larry.bigl 642 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Boże Święty. MB miały taki fajny design...co się odwaliło..
jarux 199 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Ciekawe kto pierwszy da grill z podświetleniem RGB?
GordonLameman 9 779 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 4 minuty temu, jarux napisał(a): Ciekawe kto pierwszy da grill z podświetleniem RGB? SKASUJ TO CZŁOWIEKU, ONI TO MOGĄ CZYTAĆ! W dodatku @trepek pracuje w automotive, podrzuci to jako swój pomysł, zgarnie bonusa, a my zostaniemy z tymi autami...
dannykay 902 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Kurła fabryczne neony pod autem, to by było coś 1
galakty 4 414 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 12 godzin temu, marko napisał(a): kurde. ludzie noszą te telefony w kieszeni, często z kluczami i innymi twardymi czy ostrymi przedmiotami. Siadają, kucają z tymi wypchanymi kieszeniami - nic się nie dzieje. Ilu ludzi nosi telefon w tylnej kieszeni i też nic się nie dzieje. A nie dość, że z przodu masz ekran, to z tyłu często szklane plecki i wszystko żyje. Przy wypadku samochodowym bardziej spodziewam się, że ten ekran wyskoczy z zatrzasków deski niż sam się rozleci. W tym MB mają Gorilla Glass? Czy plastik fantastik?
trepek 1 813 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 27 minut temu, GordonLameman napisał(a): W dodatku @trepek pracuje w automotive, podrzuci to jako swój pomysł, zgarnie bonusa, a my zostaniemy z tymi autami... W Automotive nie pracuję już 6 lat Ale co napsułem w BMW to moje A odnośnie grilli to są grille z podświetlanymi pokrętłami 25 minut temu, dannykay napisał(a): Kurła fabryczne neony pod autem, to by było coś Rafałek, hue hue hue: Edytowane 8 godzin temu przez trepek
Cappucino 356 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 5 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Pytasz a wiesz Brakuje jeszcze świecącego paska od przodu do tyłu, ale to pewno będzie nadchodzący trend. Coś muszą zostawić by pokazać, że motoryzacja się "rozwija"
galakty 4 414 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Kiedyś świecące wentyle były nielegalne
dannykay 902 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu ogrodniklab> jaki rozmiar działki byłby dla Ciebie optymalny? Zastanawiam się ile po długości wygrodzić i nie mogę się zdecydować. Nie chcę przesadzić, bo sam to będę kosił, więc nie ma co se roboty dokładać na siłę
trepek 1 813 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ja mam wygrodzoną całą działkę czyli 25 czy tam 26 arów.
GordonLameman 9 779 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 39 minut temu, Cappucino napisał(a): Brakuje jeszcze świecącego paska od przodu do tyłu, ale to pewno będzie nadchodzący trend. Coś muszą zostawić by pokazać, że motoryzacja się "rozwija" Idźmy w to! 1 1
bleidd 1 020 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 54 minuty temu, dannykay napisał(a): ogrodniklab> jaki rozmiar działki byłby dla Ciebie optymalny? Zastanawiam się ile po długości wygrodzić i nie mogę się zdecydować. Nie chcę przesadzić, bo sam to będę kosił, więc nie ma co se roboty dokładać na siłę Mam wydzielone i ogrodzone ~24ar z 36. Mam dom, duży garaż, dwa tarasy i miejsca jeszcze wbród. Koszenie mi zajmuje +/- 4h. Myślę że tak z 18ar, max 20 by mi starczyło na spokojnie. 1
lesiu155 351 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Popieram bleidda, rodzice mają 15 ar i jest ok ale przydałoby się ciut więcej więc te 20 to już myślę, że fajnie.
GordonLameman 9 779 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja też mam 15ar, chciałbym bliżej 30ar, ale sąsiad nie chce sprzedać Gdybym miał 30 ar to pewnie przesunąłbym ogrodzenie o dodatkowe 10 ar i powiększył ogród. A potem walnąłbym sobie robota
dannykay 902 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Dobry robot na 30ar to z 15-20k Edytowane 2 godziny temu przez dannykay
trepek 1 813 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Robot do koszenia trawy? Kurła, panowie, przecież to taki detoks dla mózgu. Idziesz, kosisz, rozmyślasz. Jak przez ostatnie dni robiłem dach wiaty i byłem sam na górze, mentalnie odpocząłem jak nigdy dotąd. Zero problemów, zero myślenia tylko gont, papioki i młotkiem bach, bach, bach. 3
GordonLameman 9 779 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, trepek napisał(a): Robot do koszenia trawy? Kurła, panowie, przecież to taki detoks dla mózgu. Idziesz, kosisz, rozmyślasz. Jak przez ostatnie dni robiłem dach wiaty i byłem sam na górze, mentalnie odpocząłem jak nigdy dotąd. Zero problemów, zero myślenia tylko gont, papioki i młotkiem bach, bach, bach. To ze względu na czas. Koszenie raz na tydzień teraz jest okej ale jakbym powiększył działkę to nihuhu.
dannykay 902 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu To zależy jaką ilością czasu wolnego dysponujesz i ile masz obowiązków, czy dzieci małe, czy prowadzisz biznes itp itd.
galakty 4 414 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie znam nikogo kogo jara koszenie trawy, no może na początku... Potem każdy przeklina
bleidd 1 020 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No ja tam po 6 latach dalej lubię. Słuchawki z dobrym ANC, jakiś podcast, publicystyka i mogę tak jeździć pół dnia. Wiadomo czas nie zawsze jest ale samą czynność lubię. 2
huudyy 3 330 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Też chyba zależy jak długą trawę potrafi ktoś znieść jedni koszą pod linijkę Co sobotę inni raz na miesiąc... Jak za dzieciaka byłem u dziadków, to uwielbiałem kosić spalinową, ale robic to tydzień w tydzień, to bym nie chciał Edytowane 1 godzinę temu przez huudyy
galakty 4 414 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, huudyy napisał(a): Jak za dzieciaka byłem u dziadków, to uwielbiałem kosić spalinową Oj uwielbiałem odpalać 1
huudyy 3 330 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, galakty napisał(a): Oj uwielbiałem odpalać Dziadek ma samoróbkę, ramę sam spawał jeszcze w latach 70. Silnik też ciągle ten sam 1
Rekomendowane odpowiedzi