trepek 2 045 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu A kieszeń w drzwiach na pół boczka w Tiggo 4
galakty 5 459 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 19 minut temu, trepek napisał(a): Chcesz powiedzieć, że te miejsca w Ceedzie masz miękkie? Bo jestem na 99% przekonany, że to plastik. Tam nie dotykam palcami bo i po co Nic nie trzeszczy, bo nierozbierane było. 1
LYCONE 251 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 26 minut temu, trepek napisał(a): Byłem wczoraj w salonie Volvo i oglądałem sobie XC60'tkę. No powiem, że jakość wykonania tego samochodu znacznie odbiega od plastikozy, do jakiej przyzwyczaili współcześni producenci. Całe boczki drzwi są miękkie, tyły foteli miękkie. Słupki B obszyte materiałem. Deska miękka (oprócz klapy schowka) aż do nóg. W wyższych wersjach prawdziwe drewno. Widać, że projekt samochodu z tamtego dziesięciolecia Rabaty na dzień dobry 20%. Jak odbierałem Sportage od poprzedniego właściciela to siedziałem w tym XC60 i mogę potwierdzić. Do tego pogadaliśmy chwilę i padł temat audio. Mówił, że zapłacił 22 tys zł za głośniki do tego Volvo - Bowers & Wilkins. Odpalił na maksymalną głośność (dosłownie), a tu zero brzęczenia, dźwięk jak z sali koncertowej / dobrego kina. Petarda, do tego fotele wchodziły w wibracje w odpowiednich momentach (głośniki pod?), ogólnie kosmos. U siebie mam Harman Kordon w Kia i Canton w Kodiaq (15 głośników, 725W). W Kia gra to poprawnie, Canton IMO bardzo dobrze, ale te B&W to totalnie inna liga. Pół żartem, pół serio mówiłem, że wpadam za 2-3 lata po nie jak będzie im się leasing kończył, bo reszta specyfikacji też mi odpowiada w tym T8 461KM w PHEV 2
Lypton 1 294 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 8 minut temu, trepek napisał(a): A kieszeń w drzwiach na pół boczka w Tiggo 4 I tak całkiem nieźle jak na auto za mniej niż 100 koła. W tym budżecie można też wziąć Fronterę z gumką od majtek, która trzyma kubki w cupholderze i wspiera konsolę środkową przed rozleceniem się. 1
trepek 2 045 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Teraz, galakty napisał(a): Tam nie dotykam palcami bo i po co Czyli jak typowy europejski klient Dajmy miękko tam gdzie dotyka, reszta twardo. A spójrz na taki boczek w A4 B6 jak kiedyś audi potrafiło robić: To wszystko co zaznaczyłem jest miękkie. Coś jak milimetrowa pianka pokryta ekoskórą(?). Kto dotykał ten wie. Dzisiaj audi zapomniało jak to się robi. 2
dannykay 1 131 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Nic nie zapomniało. Tak jest taniej. 1
IceMan 232 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 31 minut temu, Lypton napisał(a): Chyba, że kupisz cińcika, to masz w standardzie. W Tiggo 4 wszystko mam opierdolone miękkim materiałem oprócz schowków w drzwiach i klapy schowka pasażera. Deska rozdzielcza - checked, kierownica - checked, konsola środkowa - checked, boczki drzwi - checked, podłokietnik - checked. poszedłem i sprawdziłem, nie kłamie faktycznie większość elementów jest mientka muszę na jazdę testową w końcu zabrać te auta żeby wyrobić sobie rzetelną opinię
galakty 5 459 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 4 minuty temu, trepek napisał(a): Czyli jak typowy europejski klient Dajmy miękko tam gdzie dotyka, reszta twardo. A spójrz na taki boczek w A4 B6 jak kiedyś audi potrafiło robić: Ale podłokietnik nie jest mięciutki, a u mnie z materiału Tak szczerze mówiąc to niepotrzebna miękkość na dole jest, w jakim celu? Na to się nawet nie patrzy i nie dotyka, dobrze że oszczędzają koszty W TYM miejscu.
trepek 2 045 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 6 minut temu, Lypton napisał(a): I tak całkiem nieźle jak na auto za mniej niż 100 koła. Nie no, w tej cenie to wykończenie sztos jak na dzisiejsze standardy. Teraz, galakty napisał(a): Ale podłokietnik nie jest mięciutki W B6? Podłokietnik cały z pianki. 2 minuty temu, galakty napisał(a): dobrze że oszczędzają koszty W TYM miejscu A nie no, idziesz po nowe audi, dajesz 300 tys i dobrze że tam dali plastik, bo oszczędzają koszty
dannykay 1 131 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) tera konkurs, biorę po 200 od każdej drużyny i słucham państwa Prezent na 40 uro dla chłopa co lubi motoryzacje (zarówno auta jak i moto), gadżeciarz. Jakiś czas temu dostał od żony lego bmw m1000rr. Może inne lego do kompletu? Edytowane 3 godziny temu przez dannykay
bbandi 638 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Butelke wytrawnej E95 albo Diesla V- Power 3
dannykay 1 131 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Jego RSQ8 takiej butelki nawet nie poczuje Chlup i ni ma Edytowane 3 godziny temu przez dannykay
huudyy 3 507 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 4 minuty temu, dannykay napisał(a): tera konkurs, biorę po 200 od każdej drużyny i słucham państwa Prezent na 40 uro dla chłopa co lubi motoryzacje (zarówno auta jak i moto), gadżeciarz. Jakiś czas temu dostał od żony lego bmw m1000rr. Może inne lego do kompletu? Kartę flotową na stację A jeśli chodzi o Lego to daj budżet, to ci podpowiem
bleidd 1 508 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W sumie jakość wykończenia spada od lat sukcesywnie, ciekawe już dobiliśmy do dna czy jeszcze będziemy spadać 2
SuLac0 745 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu sadze, ze jeszcze nas zaskocza ;) szczegolnie marki, ktore kiedys byly uwazane za synonim "jakosci" . zabawne, ze np. Dacia przestaje juz byc synonimem "taniosci" w kontrascie do tego co daja inni
trepek 2 045 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Patrząc po wszechobecnej ekranozie to chyba jeszcze trochę do dna zostało...
galakty 5 459 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 31 minut temu, dannykay napisał(a): Może inne lego do kompletu? Za 40 EUR to chyba podróba z Aliexpress (nie żeby była zła, sam mam 911 RSR).
Kyle 657 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 42 minuty temu, trepek napisał(a): boczek w A4 B6 jak kiedyś audi potrafiło robić: To wszystko co zaznaczyłem jest miękkie. Coś jak milimetrowa pianka pokryta ekoskórą(?). Kto dotykał ten wie. Dzisiaj audi zapomniało jak to się robi. ... ale przynajmniej ceny trzyma, co najmniej na takim poziomie, jakby nadal robiło taką jakość 1
dannykay 1 131 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 40 urodziny a nie 40 euro. Co do budżetu, to sam nie wiem. Pierwszy raz idę na 40stkę, bo sam mam 33, a znajomych mam w przeważającej większości w swoim wieku lub bardzo blisko. Impreza w restauracji co do tych klocków z ali, to mam Merca F1 i RSR. Merca poskładałem, Porsche leży w workach, bo jakoś nie było czasu, ale w sumie dobrze, że przypomniałeś Edytowane 3 godziny temu przez dannykay 1
Kyle 657 Opublikowano 37 minut temu Opublikowano 37 minut temu ... a ja myślałem, że nVidia jest "greedy": 1
galakty 5 459 Opublikowano 27 minut temu Opublikowano 27 minut temu 2 godziny temu, dannykay napisał(a): 40 urodziny a nie 40 euro. Co do budżetu, to sam nie wiem. Pierwszy raz idę na 40stkę, bo sam mam 33, a znajomych mam w przeważającej większości w swoim wieku lub bardzo blisko. Impreza w restauracji W tym wieku to już chyba kryzys, rowery, obcisłe gacie itp? Śmieję się bo sam mam szwagra w tym wieku i po prostu chce karty do Decathlonu Tak naprawdę mało kto ma jakieś super fajne zainteresowania żeby trafić z prezentem. Ja bym się z klocków ucieszył, ale nie mam miejsca już
dannykay 1 131 Opublikowano 16 minut temu Opublikowano 16 minut temu 3 godziny temu, LYCONE napisał(a): padł temat audio. Mówił, że zapłacił 22 tys zł za głośniki do tego Volvo - Bowers & Wilkins. Odpalił na maksymalną głośność (dosłownie), a tu zero brzęczenia, dźwięk jak z sali koncertowej / dobrego kina. Petarda, do tego fotele wchodziły w wibracje w odpowiednich momentach (głośniki pod?), ogólnie kosmos. U siebie mam Harman Kordon w Kia i Canton w Kodiaq (15 głośników, 725W). W Kia gra to poprawnie, Canton IMO bardzo dobrze, ale te B&W to totalnie inna liga. Aż zatęskniłem za E91, w którym miałem Logic7, ech. Za to np. słuchałem bowersa w BMW G60 i jaj nie urwał. Głośno z fajną klarowną górką, ale z dołu zero mocy. Nie wiem, może coś było źle zestrojone, ale nie zrobiło na mnie wrażenia. 11 minut temu, galakty napisał(a): Tak naprawdę mało kto ma jakieś super fajne zainteresowania żeby trafić z prezentem. Ja bym się z klocków ucieszył, ale nie mam miejsca już Tamten ostatnio kupił dwa Simsony SR50 i wozi córki po okolicy. Moja też się załapała Jak na to wsiadłem, to myślałem, że zepsute, bo zawias z tyłu taki mięciutki, jakby na samych sprężynach stał, heh 1
galakty 5 459 Opublikowano 8 minut temu Opublikowano 8 minut temu 8 minut temu, dannykay napisał(a): Tamten ostatnio kupił dwa Simsony SR50 i wozi córki po okolicy. Moja też się załapała Jak na to wsiadłem, to myślałem, że zepsute, bo zawias z tyłu taki mięciutki, jakby na samych sprężynach stał, heh O panie, za dzieciaka jak ktoś miał Simsona to był panem wsi... Sołtys! Osobiście jeździłem Ogarem 205, Ogarem 200 i WSK 125. Marzyła mi się MZ 250
bbandi 638 Opublikowano teraz Opublikowano teraz Jak miałeś simsona enduro to byłeś dopiero wtedy bossem wsi
Rekomendowane odpowiedzi