Reddzik 4 189 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Nikt nie pisał, że dwa dodatki można odebrać za darmo dla posiadaczy podstawki, tak powiedział Tost ^^ Tonight poprzednie dodatki będą za darmo dla każdego posiadacza podstawki. Tylko kto nie ma dodatków? 1 1
Element Wojny 5 618 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) 5 minut temu, Reddzik napisał(a): Nikt nie pisał, że dwa dodatki można odebrać za darmo dla posiadaczy podstawki, tak powiedział Tost ^^ Tonight poprzednie dodatki będą za darmo dla każdego posiadacza podstawki. Tylko kto nie ma dodatków? Jak dla mnie, to jest kolejne pierdolnięcie w stronę Nintendo. 1) darmowy upgrade na Switcha 2 dla posiadaczy wersji na Switcha 1. 2) obecnie na Switcha 2 wychodzą ulepszone wersje gier bardzo popularnej serii Xenoblade - niestety, pomimo iż są to edycje stricte DEFINITIVE, dodatki nie są wliczone, musisz zakupić osobno dodatki i OSOBNO ich upgrade. A tutaj REDzi robią im kopa w dupę - dostajesz remaster za darmo, a przy okazji dajemy Ci też ZA DARMO zremasterowane dodatki, nawet jak ich wcześniej nie kupiłeś, bo czemu nie? Edytowane 25 Sierpnia przez Element Wojny 4
musichunter1x 1 665 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) Oby ludzie od zarządzania kierunkiem gier mieli tyle rozumu co dział marketingu... Edytowane 25 Sierpnia przez musichunter1x 1
Reddzik 4 189 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Jak dla mnie, to jest kolejne pierdolnięcie w stronę Nintendo. Popieram, rozumiem. To samo na PS5 z upgrade gry z PS4. Takie coś trzeba potępiać. 1 1
voltq 1 462 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Ciekawe jaka będzie różnica pomiędzy ps5 a ps5 pro bo coś tam napisali że będą się różnić
Element Wojny 5 618 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Teraz, voltq napisał(a): Ciekawe jaka będzie różnica pomiędzy ps5 a ps5 pro bo coś tam napisali że będą się różnić Zakładam że wersja Pro będzie po prostu oferowała więcej fajerwerków, z którymi podstawowa wersja mogłaby mieć problem. 1
samsung70 493 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Hej czyli coś to będzie jeszcze jakaś wyższa wersja niż wersja next gen? 1
Reddzik 4 189 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Oczywiście, gra będzie zawierać szereg zmian, które wrzuciłem z trailera. Np Path Tracing, RR, najnowsze FSR DLSS itd. 1
Marvf 212 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia @samsung70next-gen to był w sumie tylko RT działający na pół gwizdka, nowa wersja to nie dość że natywna implementacja DX12 włączając pełny Path Tracing to jeszcze nowe animacje, usprawniona walka / tracking / looting / UI + cała reszta z listy która pokazali 1
voltq 1 462 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 44 minuty temu, samsung70 napisał(a): Hej czyli coś to będzie jeszcze jakaś wyższa wersja niż wersja next gen? Pełni modow w niej które mocno poprawiają i ulepszają rozgrywkę plus innych zmian to jak nowa Gierka całkowicie inny odbiór jest gierki z modami
misieq 59 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Ale sztos i niespodzianka. Miałem nadrabiać inne zaległości growe ale chciałbym zagrać w dodatek na premierę więc niedługo zaczynamy kolejną przygodę z W3. Z tego co widzę nie będę musiał już dodawać żadnych modów które zwykle dodawałem. To co mi się podoba najbardziej to drzewko nowe i mam nadzieje przemyślane tak żeby można było tego Wieśka naprawdę rozwijać +system walki, z tego co widzę to chyba ten sławny system z trailera z E3 który finalnie do gry nie trafił ale był na to mod. Potwierdzi ktoś? 2
skunRace 965 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): To już poczekam na remake żeby to skończyć Kurła to Ty jeszcze nie skończyłeś ? Z ciekawości zapytam na jakim jesteś etapie, czy zaprzestałeś ? Ja sobie chyba zrobię "drewnianą" jesień z Oblivion Remaster i Gothic Remake. Później mnie ciągnie, żeby takiego W3 Remaster ograć w nowej jakości na OLEDdzie po latach chyba 3 raz, tak samo RDR2 Mam nadzieje, że nowy dodatek to faktycznie będzie dobre wprowadzenie do W4, zresztą nie wierze, żeby było inaczej. Na trailerze wygląda trochę jak rozbudowany quest w stylu "Szepczące wzgórze". Edytowane 25 Sierpnia przez skunRace 1
ODIN85 5 175 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) A o Remaku jedynki gadali coś? Edytowane 26 Sierpnia przez ODIN85
skunRace 965 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Nie wiem, ale szczerze na Remake jedynki czekam bardziej niż na W4 z Ciri. 2 2
AndrzejTrg 3 558 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 4 godziny temu, Reddzik napisał(a): Tylko kto nie ma dodatków?
łukasz850 184 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 7 godzin temu, Reddzik napisał(a): Nikt nie pisał, że dwa dodatki można odebrać za darmo dla posiadaczy podstawki, tak powiedział Tost ^^ Tonight poprzednie dodatki będą za darmo dla każdego posiadacza podstawki. Tylko kto nie ma dodatków? Pewnie piraci. Teraz kupią sobie gre za 30 zl legalnie.
pijoter100 68 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Gracze, którzy zamówią dodatek Pieśni przeszłości w przedsprzedaży lub po premierze, otrzymają skórkę inspirowaną Geraltem w Diablo IV. 1 2
Fear 51 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 26 minut temu, łukasz850 napisał(a): Pewnie piraci. Teraz kupią sobie gre za 30 zl legalnie. Cena podstawki wzrosła, więc na wyprzedażach i tak będzie wyższa. 1
bleidd 1 427 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Mam nadzieję, że Halk Hogan zdąży do czasu premiery dodatku ze swoim modem 1
Kanzu 542 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Remaster za darmo a narzekania jakby znowu ktoś hajs od was wyciągał za to samo. Przecież to najlepiej wydane 30 zł na grę z dodatkami ever 2
King Arthas 135 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 1 godzinę temu, łukasz850 napisał(a): Pewnie piraci. Teraz kupią sobie gre za 30 zl legalnie. Bazowa cena gry to już 150 zł i nie sądzę, by była wyprzedaż Wiedźmina 3 przed premierą wersji Remaster.
caleb59 2 423 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 9 godzin temu, Ryszawy napisał(a): Słynne włosy, to ta technologia co podobnie jak PhysX miała zrewolucjonizować wizualia w grach... Zobaczymy czy i tym razem Hairworks będą sypać losowo grę na pulpit. Nigdy tego nie naprawili. 1
Jaycob 3 002 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Na Steamie. Na GOGu można wyrwać za 30-75 zł. Most Popular Games na gg.deals 1 miejsce Wiedźmin 3. Edytowane 26 Sierpnia przez Jaycob 2
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) 9 godzin temu, Kadajo napisał(a): W sumie to W3 z modem Hogana wygląda już tak dobrze że nie wiem co tam jeszcze można poprawiać Niewiele, ale na tym IMO rzecz polega (wchłoną go do remastera). Stworzyli wspaniałą grę (to moja "gra życia") z zajebistym marketingiem (którego doświadczamy i teraz), a to pociągnęło za sobą powstanie (zamierzenie, czy niezamierzenie? nieważne) ZAJEBISTEGO mikrobiomu moderów. Powstało chyba setki tysięcy modów. Na nexusie są MEGAPACK mod, które potrafią składać się i 1,5K modów rasujących defaulta ;). A jak skutecznie zainstalować setki modów bez konfliktów (?), wie tylko ten, kto próbował to robić. Wystarczyło (tylko? ) poobaserwować statystyki NEXUSa, zobaczyć, kto jak często i co instaluje, zebrać w kupę i wydać gotowca. I brawo! To społecznosć moderska tworzy cukierka, a CDPR teraz tylko spija śmietankę i brawo za to (!), że udało się stworzyś taki samograj. Kupili, wchlonęli, co najlepszego świat "sam zrobił" i... BARDZO MNIE TO CIESZY. Pogratulować skuteczności dalekoterminowej. A już fakt, że TAKA GRA, dostaje remaster (= WOW), ale że taka gra dostanie remaster... za free (!) - gdzie byle pierd albo skórka dziś, to pretekst do łupania kasy = IMO MEGA WOW! Czapka z głowy. REDzi jesteście (dla mnie) wielcy. Czekam z wywalonym jęzorem. I co ciekawe. Były dywagacje o czwórce, o DLC, o remaku jedynki, kolejnych częściach... a nikt nie wpadł na to, że możemy mieć jeszcze REMASTERA całej 3ki... i to za free! I znowu CDPR pozamiatał i zaskoczył świat! Mistrzowie IMO! Edytowane 26 Sierpnia przez JeRRyF3D 1
Rekomendowane odpowiedzi