GordonLameman 10 159 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Kuga też w sumie odpadła, bo na szerokość z lusterkami ma 2 cm mniej niże wjazd do garażu Zdaje się, że to musi być QQ. Czyli kolejne 3 lata mogę go spokojnie nazywać emerytem 1
galakty 5 065 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca W sumie daj znać jak taki mikrusek sobie radzi z QQ.
IceMan 192 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 48 minut temu, galakty napisał(a): W sumie daj znać jak taki mikrusek sobie radzi z QQ. Jak byś nie wiedział jaki tam jest silnik, to byś nigdy nie odczuł. Jeździ się bardzo normalnie. Silnik raczej trwały, stosowany w Nissan, Renault i chyba Mercedes ?
GordonLameman 10 159 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Druga śmieszna rzecz dzisiaj (po występie patusa na forum) to ten post: Predkosc na pewno nie miała nic wspólnego z tym co się stało! no i musimy zlikwidować latarnie i słupy! Bo od nich giną dobre chłopaki! a no i ograniczenia prędkości, bo po co to komu! 5
huudyy 3 406 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) Ma ktoś notatkę prasową/zdjęcia ze zdarzenia? Jestem ciekaw uszkodzen fury, na ile milionów części się rozpadła ¯\_(ツ)_/¯ 14 minut temu, GordonLameman napisał(a): Predkosc na pewno nie miała nic wspólnego z tym co się stało! No na pewno XD Edytowane 2 Czerwca przez huudyy
GordonLameman 10 159 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca https://www.observer-reporter.com/news/local-news/2026/jun/01/driver-killed-in-rollover-crash-on-route-19-in-peters-township/ 1
Fatality 842 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) 5 godzin temu, bleidd napisał(a): Nówka w najmie, 4 lata, to chyba większość nowych aut przejedzie bezawaryjnie. Lepiej sobie przejrzeć grupki na fb. Takie omody, czyli jednak nie taki najtańszy segment chińczyków i są duże problemy. Super, że masz gwarancje. Ale co ci po leasingu na 4 lata jak po kilku miesiącach będzie stał w serwisie 6 miesięcy i zostajesz bez auta? Oczywiście, że można mieć pecha itd ale lepiej szukać modeli, które nie mają takich przygód. btw nowe audi też mają różne problemy - co też na przełożenie na cene. Moje 7 letnie jest warte 20% mniej niż najnowszy (goły) model salonowy 2025. Nikt tego nie chce bo się boi awaryjności elektroniki i trzeba sie bujać w ASO po wiele miesięcy Edytowane 2 Czerwca przez Fatality
huudyy 3 406 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) 10 minut temu, GordonLameman napisał(a): https://www.observer-reporter.com/news/local-news/2026/jun/01/driver-killed-in-rollover-crash-on-route-19-in-peters-township/ O kurde, jakie kombo - zapieprzanie po mieście zakończone dachowaniem na parkingu galerii, pas zapięty ale niepoprawnie... Darwin zadziałał. Co zabawne, pasażer który normalnie zapiął pas przeżył Edytowane 2 Czerwca przez huudyy 1
huudyy 3 406 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 23 minuty temu, marko napisał(a): Proszę o nie komentowanie tego postu, bo on w niedługim czasie i tak zniknie. Jest to tylko czysto informacyjnie dla Was Nie będziesz mi mówił co mam robić! A tak serio to szkoda marko, ale działaj, ku lepszemu. 1
galakty 5 065 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Predkosc na pewno nie miała nic wspólnego z tym co się stało! no i musimy zlikwidować latarnie i słupy! Bo od nich giną dobre chłopaki! a no i ograniczenia prędkości, bo po co to komu! Niestety za łatwo jest zdać prawo jazdy. Powinny być psychotesty i to dogłębne, do tego bym dorzuciłbym jakiś test pod wpływem stresu, płyty poślizgowe itp. Tymczasem jak zdawałem to testy wykute na pamięć, a egzaminator kazał mi zaparkować RAZ na trawniku i tyle, jeździłem sobie elką po mieście. Wow
serwal4 301 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Prawko zdałem za 3. podejściem (za 1. miałbym na sumieniu Egzaminatora, za 2. klasycznie plac zestresował); Jedyne parkowanie to skosem w wyznaczonym pasami miejscu... o szerokości spokojnie 3 metrów I to w bocznej uliczce bez ruchu, także zwolniłem, kierunek, wjechałem, kierunek wyjechałem... I też jestem za obowiązkową 2. częścią egzaminu praktycznego na siakiejś płycie poślizgowej czy cuś...
Kyle 514 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Jak to jak? Wjechał na stadion i dostał polecenie by ... stanąć. ... i cyk, "zaparkowane na trawniku".
galakty 5 065 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Jak na trawniku? Parking pod jakimś warsztatem, trawnik, nie było nawet linii namalowanych, nie dało się źle wjechać 2
trepek 1 926 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Nie wiem co ćpią w Cuprze ale robią to dobrze - Cupra Formentor VZ5 z silnikiem 2.5 R5 i z mocą 390 kunia
LYCONE 220 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 30 minut temu, trepek napisał(a): Nie wiem co ćpią w Cuprze ale robią to dobrze - Cupra Formentor VZ5 z silnikiem 2.5 R5 i z mocą 390 kunia Przecież jest już kilka lat na rynku o_O
Katystopej 2 012 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 6 godzin temu, trepek napisał(a): Nie wiem co ćpią w Cuprze ale robią to dobrze - Cupra Formentor VZ5 z silnikiem 2.5 R5 i z mocą 390 kunia Ćpią i to porządnie, Cupra miała być synonimem mocnych, sportowych odmian Seatów, tymczasem masz Formentora 2.5 390KM jak i 1.5 150KM. 1
trepek 1 926 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 8 godzin temu, LYCONE napisał(a): Przecież jest już kilka lat na rynku o_O Na rynku to jest wersja VZ z silnikiem 2.0 TSI. A VZ5 ma silnik z RS3.
dannykay 1 086 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 17 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Chyba tak On takie głupoty mówi i wypisuje, że mnie to nie dziwi.
trepek 1 926 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 2 godziny temu, Katystopej napisał(a): tymczasem masz Formentora 2.5 390KM jak i 1.5 150KM. No, to ta słabsza dla takich jak ja
dannykay 1 086 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 2 godziny temu, Katystopej napisał(a): Ćpią i to porządnie, Cupra miała być synonimem mocnych, sportowych odmian Seatów, tymczasem masz Formentora 2.5 390KM jak i 1.5 150KM. I był moment, że można było seata skonfigurować z mocniejszym silnikiem niż cuprę
Rekomendowane odpowiedzi