KiloKush 925 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 12 minut temu, dannykay napisał(a): W bmw wracają leasingi 100%. Ciekawe czy to kwestia napływu chinoli, czy co. Z drugiej strony ktoś kto kupuje nowe x5 za pół bańki, to raczej nie rozważa omody jako alternatywy Marże w leasingach spadły to lepszy efekt marketingowy dać 5% dopłaty do leasingu niż 5% rabatu do ceny auta. 1
GordonLameman 10 200 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 21 minut temu, dannykay napisał(a): W bmw wracają leasingi 100%. Ciekawe czy to kwestia napływu chinoli, czy co. Z drugiej strony ktoś kto kupuje nowe x5 za pół bańki, to raczej nie rozważa omody jako alternatywy Mój szwagier się szykuje na nowe x5. wlansie rzucił robotę bo wkurza go, że ma służbowego Arteona, a on chce bmw 4
bleidd 1 320 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 17 minut temu, KiloKush napisał(a): Marże w leasingach spadły to lepszy efekt marketingowy dać 5% dopłaty do leasingu niż 5% rabatu do ceny auta. Tak samo jak w Mercedesie na świętowanie 140-lecia dawali wersje wyposażenia AMG Line w cenie Advantage. No i w sumie fajnie bo dla GLC to był zysk z 15k. Ale jak wcześniej dawali rabat spokojnie 10% tak w okresie promocji 2-3% tak że finalnie wychodziło jedno i to samo.
huudyy 3 445 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 43 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Mój szwagier się szykuje na nowe x5. wlansie rzucił robotę bo wkurza go, że ma służbowego Arteona, a on chce bmw Lekarz czy prawnik? XD
KiloKush 925 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 50 minut temu, GordonLameman napisał(a): Mój szwagier się szykuje na nowe x5. wlansie rzucił robotę bo wkurza go, że ma służbowego Arteona, a on chce bmw Ale, że ma jakieś kompleksy przez to?
GordonLameman 10 200 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 9 minut temu, huudyy napisał(a): Lekarz czy prawnik? XD 30-letni dyrektor ds przejęć xd 3 minuty temu, KiloKush napisał(a): Ale, że ma jakieś kompleksy przez to? Potężne, bo Arteon wolniejszy niż mój Nissan 2
huudyy 3 445 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): 30-letni dyrektor ds przejęć xd jakoś mi się skojarzyło 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Potężne, bo Arteon wolniejszy niż mój Nissan ale musi mieć małego siusiaka XD 5
KiloKush 925 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): 30-letni dyrektor ds przejęć xd Potężne, bo Arteon wolniejszy niż mój Nissan Kup później Porsche i mu mów "od Porsche wszystko gorsze". 5
GordonLameman 10 200 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 4 minuty temu, KiloKush napisał(a): Kup później Porsche i mu mów "od Porsche wszystko gorsze". No o to jest kurła dobry plan! 1
piwakk 48 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Mój szwagier się szykuje na nowe x5. wlansie rzucił robotę bo wkurza go, że ma służbowego Arteona, a on chce bmw Ja bym zadał podstawowe pytanie. Starczy mu śliny do plucia na biedaków? 3
galakty 5 169 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Potężne, bo Arteon wolniejszy niż mój Nissan Niby śmieszne, ale w sumie to trochę żenada
dannykay 1 099 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 3 godziny temu, GordonLameman napisał(a): 30-letni dyrektor ds przejęć xd 3 dychy i już dyrektor? Wow
lesiu155 430 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Co nie? huudy wrzucił zawód dyrektor. A tutaj chyba zawód: syn Jeśli nie no to szapo ba. Ja mając 32 w tym roku to się garba co najwyżej dorobiłem.
dannykay 1 099 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Znam takie błyskotliwe kariery. Mój kolega w podobnym wieku był już dyrektorem od czegoś tam w urzędzie marszałkowskim, a po wyborach dostał inny stołek. Teraz chyba jest zastępcą wójta w gminie, z którą jest związany jak ja z ZK Wronki Dojeżdża do roboty 40km, heh
GordonLameman 10 200 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca (edytowane) 29 minut temu, dannykay napisał(a): 3 dychy i już dyrektor? Wow 23 minuty temu, lesiu155 napisał(a): Co nie? huudy wrzucił zawód dyrektor. A tutaj chyba zawód: syn Jeśli nie no to szapo ba. Ja mając 32 w tym roku to się garba co najwyżej dorobiłem. Nope. Wychował się bez ojca, matka pracowała w sklepie, a teraz dorabia na saksach sezonowo. Pracuje wyłącznie w sektorze prywatnym, zaczął w sumie od stażów w Big4. Do wszystkiego doszedł sam, chociaż moja siostra się śmieje ze to dzięki niej Edytowane 17 Lipca przez GordonLameman
Cappucino 487 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 27 minut temu, dannykay napisał(a): 3 dychy i już dyrektor? Wow W szpitalu południowym... 1
GordonLameman 10 200 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca VW spadki, Audi w sumie mocno spadło. Tylko skoda dobrze stoi. 1
Cappucino 487 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Głównie rynek chiński, ale tam ogólnie jest załamanie sprzedaży samochodów.
TheMr. 3 058 Opublikowano 17 Lipca Autor Opublikowano 17 Lipca Skoda broni się w Europie, a reszta marek po prostu traci Chiny i stąd te różnice. Chińczyk jak ma do wyboru Audi czy Merca, wybierze dofinansowanego do granic absurdu produkt chińskiej myśli technologicznej. Kiedyś obiło mi się o uszy że BMW/Merc/Audi to miało 20-30% sprzedaży tylko w Chinach, a każdy bogaty Chińczyk chciał Porsche. A parametry Porsche zapewnia obecnie Xiaomi.
dannykay 1 099 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Oto dlaczego potrzebujesz dobre OC będąc właścicielem płochliwego psa. pozostawiona sama sobie suka+burza i efekt jak na zdjęciu. Roku jeszcze nie mieszkamy. Sąsiedzi zostawili ją samą na dworze, a wiecie co się dzieje za oknem. Myślałem, że się ktoś włamuje… oprócz tego podrapana duża roleta, oraz szyba i rama w HS. Z 2-3 dychy jak nic. a myślałem, że dobry dzień będzie, bo się okazało, że w passacie tylko łożysko w tylnym kole, a młodemu kupiliśmy ciekawą lagunę GT Edytowane 17 Lipca przez dannykay 2 3
TheMr. 3 058 Opublikowano 18 Lipca Autor Opublikowano 18 Lipca Jako że jest to jedyny off topic w którym można pytać się o wszystko, a ilość osób dosyć spora. Klimatyzacja multi split, 4 pokoje, mieszkanie 84m2. Bralibyście Rotenso Mirai?
SuLac0 695 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca 4 pokoje i jeden multi split? czyli jak padnie, nie ma nikt. imo min 2. a firma? ta, ktora ma najblizej autoryzowany serwis 1
TheMr. 3 058 Opublikowano 18 Lipca Autor Opublikowano 18 Lipca Nie chce zagracić sobie balkonu dwoma. A jak padną dwa? Podwójny serwis. Chodziło mi bardziej o samą firmę Rotenso czy ktoś miał, użytkował, czy rozglądać się za innymi.
wallec 1 801 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca W dniu 17.07.2026 o 13:12, dannykay napisał(a): 3 dychy i już dyrektor? Wow Pytanie ile wjeżdża tytułem"wynagrodzenie" a nie jak nazywa się stanowisko
Rekomendowane odpowiedzi