Gret 1 023 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Teraz, KiloKush napisał(a): Myślę, że raz by zadziałało I ogień by poleciał spod maski. Remake Fast n Furious 1 i 2 chyba nie jest możliwy. Co oni by mieli wziąć tam z tanich aut żeby wygrywało wyścig z Ferrari? Golfa 1 1
lesiu155 430 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) 8 minut temu, KiloKush napisał(a): Co oni by mieli wziąć tam z tanich aut żeby wygrywało wyścig z Ferrari? No no, Supra czy R34 wtedy nie były tanie. Eclipse tak, Jetta czy Integra owszem ale reszta to niekoniecznie. EDIT: No i o syfikach zapomniałem, no to 0,5 PLN/kg Edytowane 27 Lutego przez lesiu155 1 2
trepek 1 947 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 33 minuty temu, KiloKush napisał(a): Co oni by mieli wziąć tam z tanich aut żeby wygrywało wyścig z Ferrari? Coś z 2.0 TSI podkręcone do ponad 800 koni. Nawet Cuprę Formentor 4x4 ;-)
Gret 1 023 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Z 500 koni by starczyło tez zależy jakie ferrari
jarux 255 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 6 godzin temu, KiloKush napisał(a): Remake Fast n Furious 1 i 2 chyba nie jest możliwy. Co oni by mieli wziąć tam z tanich aut żeby wygrywało wyścig z Ferrari? Jak to co? Każdy wie, że służbowe auto jest najszybsze
Katystopej 2 046 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 6 godzin temu, KiloKush napisał(a): Remake Fast n Furious 1 i 2 chyba nie jest możliwy. Co oni by mieli wziąć tam z tanich aut żeby wygrywało wyścig z Ferrari? Hądę Syfik IX w dizlu i Kugę w hybrydzie 3
GordonLameman 10 200 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman 4
Totek 994 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 8 godzin temu, lesiu155 napisał(a): Żeby to był jeszcze sedan/kombi... No ładne ale nie byłbym grupą docelową proszę bardzo, takim Rumunem sam bym chciał latać, kałdi RS6 może się schować
wallec 1 801 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 7 godzin temu, Gret napisał(a): Z 500 koni by starczyło tez zależy jakie ferrari Sprawdź sobie grand cheeroke trackhawk
Gret 1 023 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): aj zapomniał się wylogować 1
Katystopej 2 046 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego @huudyy eksploruje dzisiaj twoje rejony 1
huudyy 3 445 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 2 minuty temu, Katystopej napisał(a): @huudyy eksploruje dzisiaj twoje rejony Baw się dobrze, zwłaszcza na rollercoasterze 1
Katystopej 2 046 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Te w Mandorii to zabawki przy Hyperionie z Energylandii
huudyy 3 445 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Godzinę temu, Katystopej napisał(a): Te w Mandorii to zabawki przy Hyperionie z Energylandii To jest park zabaw dla dzieci, moja 10 letnia chrześnica bawiła się świetnie (ja w sumie też :E) - Energylandia to zupełnie inna liga.
KiloKush 925 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Jak tam u was blachy w autach po tej zimie? U mnie w Saabie ona błotniki od strony koła Ruda się pojawiła. Ile teraz za element lakiernik bierze?
serwal4 305 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Wierzę i ufam, że pod nakładkami na drzwiach jest spoko; Od spodu jeszcze nie wiem; O ilości nowych rys i odprysków na lakierze to już nie wspomnę... Dość, że Somsiad ma świeższą Megane IV w tym samym czarnym lakierze, tylko nie polerował jej pod domem na sucho jak mój poprzednik I trochę siara, bo w słońcu Jego auto jest intensywne czarne, mój prezentuje urocze zakola i ślady po ścierze...
galakty 5 169 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 12 minut temu, KiloKush napisał(a): Jak tam u was blachy w autach po tej zimie? U mnie w Saabie ona błotniki od strony koła Ruda się pojawiła. Ile teraz za element lakiernik bierze? Jeszcze nie myłem i nie oglądałem
larry.bigl 698 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Strach patrzeć chociaż póki co moja gwiazda mimo pełnoletności trzyma się dzielnie przed rudą.
kapcer 124 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca Co prawda jeszcze nie myłem, więc coś może się pokazać, ale pełnoletnia w tym roku Lancia Delta skutecznie opiera się rdzy. 4 lata młodszy Opel miał purchelek na błotniku z przodu jesienią i z tego co widziałem pojawiły się już tam rude wykwity.
GordonLameman 10 200 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman
jarux 255 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca Nie dziwię się, zwłaszcza patrząc na 78k za Sandero z 1.2 automat i to nie w wersji golas.
Cappucino 487 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca Trzeba im przyznać, że całkiem ładnie rysują te samochody i gdyby nie ta plastikowatość... 1
Gret 1 023 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 7 minut temu, Cappucino napisał(a): Trzeba im przyznać, że całkiem ładnie rysują te samochody i gdyby nie ta plastikowatość... Gdyby nie plastikowosc to byś miał ceny renault. 1
Rekomendowane odpowiedzi