Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

zgadzam się szacowny adminie co do ip i operatora :) kilka osób powinno mnie pamiętać z starego pclaba czy nawet tweak.pl, to czy moje wpisy to propaganda czy prawda przeanalizujemy po wojnie, pozdrawiam serdecznie 

Edytowane przez ptys
Opublikowano

@ptys

:hahaha:

Popraw prompta stary, bo te wrzucanie dziesięciu wytycznych na raz trochę kiepsko wypada. 

- ani słowa o tym, że próbowałeś wyśmiewać rozsądne założenia, że jak coś wybucha w krajach UE to na 99% będzie to robota rusków. Próbowałeś manipulować, jakby to była błędna i nadużywana narracja, choć prawie zawsze chodzi o rusków, nawet tym razem ewidentnie gość nie pracował na zlecenie rządu Ukrainy. 

- odpisujesz na wytknięcie manipulacji ale nie piszesz ani litera na swoją obronę, po prostu zmieniasz temat. Jak zawsze. Jak każdy bot

- dodajesz oczywiście o tym, jaka to Ukraina jest skorumpowana. Zero związku z tematem. 100% związku z wytycznymi ruskich trolowni

- dalej oczywiście zarzuty do Ukraińcow o wyłudzanie 500+. (patrzy wyżej: zero... itd.)

- dalej coś o cenzurze i jedynie słusznej narracji. Po raz trzeci - zero związku z dyskusją, ale 100% z trolowniami ruskich. Oczywiście ulubiona, bo skuteczna i tu na forum, próba wciskania, ze ty tylko jesteś przeciwko jedynie słusznym narracjom. :E (sam jestem akurat, ale gdy mowa o prawdziwych kwestiach jedynie słusznych narracji, a nie sytuacji, gdy ktoś próbuje udawać ofiarę takiej narracji aby ukryć pro-ruskie manipulacje)

- dalej jeszcze coś o ściganiu za mowę nienawiści wobec ukraińców. :E

Jeszcze o tym, że Zelenski jest ćpun i że Polska prowokuje rosję, i że to wina NATO że ruscy zaatakowali Ukrainę zapomniałeś dodać, a byłoby odhaczone całe bingo. Cóż za zmarnowana okazja :E

2 minuty temu, tomcug napisał(a):

Ronson, już to przerabialiśmy. Kolo ma polskie IP, od operatora, a nie VPN, więc fizycznie jest w Polsce. I powtórzę to, co pisałem wcześniej - mimo wszystko jest różnica między byciem botem piszącym z innego kraju na VPN-ach czy VPS-ach a człowiekiem, który po prostu charytatywnie łyka propagandę bez popity. Czy Ci się to podoba, czy nie.

A to rusek nie może wyjechać? W Niemczech kilku rusków rozwaliło komuś samochód za flagę Ukrainy, choć mieszkają tam od dziecka. 

Zobacz co gość robi, jak pisze, co pisze. Zobacz na to, że pisze "kłaść palcy" zamiast palców, gdzie go złapałem na tym, że to słowo jest z języka rosyjskiego. Znasz kogoś kto mówi "nie kładź tam palcy!"? Ja nie :E

Zresztą zobacz na tego najnowszego posta chociażby (akapit wyżej napisałem o tym właśnie)

Jaki nie chcecie nic z tym robić, to luz. Przecież nie wołałem, nie raportowałem -  Pamiętam rozkazy jakie tu dropnął Enesik i nie zamierzam podpaść ;) 

Ale na serio mam nadzieję, że w końcu ktoś dostrzeże w jego aktywności to, co jest dla mnie i nie tylko bardzo, bardzo oczywiste. A jak nie - trudno. Mam polewkę z tego jak się wykłada raz za razem. Wtopę z użyciem słowa "rusofobia!" pamiętam do dziś jako 5 minut ciągłego śmiechu godnego najlepszych odcinków Family Guya, a śmiech to zdrowie :)

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, tomcug napisał(a):

Kolo ma polskie IP, od operatora, a nie VPN, więc fizycznie jest w Polsce.

To czy ma VPN i czy jest w Polsce tego nie wiesz. Nie można jednoznacznie stwierdzić czy ktoś używa VPN czy nie. Chyba że jedzie na jakiś publicznych i płatnych VPN. 

Edytowane przez Camis
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, VRman napisał(a):

@ptys

:hahaha:

Popraw prompta stary, bo te wrzucanie dziesięciu wytycznych na raz trochę kiepsko wypada. 

- ani słowa o tym, że próbowałeś wyśmiewać rozsądne założenia, że jak coś wybucha w krajach UE to na 99% będzie to robota rusków. Próbowałeś manipulować, jakby to była błędna i nadużywana narracja, choć prawie zawsze chodzi o rusków, nawet tym razem ewidentnie gość nie pracował na zlecenie rządu Ukrainy. 

- odpisujesz na wytknięcie manipulacji ale nie piszesz ani litera na swoją obronę, po prostu zmieniasz temat. Jak zawsze. Jak każdy bot

- dodajesz oczywiście o tym, jaka to Ukraina jest skorumpowana. Zero związku z tematem. 100% związku z wytycznymi ruskich trolowni

- dalej oczywiście zarzuty do Ukraińcow o wyłudzanie 500+. (patrzy wyżej: zero... itd.)

- dalej coś o cenzurze i jedynie słusznej narracji. Po raz trzeci - zero związku z dyskusją, ale 100% z trolowniami ruskich. Oczywiście ulubiona, bo skuteczna i tu na forum, próba wciskania, ze ty tylko jesteś przeciwko jedynie słusznym narracjom. :E (sam jestem akurat, ale gdy mowa o prawdziwych kwestiach jedynie słusznych narracji, a nie sytuacji, gdy ktoś próbuje udawać ofiarę takiej narracji aby ukryć pro-ruskie manipulacje)

- dalej jeszcze coś o ściganiu za mowę nienawiści wobec ukraińców. :E

Jeszcze o tym, że Zelenski jest ćpun i że Polska prowokuje rosję, i że to wina NATO że ruscy zaatakowali Ukrainę zapomniałeś dodać, a byłoby odhaczone całe bingo. Cóż za zmarnowana okazja :E

A to rusek nie może wyjechać? W Niemczech kilku rusków rozwaliło komuś samochód za flagę Ukrainy, choć mieszkają tam od dziecka. 

Zobacz co gość robi, jak pisze, co pisze. Zobacz na to, że pisze "kłaść palcy" zamiast palców, gdzie go złapałem na tym, że to słowo jest z języka rosyjskiego. Znasz kogoś kto mówi "nie kładź tam palcy!"? Ja nie :E

Zresztą zobacz na tego najnowszego posta chociażby (akapit wyżej napisałem o tym właśnie)

Jaki nie chcecie nic z tym robić, to luz. Przecież nie wołałem, nie raportowałem -  Pamiętam rozkazy jakie tu dropnął Enesik i nie zamierzam podpaść ;) 

Ale na serio mam nadzieję, że w końcu ktoś dostrzeże w jego aktywności to, co jest dla mnie i nie tylko bardzo, bardzo oczywiste. A jak nie - trudno. Mam polewkę z tego jak się wykłada raz za razem. Wtopę z użyciem słowa "rusofobia!" pamiętam do dziś jako 5 minut ciągłego śmiechu godnego najlepszych odcinków Family Guya, a śmiech to zdrowie :)

a w Niemczech kilku Ukraińców próbowało Polakowi odciać rękę za patriotyczny tatuaż, toć to gosi od ruskich bo tamci skasowali auto a w Ukrainu  gdyby nie łut szcześcia ubili by naszego krajana, ale dalej byś szedłw zaparte jaki to nasz bratni naród a patrzac w historię to wiecej nas dzieli jak łączy, jesteś śmieszny w tej swojej proukraińskiej naracji i ta tęsknota za  cenzurę, żenada 

https://www.facebook.com/oczamistrazaka998/posts/️-ukraińcy-chcieli-odciąć-rękę-polakowi-za-patriotyczne-tatuaże-wyszli-na-wolnoś/1308993187249714/

Edytowane przez ptys
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, ptys napisał(a):

ubili by

@tomcug

Czy palcy, to, i następne zdołają Cię przekonać? Sorry za ping, więcej nie będę, tylko teraz tym dowalił zaraz po naszej dyskusji i pomyślałem, że zawołam póki gorące :lol2:

Oczywiście chodzi o to, że "ubili" to słowo używane przez rosjan tak jak u nas się mówi "zabili". 

Gość jest takim Polakiem jakim ja kandydatem na austronautę :E

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Camis napisał(a):

Holenderskie wojska opuszczają Grenlandię :rotfl2:

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/zolnierze-kraju-nato-opuszczaja-grenlandie-jest-oficjalny-komunikat/jmkjck3

Osrali zbroję.

Ale nie zerowe, za kilka złotych można kupić proxy z Polskim IP od operatora. 

z Grenlandii Niemcy też wycofują swoją "dywizję" a jeszcze niespełna 2 tygodnie temu jak pisałem że gwarancje  bezpieczeństwa składane Załeńskiemu przez helmutów, brytoli i żabojadów są warte tyle co papier toaletowy to by mnie tu zjedli, niestety kolejny raz miałem racje, Trump tak tupnął nożką ze z Bramy Brandenburskiej się tynk posypał i kundelki pochopwały się po norach a oni na Ukrainę chcą się wybierać, te durne akcje pokazują jak są słabi, bez żadnej sprawczości

zapytaj lwa młodej lewicy Gordona za co i z kim poleciał z PClaba jeszcze przed konfliktem na Ukrainie 

Edytowane przez ptys
Opublikowano
4 godziny temu, Crew 900 napisał(a):

To jest dopiero klub dla bogaczy. 3,63 miliarda złotych za 3 letnie członkostwo. Jeszcze ta nazwa Rada Pokoju :D

Albo ten gość odleciał już nie wiadomo gdzie a ze względu na wiek jest to możliwe. Ma 80 lat. Albo jest głupszy niż ustawa przewiduje. Albo chce ośmieszyć wszystkie duże międzynarodowe organizacje, traktaty i sojusze w tym NATO. Co i rusz kąsa ten sojusz z różnej strony.

Opublikowano
11 minut temu, ptys napisał(a):

a w Niemczech kilku Ukraińców próbowało Polakowi odciać rękę za patriotyczny tatuaż,

Szczerze? Nie znam okoliczności sprawy, ale mi to wygląda na jakieś porachunki. On kierowca. Oni w firmie transportowej. Albo poszło na drodze o coś albo ktoś obiecał, że coś przeszmugluje i wziął kasę i nie dotrzymał słowa, albo pomyłka. Ale z pewnością nie chodziło o tatuaż. To oczywiście wyłącznie moja teza absolutnie niczym nie poparta oprócz logiki i doświadczenia życiowego. Nie chce mi się wierzyć, że pobili go wyłącznie z powodu tatuażu i nic wcześniej między nimi nie było.

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, ptys napisał(a):

zapytaj lwa młodej lewicy Gordona za co i z kim poleciał z PClaba jeszcze przed konfliktem na Ukrainie 

Pisałem ci już:

1) nie jestem z lewicy, a już na pewno za stary jestem na młodą lewice.

2) nie mam zielonego pojęcia kim jesteś. 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano

Nawet w komentarzach na facebooku wspominają że nie ma żadnych informacji w prasie ani nic więcej prócz słów na temat tego zdarzenia w Niemczech a zbiórka usunięta.

Co do Gordona to pisał że głosował na trzecią nogę i chyba Sawickiego a oni nie maja nic wspólnego z lewicą. 

Opublikowano
6 minut temu, hubio napisał(a):

Szczerze? Nie znam okoliczności sprawy, ale mi to wygląda na jakieś porachunki. On kierowca. Oni w firmie transportowej. Albo poszło na drodze o coś albo ktoś obiecał, że coś przeszmugluje i wziął kasę i nie dotrzymał słowa, albo pomyłka. Ale z pewnością nie chodziło o tatuaż. To oczywiście wyłącznie moja teza absolutnie niczym nie poparta oprócz logiki i doświadczenia życiowego. Nie chce mi się wierzyć, że pobili go wyłącznie z powodu tatuażu i nic wcześniej między nimi nie było.

tego się już pewnie nie dowiemy bo niemiecka policja wypuściła ich za poręczeniem majątkowym i już pewnie są w Ukrainu o dziwo brak jakichkolwiek danych o motywach zbrodni i co dziwi, chłopcy mimo ciężkich obrażeń Polaka puszczeni wolno

4 minuty temu, Dimazz napisał(a):

Nawet w komentarzach na facebooku wspominają że nie ma żadnych informacji w prasie ani nic więcej prócz słów na temat tego zdarzenia w Niemczech a zbiórka usunięta.

Co do Gordona to pisał że głosował na trzecią nogę i chyba Sawickiego a oni nie maja nic wspólnego z lewicą. 

Opublikowano
Godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Nie ma żadnego potwierdzenia że to się wydarzyło. Nawet zbiórka została usunięta. Było to już przerabiane. 

Ale wiem - dla takich jak ty ważniejsza propaganda niż fakty. 

obecność zbiórki = prawda objawiona, może komuś zależało aby sprawę wyciszyć, w tej bananowej republice wszystko możliwe a w dążeniu za głupotą nowoczesnej Europy mamy pierwsze miejsce

Opublikowano
Teraz, ptys napisał(a):

obecność zbiórki = prawda objawiona, może komuś zależało aby sprawę wyciszyć, w tej bananowej republice wszystko możliwe a w dążeniu za głupotą nowoczesnej Europy mamy pierwsze miejsce

Zależało - autorom, których ktoś zweryfikował. Mało to fejkowych zbiórek? Jak widać są tacy co się nabiorą na każde kłamstwo - byleby pasowało do ich propagandowej narracji :) 

Jak pisałem - dla Ciebie fakty nie mają znaczenia.

Dla Ciebie liczy się plemienność.

Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Zależało - autorom, których ktoś zweryfikował. Mało to fejkowych zbiórek? Jak widać są tacy co się nabiorą na każde kłamstwo - byleby pasowało do ich propagandowej narracji :) 

Jak pisałem - dla Ciebie fakty nie mają znaczenia.

Dla Ciebie liczy się plemienność.

generalnie widziałem z poszkodowanym kilka wywiadów, jakoś dziwnie poznikały, żadnego sprostowania od twórców, wydaje mi sie że ktoś by coś napisał zrobił vlog że fejk i typ wszystkich oszukał a tu cisza może żeby nie podsycać nastroi antyukraińskich  

Opublikowano
12 minut temu, ptys napisał(a):

generalnie widziałem z poszkodowanym kilka wywiadów, jakoś dziwnie poznikały, żadnego sprostowania od twórców, wydaje mi sie że ktoś by coś napisał zrobił vlog że fejk i typ wszystkich oszukał a tu cisza może żeby nie podsycać nastroi antyukraińskich  

Zweryfikowali gościa i podkulił swój russki ogon. To najbardziej prawdopodobne. 

a to co ty tam wyżej wymyślasz to ruskie kocopoly.