Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Miś Koralgol · Opublikowano
Może jakieś starsze matryce nie miały zapasu pikseli. Mój TV OLED Philips 55OLED807 (model sprzed 3 lat) ma zapas pikseli na matrycy. Widzę tylko jak szerokość ramek po obwodzie się co jakiś czas zmienia. Raz ramka jest większa tu a później tam ale nigdy nie obcina obrazu. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
ale network manager chyba ma ograniczenia co do wersji bridge albo czegos co powoduje problemy potem z adresacjąip z routera? i might be wrong sprawdz oba i daj znac okej myslalem ze jestes newbie. w takim razie zrob to skryptami - na pewno na podlinkowanych stronach jest instrukcja i dokumentacja -
Przez Tankietka · Opublikowano
Gra dla gimbów. Niech oddadzą Residenta FromSoftware to może coś dobrego wyjdzie a nie Rambo Robocop Leonek xd -
Przez pavlo950 · Opublikowano
Jakbym chciał klikać to zostałbym przy Windowsie także się nie zgodzę. I odbiegasz od tematu. Na Linuksach siedzę od nastu lat i pamiętam czasy sysvinit. Chyba miałem Debiana Lennyego przez chwilę na dysku, potem przeszedłem na susła. Virtualbox trochę mnie rozleniwił pod tym względem. Miałem przez chwilę tego virt-managera ale wydawał się strasznie problematyczny także podziękuję za propozycję. Kminię jak to w Virtualboxie było zrobione bo tam szło bez problemu taki manewr zrobić. Sprawdzę ale widzę że chyba nie przejdzie bo jeżeli nm zarządza wlanem to inne narzędzia mogą kolidować z nm. NM ma sporo fajnych możliwości. -
Przez Killer85 · Opublikowano
Głupa udajesz czy co? Każdy jednak ma prawo do swojego zdania w różnych sprawach
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi