jarux 198 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia Dzis zrobiłem eksperyment do ilu zejdę meganką na krajowych i wojewódzkich przy oponach 225/45. Z 110km wyszło 5.0 ale wystarczyło wjechać do Warszawy i potem na chwilę na Ske by podbić do 5.2 1
Katystopej 1 778 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia (edytowane) 8 minut temu, galakty napisał(a): Pierwsza trasa za mną, pomierzyłem spalanie. Przy 130 km/h (według GPS) pali 7.0/100km. Cała trasa Poznań-Toruń (w tym niecałe 100km S5 z tą prędkością 130 km/h jak się dało) wyszło 6.5/100km. Trasa drogami krajowymi i mega spokojnie bez dużego ruchu wyszło 5.6/100km. Jak dla mnie sztos, diesel niepotrzebny. Ładne spalanie, jaki tam masz bak? Ile zasięgu pokazuje? Edytowane 6 Kwietnia przez Katystopej
galakty 4 382 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia (edytowane) Chyba 50 litrów, a zasięg to nie powiem bo jak jeżdżę po mieście to wiesz Tak naprawdę dopiero drugi bak wyjeździłem, a pierwszy był w warunkach miejskich. Cykl mieszany myslę że 650-700km do zrobienia. Edytowane 6 Kwietnia przez galakty
marko 1 060 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia 4 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Kurde. Oglądam w necie Volvo EX60. podoba mi się. Kolejny chyba będzie elektryczne, po nissanie Kolega z pracy ostatnio sobie takie zamówił. Zastanawiał się między Teslą Y, a tym EX60. Za pół roku możesz zapytać jak wrażenia 1
Klima 69 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia 7 godzin temu, baQus napisał(a): Dali Zensor 7, Monitor Audio, Pylon --> w tej kolejności bym je ustawił Wczoraj wieczorem wypatrzylem Dali Z7 na trasie powrotu od teściów, rano telefon i.... : 3 1
SuLac0 595 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia 9 minut temu, marko napisał(a): Kolega z pracy ostatnio sobie takie zamówił. Zastanawiał się między Teslą Y, a tym EX60. Za pół roku możesz zapytać jak wrażenia podejrzewam, ze za pol roku, to moze dopiero je odebrac https://e.autokult.pl/skroca-wakacje-zalodze-bo-tak-duzy-jest-popyt-na-nowe-volvo,7260694831327328a przygladalem sie mocno EX60 i gdybym jednak mial wybierac pomiedzy Geely/Volvo , a Geely/Zeekr, wybralbym Zeekr "volvo" to taki "biedniejszy" brat Zeekr'a czego zreszta samo Geely nie ukrywa volvo zeekr
dannykay 882 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia 1 godzinę temu, Klima napisał(a): Wczoraj wieczorem wypatrzylem Dali Z7 na trasie powrotu od teściów, rano telefon i.... : Graty. Czym napędzasz?
Katystopej 1 778 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia 2 godziny temu, galakty napisał(a): Chyba 50 litrów, a zasięg to nie powiem bo jak jeżdżę po mieście to wiesz Tak naprawdę dopiero drugi bak wyjeździłem, a pierwszy był w warunkach miejskich. Cykl mieszany myslę że 650-700km do zrobienia. Mi ostatnio wyszła średnia 7,5 z 400km w około komina, ale to przez często używany tryb Sport i jazdę powyżej 2k rpm. Wczoraj 80-120 na 4 biegu wyszłedł 5,35s średnia z kilku przejazdów, jutro rano sprawdzę na trasie bo lecę pod Częstochowę na ryby 31 minut temu, dannykay napisał(a): Graty. Czym napędzasz? O to samo chciałem pytać. 1
Klima 69 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia 51 minut temu, dannykay napisał(a): Graty. Czym napędzasz? Na razie podstawową Yamahą as201. Ten wzmak ma zapas mocy i jest neutralny. Ja lubię zmieniać sprzęt audio i robić małe kroczki do przodu, a nie szukać od razu sprzętu ostatecznego. BTW mam duże kolumny podstawkowe na sprzedaż, które ustąpiły miejsca Dali.
galakty 4 382 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Pany, zamontowałem ostatnio tanie OSRAMy H7 bo rzadko jeżdżę w nocy i mi takie w soczewce wystarczą, ale drażni mnie barwa światła bo mam LEDy do jazdy dziennej bialutkie, a tu mi na żółto świeci... Polecicie coś z H7 co da ładne światło, ale przy okazji nie zdechnie w 6 msc?
kapcer 105 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Osram Cool Blue Intense. Ale nie wiem jak z żywotnością. 1
Gret 987 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 20 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Albo też wszyscy mamy kryzys wieku średniego! A pro po ostatnio mnie naszła jakas chęć zrobienia prawka na moto i kupno cb650r
dannykay 882 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Nic mnie tak nie relaksuje, jak jazda na komarku. Aż żałuję, że nie mam ostatnio czasu. 4
Gang 418 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Ale widoki... Też bym pojeździł ale bez tego hałasu! Rower byłby lepszy! ps. Marka zacna!
galakty 4 382 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Gdyby nie inni kierowcy to bym dawno temu już miał moto, ale niestety znam kilka przypadków z życia gdzie nie z winy motocyklisty był uszczerbek lub nawet śmierć W PL niestety trudno o kulturę na drodze, a torów dla enduro/cross mało, po lasach nie można, a to najbezpieczniejszy sport jak dla mnie. Ulica to zło niestety, a szkoda bo uczucie jazdy na jednośladzie jest cudowne. 4
KiloKush 837 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 20 minut temu, galakty napisał(a): Gdyby nie inni kierowcy to bym dawno temu już miał moto, ale niestety znam kilka przypadków z życia gdzie nie z winy motocyklisty był uszczerbek lub nawet śmierć W PL niestety trudno o kulturę na drodze, a torów dla enduro/cross mało, po lasach nie można, a to najbezpieczniejszy sport jak dla mnie. Ulica to zło niestety, a szkoda bo uczucie jazdy na jednośladzie jest cudowne. Obok mnie jest dziki tor motocross. Dosłownie polnymi drogami 5 minut. W zasięgu 10 minut parę innych miejscówek na crossa i quady. Bardzo mnie korci na kupno chińskiego elektrycznego Crossa bo widzę, że w ciągu ostatnich 4 lat zrobiły naprawę ogromny postęp. A tak na dobrą sprawę za 5 lat pewnie będzie można tam włożyć jeszcze lepszy silnik i baterię. Zdecydowanie więcej radochy i adrenaliny niż z wkurzania ludzi w mieście czy zasuwania jak samobójca po krajówkach. 1
galakty 4 382 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Jeździłem za nastolatka na Enduro na wsi, lasy, łąski, polne drogi, piękna sprawa Dziś bym pewnie też na elektrycznym pomyślał jeśli obok byłyby domostwa, więcej zrozumienia ludzie mają. Niestety obok nie mam nic fajnego, a po ulicy zamiaru jeździć nie mam. Za dużo się naoglądałem.
wallec 1 555 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Tak mnie naszło bo jeszcze nie założyłem. Jakby tu zrobić całość na lustro to Dubaj czy festyn?
huudyy 3 324 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Ciężki cygan, zostaw jak jest Edytowane 7 Kwietnia przez huudyy
Kyle 412 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 1 godzinę temu, wallec napisał(a): Jakby tu zrobić całość na lustro to Dubaj czy festyn? Ruska wioska.
GordonLameman 9 733 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Ale przynajmniej będzie szyb…, a nie bo to Honda. Edytowane 7 Kwietnia przez GordonLameman
Rekomendowane odpowiedzi