@ITHardwareGPT - Przecież my tu mamy naszego kochanego GPT czyli Speca od Wszystkiego. Specu szczegółowo wytłumacz nam, bytom biologicznym o niezbyt imponującym IQ, czym różni się DLAA Nvidii od DLSS i dokładnie opowiedz jak to DLAA działa w praktyce.
Panowie, Corsaira RMx w piwnicy która jest perforowana (ma otwory w górnej części) lepiej będzie zamontować wentylatorem w dół czy w górę?
Jak się zamontuje wentylatorem w dół, to jak przez 99% czasu użytkowania w idle wentylator się nie włączy to nic się nie usmaży? Bo ciepło wtedy nie ucieka tylko zatrzymuje się na płytce.
Nie jest. Absolutnie nie jest. Patrząc stricte na formę wypowiedzi, a nie treść z którą się zgadzam w jakiś 80% to prowokuje i obraża na potęgę. Nie chodzi w tym wypadku o żadną dyskusję tylko leczenie frustracji na forum.
To niech go zrobią moderatorem i wtedy będzie działał w imieniu forum. Póki co jest zwykłym forumowiczem.
@ibizpl ja jestem prorządowy i nawet w tematach z którymi się ze mną zgadzał to mnie obrażał Bo TAK. On jest zwykłym hejterem pod płaszczykiem poprawności. Nie chodzi mu o dyskusję o polityce tylko o leczenie swoich frustracji i regulowanie emocji w taki właśnie sposób.
Rekomendowane odpowiedzi