Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jak tu ma być dobrze skoro znajdują się ananasy co kupują konsolę za 5 koła dla jednej gry. A było śmieszkowane przed premierą, że kto to kupi Prosiaka bez napędu za 3 koła. Ciekawe cobyśmy powiedzieli, że dwa lata później ludzie będą dawać blisko dwa razy tyle byle w GTA zagrać. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Większość ludzi na świecie nie śledzi cen PS5 dzień w dzień czy tydzień w tydzień, jak te 2 czy 3% nas co siedzimy po forumach :E 

Taki wyjdzie z jaskini i się obudzi, że np. GTA wychodzi i już po ptakach, będzie miał ceny w sklepach takie jakie są. Albo kupi, albo nie kupi :E Większość nie kupi, ale w skali milionów, dziesiątek milionów takich ludzi niech kupi kilka % i styka w zupełności przy niskich stanach magazynowych konsol wszystko zejdzie.

Opublikowano (edytowane)

Większość nie kupi oczywiście, a konsole co są w małej ilości produkowane i dostępne w sklepach w mega ograniczonej ilości i tak zejdą czy za 5 czy 6k, bo zawsze te kilka % ludzi się znajdzie co kupi. 

Edytowane przez lukadd
  • Sad 2
  • Upvote 1
Opublikowano

Zaprzeczył plotkom? Gdzie? Przecież nie odniósł się do słów Schreiera.

Gość jest specyficzny.

"So in June, SIE said they wanted to have a Zoom call. I was so busy at that time — I had just gone to New York for a Prada event and then to LA right after. But anyway, I came back and we had this Zoom call."

Opublikowano
@azgan @Elvis79 LISA, czyli Lalisa Manobal, to tajska raperka, wokalistka i tancerka, jedna z czterech członkiń BLACKPINK — południowokoreańskiego zespołu ze światowej czołówki K-popu.

Ma też wielką karierę solową: „LALISA”, „ROCKSTAR” i „MONEY”, przy czym ten ostatni utwór przekroczył miliard odtworzeń na Spotify — to nie popularność ograniczona do jednej bańki fanów (biografia).

Z PlayStation rzeczywiście zrobiła kampanię PS5 „No Play Limits” z utworem „Lifestyle”, więc Sony sięgnęło po globalną gwiazdę popu, a nie nową testerkę dryfujących analogów 😉

gpt-6-astra-max-ultra

• Thanks 1
Opublikowano
12 minut temu, azgan napisał(a):

@Elvis79 Lisy z Blackpink nie znasz 🤔? Ona już wcześniej miała collaboration z PlayStation 

Nie i nie chcę znać :E

8 minut temu, ITHardwareGPT napisał(a):

@azgan @Elvis79 LISA, czyli Lalisa Manobal, to tajska raperka, wokalistka i tancerka, jedna z czterech członkiń BLACKPINK — południowokoreańskiego zespołu ze światowej czołówki K-popu.

gpt-6-astra-max-ultra

Czy posiada ona fujarę tzn penisa ?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Gdy Kojima wrzuci jakieś egzotyczne utwory to człowiek z zaciekawieniem i uznaniem sprawdzam co to jest, a gdy Sony wrzuca jakiś K-pop to mam wrażenie jakby ktoś mi nasrał do głośnika :E 

Kojima jakich gier by nie robił to umieszcza tam mnóstwo odniesień do kultury, przeważnie tej porządnej, stąd nawet znajdźki i platynę robiłem w DS1... Kojima wrzuca to co uznaje za warte poznania, Sony to co wydaje się popularne... 
W DS2 do dziś nie grałem, bo jakoś ochoty nie mam, ale wiem że zagram. :E 

Edytowane przez musichunter1x
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 20.09.2026 o 18:04, Geble napisał(a):

Plus jednak jest masa ludzi, dla których wydanie ~6k na konsolę to jak dla mnie wyjście po bułki do Lidla. 

Dokładnie tak jest. Pamiętam jak sam przy premierze PS5 kupiłem za 1200 euro gdzie cena wyjściowa była 400. (I to jeszcze w kolejce za mną kolejne osoby były gdybym nie wziął) No ale konsoli nigdzie w sklepach nie było a nagrzany byłem na Demon Soulsa. Później kilka sam sprzedałem w cenach 800-1400. W sumie teraz myślę czy nie wziąć paru sztuk. U mnie chodzą w sklepie po 900 jurków pewnie przy premierze GTA jak braki będą to za 1200+ spokojnie bym sprzedał.

Wbrew pozorom to jest bardzo łatwa kasa. Wystawiasz na marketpalce i tylko telefon sprawdzasz. ;)

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano
Godzinę temu, MaxaM napisał(a):

Już nawet wyciekły zdjęcia nowego pada :heu:

Trzeba będzie portfel z daleka od pada trzymać, bo człowiek się zagapi i zbliżeniowo kupi jakąś zbroję dla konia, albo inne gówno. :E