, wiem tylko że ma w leasingu, i narzekał że nowa wychodzi taniej niż jego używana niecały rok bo tak skroili ceny. A do tego problemy z częściami, i OC. Chce się pozbyć nawet po kosztach i wraca do marek europejskich. No cóż, to by potwierdzało historię znajomej kolegi z pracy, która czekała długie miesiące na zawieszenie... A leasing leci
Katystopej 2 145 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 19 minut temu, Cappucino napisał(a): Napisz to w dziale o chińskich autach, zaraz się zleca obrońcy. Lepiej nie bo dostanie bana za mowę nienawiści 4
Kyle 615 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Godzinę temu, TheMr. napisał(a): Kto ma Omode to się w cyrku nie śmieje. Kolega 8 miesięcy próbuje sprzedać, nikt się nie zgłasza 27 minut temu, galakty napisał(a): Ile za nią chce z ciekawości? 17 minut temu, TheMr. napisał(a): Nie mam pojęcia, wiem tylko że ma w leasingu, i narzekał że nowa wychodzi taniej niż jego używana niecały rok bo tak skroili ceny. A do tego problemy z częściami, i OC. Chce się pozbyć nawet po kosztach i wraca do marek europejskich. Czyli mamy auto w leasingu i problemy ze sprzedażą. To musiałaby być oferta na tyle atrakcyjna, by ktoś ją wybrał zamiast wziąć w leasing nowego "chińczyka" lub kupił nowe w salonie za gotówkę. A tym czasem pogrubię to co napisałeś, bo widzę, że @Cappucino jakoś dziwnie chce kręcić nową chińską dramę, jakby nie rozumiał prostych mechanizmów rynkowych: Cytat nowa wychodzi taniej niż jego używana niecały rok bo tak skroili ceny. ... dziękuję za uwagę, życzę miłego dnia. ps. @TheMr. napisz proszę konkretnie na czym polegają "problemy z OC" w kwestii tego auta
Rekomendowane odpowiedzi