Skocz do zawartości

Jaki widok kamery najbardziej lubisz w grach Resident Evil?  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki widok kamery najbardziej lubisz w grach Resident Evil?

• Kamera zza pleców postaci (TPP)
    • Widok pierwszoosobowy (FPP)
    • Stała kamera - Fixed Camera Angles (stare klasyczne RE)
    • Nie mam preferencji / zależy od gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, caleb59 napisał(a):

Co do olx, kwestia zaufania, pogadania. Nie wiem czy ja mam farta do tego czy po prostu umiem z ludźmi się dogadać ale jeszcze (odpukać) mi się nie przytrafiło nic złego - mój "rekord" to wpłata w ciemno 1000zł za płytę główną i CPU, od tamtej pory aż tak nie ryzykuję na olx.

No ja raczej zawsze zostawiam sobie dupochron, dlatego na olx sprzedaję zawsze ale raczej kupuję na allegrolokalnie xD 
Jak sprzedaję i ktoś chce pobranie, to z góry koszt przesyłki pobraniowej i reszta na pobranie - dosyć uczciwy deal.
W ciemno nic nie wpłacam, tym bardziej przy tej ilości wałów, oszustw itd.
Mimo wszystko zawsze farta miałem i ostatni raz trafiłem na dekla naście lat temu.

7 minut temu, Qrdello napisał(a):

Eee, nieee. Blik albo paypal i cześć jak czapka.

Ja jestem beton i blika nie mam (kurtyna ;)).
Paypalowi też nie chciałbym podawać danych karty.
Wolę coś w stylu PayU czy przelewy24, gdzie przez stronę swojego banku można wszystko ogarnąć.

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Gordek napisał(a):

Chcesz ryzykować Twoją sprawa

Ale ryzykować co? Ty zdajesz sobie sprawę, że z samym loginem i hasłem nie zrobisz kompletnie nic poza zalogowaniem się na konto? Aby jakąkolwiek zmianę wprowadzić na koncie MUSISZ mieć dostęp do maila lub telefonu. 

P.S. Mam wrażenie, że połowa z Was nie rozumie platform z których korzystacie na co dzień. 

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 1
Opublikowano
29 minut temu, caleb59 napisał(a):

mój "rekord" to wpłata w ciemno 1000zł za płytę główną i CPU, od tamtej pory aż tak nie ryzykuję na olx.

Mi kiedyś typ nawet nie przez OLX wpłacił coś koło 4K za procka i karte. Tak z tyłka XD trafił akurat, że wysłałem jeszcze kurierem z IE do PL. Ale byłem pełen podziwu, że tak zaufał.