Iri Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowany) Bardzo proszę moderację/administratorów o dodanie regulaminu który regulowałby komentowanie ceny/przedmiotu w dziale sprzedam. Taki regulamin świetnie działał na PClab ,a komentarze były karane/usuwane. Wspomnę też na przykład o: odświeżaniu w dziale sprzedam po 10 dniach jak dobrze pamiętam, karteczkach z aktualną datą i nazwą z forum lub konieczności dodania aukcji allegro w przypadku braku karteczki w celu wyplewienia oszustów. Z szacunku do nowego i starego forum nie róbmy z tego forum kolejnej błazenady jakim jest benchmark w którym działy się akcje tego pokroju i dział sprzedam to piaskownica dla rozwydrzonych bachorów. Wiadomo... ITH to nie PClab gdzie było to pilnowane ale litości... chyba ,że chcemy tu zasiać raka który wyniszcza takie działy. Nie sprzeda, opuści sam i tyle. Dosłownie mam flashbacki z tego łykowatego forum jakim jest benchmark i jego całej bandy niedorozwiniętych administratorów gdzie bardzo duża ilość postów sprzedażowych wyglądała właśnie tak. Komentowanie ceny poskutkowało tym ,że usunął link do allegro, a to pierwszy objaw ,że choroba pięknie kwitnie. Piszę to w dobrej wierze żeby nam wszystkim żyło się tutaj dobrze ,a nawet lepiej niż na starym forum na którym sam spędziłem 12 lat, a inni grubo więcej. Dziękuję! Edytowano 6 godzin temu przez Iri 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Áltair Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowany) Pierwszy post i pomerdały mi się tematy. Zmylił mnie początek Idę do właściwego tematu Edytowano 6 godzin temu przez Áltair Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mgk123 Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowany) @Iri Także uważam, że komentowanie nie powinno mieć miejsca, są przecież reakcje na komentarz (fajnie gdyby było ich więcej rodzajów), a także częstotliwość podbijania tematu lub kilku powinna być ograniczona, podobnie jak na labie. Co 10 dni odświeżenie oferty i podbicie tematu raz na 24h, z dopuszczeniem pytań istotnych dla oferty. + Zdjęcie z nickiem i datą lub link do allegro/olx, a nie jakieś przedajemy itp. Regulamin powinien być także w odpowiednim dziale. Edytowano 5 godzin temu przez Mgk123 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvf Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Hejże, pora pisać nową historię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBomB Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu A ja mam takie pytanie i jednocześnie sugestię. Czy jest w ogóle możliwe stworzenie takiego systemu ignorowania użytkowników, które działałoby tylko w danym temacie, albo chociaż dziale? Bo np. są ludzie, którzy w pewnych kwestiach niekoniecznie mają coś mądrego do powiedzenia, ale ostro dyskutują, ale w innych tematach mają odpowiednią wiedzę. W związku z tym np. czy w ogóle realne byłoby zrobienie czegoś takiego, że np. klika się "ignoruj" i są dwie opcje "ignoruj na forum" i "ignoruj w tym dziale" i np. mam kogoś zignorowanego w dziale procesory, ale w dziale karty graficzne już nie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu70 Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Możliwe ale najpewniej nie ma do tego gotowej wtyczki więc wymagane byłoby manualne grzebanie = na ogół nie ma na to czasu/ludzi/zasobów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TmK Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Nie myśleliście, żeby wprowadzić jeszcze jedną wersję kolorystyczną dla forum? Dwie pierwsze dla mnie odpadają, wypalają oczy na telefonie. Ta brązowo-szara jest OK, ale może coś w stylu labowego granatu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamassss Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Czy jest szansa na umieszczenie podglądu na to jaki użytkownik przegląda Temat w danej chwili oraz podgląd aktywności użytkowników w Temacie- ile postów kto napisał np w "Polityce" po wciśnięciu na liczbę postów w Temacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się