Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zhao · Opublikowano
Panowie! - mamy jeszcze cały dzień -> róbcie to w nocy! -
Przez Reddzik · Opublikowano
Fixed an issue where voiceover audio could become significantly quieter than other in-game audio after navigating through the pause menu tabs. To dziś miałem jak testowałem MFGi włosy PT. Masakra nic nie słyszałem, nie wiedziałem co się dzieje. -
Przez PaVLo · Opublikowano
No faktycznie, teraz jakaś łata się pojawiła Lista zmian https://www.thewitcher.com/en/pl/news/52076/hotfix-5-00c-juz-dostepny-dla-gry-wiedzmin-3-dziki-gon-remaster-na-pc Hotfix 5.00c jest już dostępny do pobrania dla wersji Wiedźmin 3: Dziki Gon — Remastered na Steam, GOG, Epic Games Store, Battle.net oraz Xbox Play Anywhere (PC). Lista zmian znajduje się poniżej: Naprawiono błąd, przez który nie można było zapisać ani wczytać gry, jeśli ścieżka do folderu Dokumenty zawierała znaki specjalne. Naprawiono błąd, przez który po przechodzeniu między zakładkami w menu pauzy głośność dialogów mogła znacznie się obniżyć względem pozostałych dźwięków w grze. Wprowadzono szereg poprawek wizualnych w Velen, w tym poprawki efektu Bloom, oświetlenia roślinności, nasycenia kolorów oraz oświetlenia wykorzystującego Path Tracing. Wycofano zmianę, która u niektórych graczy powodowała znaczne problemy z wydajnością i oprawą wizualną przy włączonej technologii HairWorks. Naprawiono błąd, przez który ustawienia telemetrii marketingowej nie były prawidłowo zapisywane. Naprawiono błąd w wersji GOG, przez który zdobyte osiągnięcia nie pojawiały się na liście odblokowanych osiągnięć. Naprawiono błąd, przez który nie można było uruchomić klasycznej wersji gry (1.32). -
Przez Grolshek · Opublikowano
Może być jak z dźwiękiem. Dla jednych 1000 obrotów to hałas dla drugich 2000 to cisza.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi