Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt nie pisał, że dwa dodatki można odebrać za darmo dla posiadaczy podstawki, tak powiedział Tost ^^ Tonight poprzednie dodatki będą za darmo dla każdego posiadacza podstawki.

Tylko kto nie ma dodatków?
obraz.thumb.png.785af38bb66d185aade8b7a66b3c1936.png

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Reddzik napisał(a):

Nikt nie pisał, że dwa dodatki można odebrać za darmo dla posiadaczy podstawki, tak powiedział Tost ^^ Tonight poprzednie dodatki będą za darmo dla każdego posiadacza podstawki.

Jak dla mnie, to jest kolejne pierdolnięcie w stronę Nintendo. 

1) darmowy upgrade na Switcha 2 dla posiadaczy wersji na Switcha 1.

2) obecnie na Switcha 2 wychodzą ulepszone wersje gier bardzo popularnej serii Xenoblade - niestety, pomimo iż są to edycje stricte DEFINITIVE, dodatki nie są wliczone, musisz zakupić osobno dodatki i OSOBNO ich upgrade. A tutaj REDzi robią im kopa w dupę - dostajesz remaster za darmo, a przy okazji dajemy Ci też ZA DARMO zremasterowane dodatki, nawet jak ich wcześniej nie kupiłeś, bo czemu nie? 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 4
Opublikowano

@samsung70next-gen to był w sumie tylko RT działający na pół gwizdka, nowa wersja to nie dość że natywna implementacja DX12 włączając pełny Path Tracing to jeszcze nowe animacje, usprawniona walka / tracking / looting / UI + cała reszta z listy która pokazali 

• Like 1
Opublikowano
44 minuty temu, samsung70 napisał(a):

Hej czyli coś to będzie jeszcze jakaś wyższa wersja niż wersja next gen? 

Pełni modow w niej które mocno poprawiają i ulepszają rozgrywkę plus innych zmian to jak nowa Gierka całkowicie inny odbiór jest gierki z modami 

Opublikowano

Ale sztos i niespodzianka. Miałem nadrabiać inne zaległości growe ale chciałbym zagrać w dodatek na premierę więc niedługo zaczynamy kolejną przygodę z W3. 
Z tego co widzę nie będę musiał już dodawać żadnych modów które zwykle dodawałem. 

To co mi się podoba najbardziej to drzewko nowe i mam nadzieje przemyślane tak żeby można było tego Wieśka naprawdę rozwijać +system walki, z tego co widzę to chyba ten sławny system z trailera z E3 który finalnie do gry nie trafił ale był na to mod. Potwierdzi ktoś?

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Kadajo napisał(a):

To już poczekam na remake żeby to skończyć :hihot:

Kurła to Ty jeszcze nie skończyłeś ? Z ciekawości zapytam na jakim jesteś etapie, czy zaprzestałeś ? 

Ja sobie chyba zrobię "drewnianą" jesień z Oblivion Remaster i Gothic Remake. Później  mnie ciągnie, żeby takiego W3 Remaster ograć w nowej jakości na OLEDdzie po latach chyba 3 raz, tak samo RDR2 :glodny:

Mam nadzieje, że nowy dodatek to faktycznie będzie dobre wprowadzenie do W4, zresztą nie wierze, żeby było inaczej. Na trailerze wygląda trochę jak rozbudowany quest w stylu "Szepczące wzgórze".

Edytowane przez skunRace
  • Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, Reddzik napisał(a):

obraz.thumb.png.785af38bb66d185aade8b7a66b3c1936.png

Pewnie piraci. Teraz kupią sobie gre za 30 zl legalnie.

Opublikowano
26 minut temu, łukasz850 napisał(a):

Pewnie piraci. Teraz kupią sobie gre za 30 zl legalnie.

Cena podstawki wzrosła, więc na wyprzedażach i tak będzie wyższa.

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, Ryszawy napisał(a):

Słynne włosy, to ta technologia co podobnie jak PhysX miała zrewolucjonizować wizualia w grach...

Zobaczymy czy i tym razem Hairworks będą sypać losowo grę na pulpit. Nigdy tego nie naprawili.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Kadajo napisał(a):

W sumie to W3 z modem Hogana wygląda już tak dobrze że nie wiem co tam jeszcze można poprawiać :E

Niewiele, ale na tym IMO rzecz polega (wchłoną go do remastera). Stworzyli wspaniałą grę (to moja "gra życia") z zajebistym marketingiem (którego doświadczamy i teraz), a to pociągnęło za sobą powstanie (zamierzenie, czy niezamierzenie? nieważne) ZAJEBISTEGO mikrobiomu moderów. Powstało chyba setki tysięcy modów. Na nexusie są MEGAPACK mod, które potrafią składać się i 1,5K modów rasujących defaulta ;). A jak skutecznie zainstalować setki modów bez konfliktów (?), wie tylko ten, kto próbował to robić. Wystarczyło (tylko? ;) ) poobaserwować statystyki NEXUSa, zobaczyć, kto jak często i co instaluje, zebrać w kupę i wydać gotowca. I brawo! To społecznosć moderska tworzy cukierka, a CDPR teraz tylko spija śmietankę i brawo za to (!), że udało się stworzyś taki samograj. Kupili, wchlonęli, co najlepszego świat "sam zrobił" i... BARDZO MNIE TO CIESZY. Pogratulować skuteczności dalekoterminowej. A już fakt, że TAKA GRA, dostaje remaster (= WOW), ale że taka gra dostanie remaster... za free (!) - gdzie byle pierd albo skórka dziś, to pretekst do łupania kasy = IMO MEGA WOW! Czapka z głowy. REDzi jesteście (dla mnie) wielcy. Czekam z wywalonym jęzorem. :P

I co ciekawe. Były dywagacje o czwórce, o DLC, o remaku jedynki, kolejnych częściach... a nikt nie wpadł na to, że możemy mieć jeszcze REMASTERA całej 3ki... i to za free!
I znowu CDPR pozamiatał i zaskoczył świat! ;)

Mistrzowie IMO!

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1