Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ten wieczór panieński obok, a na nim ciepła wódka, szaszłyki z piaskiem i Domin "chłopaki zabierzcie mnie stąd, bo nie chcę alimentów płacić" :rotfl2:

Hekata z jagiem pamiętacie? Jeszcze ze starej gwardii Hajper z e38 był :) 

Edytowane przez Krzysiak
Opublikowano (edytowane)

Tam chyba były 2 dojazdy, pamiętam że jechałem z botem tym łatwiejszym :E  Przynajmniej tak mi się kojarzy :P

Pamiętam że ktoś przekazał bimber od @bergercs...wchodził dobrze :E 

10 minut temu, huudyy napisał(a):

grubo się chłopaki bawiliście :E 

To był chyba najlepszy okres motolaba :E 

Edytowane przez Krzysiak
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Skee jeździł velem (teraz lata 508gt 2.2hdi, ale chyba vela też ma), KHOTa to tylko z alfa 156 kojarzę, później mało bywałem w moto więc późniejszych zakupów nie znam, Hajper chyba przed E38 miał 166, na pewno na pierwszym zlocie motolaba w Miechowie był już bejcą.

Edytowane przez Krzysiak
Opublikowano (edytowane)

Khot to teraz oplarz :heu: charger, slk i wcześniej e46 to ktoś inny. Znam personalia, bo upalaliśmy chargera na jednym zlocie, ale nicku nie pamiętam :E charger na tym wydechu, który tam był tak darł ryja, że jak przycisnął, to z drugiego końca wsi było go słychać

Edytowane przez dannykay
Opublikowano

Mam kontakt z gościem co kupił ode mnie Superba. Silnik 2.0 TDI, zrobił nim 20k km w 1,5 roku (obecny przebieg to ~150k km) i w tym czasie regenerował wał napędowy, a teraz pękła mu głowica o_O Wychodzi na to, że miałem duże szczęście sprzedając go, a gość dużego pecha. Wątpię, żeby go jakoś zajeżdżał. Teraz mi aż głupio, bo gościu jest spoko, ale to tylko udowadnia powiedzenie, że samochodu w rodzinie się nie sprzedaje. Byłoby grubo.

Opublikowano
7 godzin temu, LYCONE napisał(a):

to tylko udowadnia powiedzenie, że samochodu w rodzinie się nie sprzedaje. Byłoby grubo.

A no. Ja swojego zostawiłem w salonie w rozliczeniu. Sami przez 6 lat serwisowali, to wiedzieli co biorą. Potem wisiało ogłoszenie sprzedaży chyba z tydzień i auto poszło dalej. 

Opublikowano

Ja kupiłem od brata i odpukać po pół roku jest ok (ewentualne wady znałem przed zakupem i nie wyszło nic nowego)  :E Ale to jeszcze auto z czasów, gdy się ponoć jeszcze tak bardzo nie psuły, choć już i tak nie tak pancerny silnik jak ten w C5 :P  

Opublikowano
13 godzin temu, Krzysiak napisał(a):

Ja kupiłem od brata i odpukać po pół roku jest ok (ewentualne wady znałem przed zakupem i nie wyszło nic nowego)  :E Ale to jeszcze auto z czasów, gdy się ponoć jeszcze tak bardzo nie psuły, choć już i tak nie tak pancerny silnik jak ten w C5 :P  

Najgorsze jest to, że sprzedawałem samochód będąc 100% pewien jego stanu. Bezwypadkowy, olej co 15k, wymieniałem też olej w haldex i DSG zgodnie ze sztuką, szybciej niż zaleca ASO, prawie nowe zawieszenie DCC wymienione rok wcześniej, zero błędów itd. Do tego gość wziął pełną inspekcje w serwisie przed zakupem. Winny się nie czuje w żaden sposób, tylko sam fakt, że ładnie by się to auto zaczęło sypać... 

• Like 1