SylwesterI. 910 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, Cappucino napisał(a): Nawet, gdyby był na full nówkach oponach, co to zmienia? Sam passat to stary gruchot który mimo to lepiej wypadł, bo to konstrukcja sprawdzona, zaprojektowana przez ludzi posiadających wiedzę i doświadczenie. To spytaj się fachowców (bo jak ja ci napiszę, to mnie dalej będziesz obrażał) co się lepiej będzie zachowywać w niskich temperaturach, na mokrej płycie poślizgowej, stare auto na dobrych markowych oponach, czy nowe na badziewiu i do tego letnim. Edytowane 5 godzin temu przez SylwesterI. 1
galakty 3 535 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu No ale to nie są duże auta A ja mówię o dużych
Gret 622 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Teraz, galakty napisał(a): No ale to nie są duże auta A ja mówię o dużych No to Land Cruiser A tak poważnie to chyba tylko RAVka Edytowane 5 godzin temu przez Gret
galakty 3 535 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Czyli badziewne wykończenie i wyciszenie w dużej cenie, za to bezawaryjność. Jak ktoś bierze auto na 5-10 lat to pewnie Tojka lepsza, jak leasing/najem i zwrot to chinol...
SylwesterI. 910 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 4 minuty temu, Cappucino napisał(a): Tanio kupili i sporo stracą na odprzedaży. Zobaczymy czy więcej stracą, od tego co zaoszczędzili. Jak ktoś kupi auta za 120k pln i sprzeda za 50k pln, więcej będzie stratny od tego co kupił za 160k pln i sprzedał za 70kpln ?
marko 793 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu W sierpniu 2025 siedziałem za kierownicą Jaecco czy jak to się tam pisze. Słoneczny dzień i uja widać na wyświetlaczu przed kierowcą. Nic tylko kurz. No i z relacji właściciela wieczne aktualizacje, jakby beta wersję dostał. 1
jarux 55 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 40 minut temu, Gret napisał(a): @Cappucino no stracą ale a ile to zobaczymy. Czas pokaże jak to się będzie starzeć Masz tam CH-R, czy te wersje Yarisa cross. Yarisa cross w życiu bym nie nazwał dużym, a nawet średnim autem. W sumie nazywanie go autem to obraza dla innych aut w tym multipli 1
Kyle 228 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Nie popadajmy znowu w jakieś skrajności. Yaris Cross przy odpowiednim kolorze wygląda dostatecznie dobrze, bez ryzyka puszczenia pawia.
jarux 55 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) O ile nie musisz nim jechać. edit. I nie mówię tutaj o aspektach wizualnych tylko użytkowych. Edytowane 4 godziny temu przez jarux 1
Kyle 228 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu No przyznaję, że tylko w nim siedziałem (Yaris Cross z 2025) i siedziało się ... git. Pozycja za kierownicą trochę jak w Opel Corsa D.
Gret 622 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Tak btw to pisząc yaris miałem na myśli corolla cross Edytowane 2 godziny temu przez Gret
Suchy211 1 314 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, jarux napisał(a): Yarisa cross w życiu bym nie nazwał dużym, a nawet średnim autem. W sumie nazywanie go autem to obraza dla innych aut w tym multipli Mi by się podobał, gdyby nie za mało miejsca na nogi. Tunel środkowy wżera się w piszczel czy tam kolano, nie pamiętam. Pamiętam tylko rozczarowanie komfortem.
trepek 1 474 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 5 godzin temu, marko napisał(a): No chyba, że gaźnik, to lepiej było na luzie się toczyć. Niektóre mechaniczne wtryski też podawały szczątkowe ilości beznzyny. 3 godziny temu, Gret napisał(a): Masz tam CH-R, czy te wersje Yarisa cross. I Corrolę Cross, która jest między CH-R i Rav4. Największe Jaecoo 7 jest jedynie o 4 cm dłuższe od Corolli Cross.
Kyle 228 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, Suchy211 napisał(a): Mi by się podobał, gdyby nie za mało miejsca na nogi. Tunel środkowy wżera się w piszczel czy tam kolano, nie pamiętam. Pamiętam tylko rozczarowanie komfortem. Nie wygląda tak źle z tym miejscem na prawą nogę: Edytowane 1 godzinę temu przez Kyle
Suchy211 1 314 Opublikowano 59 minut temu Opublikowano 59 minut temu @Kyle Zależy od wzrostu. Przy moich 186 cm jest po prostu źle.
bbandi 479 Opublikowano 20 minut temu Opublikowano 20 minut temu Ten jest fajny - Hongqi HS3,kosztuje 140k zł na razie wersja 1.5 Turbo 156 koni, później ma dołączyć 2.0 Turbo to tzw "Chinskie premium"
Rekomendowane odpowiedzi