Dirian 940 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia No też prawda, u mnie 205/55 akurat, niby dość sporo gumy i alu dość schowane, ale żonie to nie przeszkadzało jakoś o krawężnik przeszorować Co ciekawe opona wyszła z tego bez szwanku, nawet rysa nie została, a felga trochę oberwała na rancie. No ale jak to mówią, zawsze boli do pierwszej rysy, a później to już tam ciul. 1 1
trepek 1 947 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 12 godzin temu, Gret napisał(a): nawet jak się przytuli to opona wszystko przyjmie i tak Zależy od felg. W Lexusie ES aerodynamiczne alufelgii z Omotenashi są na równi z bokiem opony. @Katystopej Czemu masz temp płynu na 130*C, tak ma być w Oplu? 1
lesiu155 430 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Usiłuje udowodnić, że skrzyna wytrzyma!
Katystopej 2 046 Opublikowano 15 Kwietnia Autor Opublikowano 15 Kwietnia 48 minut temu, trepek napisał(a): @Katystopej Czemu masz temp płynu na 130*C, tak ma być w Oplu? Paliwo na full to i temp płynu na full, a co! Przynajmniej wiadomo że nie bieduje
galakty 5 169 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 14 godzin temu, Katystopej napisał(a): pa to, mój też jest popsuty, nie wiedziałem o takim fjuczerze Tylko u mnie nie ma info żeby wcisnąć....
Doamdor 2 947 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 19 godzin temu, marko napisał(a): Kamery 360. Od 2017 żadnej ryski na feldze. Na feldze żadnej ryski, a zderzak, karoseria, przednia szyba poobijana kamieniami, na co nie mamy już żadnego wpływu. 1
Boldwyn 144 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) W dniu 13.04.2026 o 10:27, jarux napisał(a): A ja myślałem, że tylko toyota wpadła na tak debilny pomysł, że nie da się ruszyć przy niezamkniętych drzwiach Koleżanka z pracy dostała ostatnio zastępczą Kię i chciała przejechać spod bramy do garażu bez zapiętych pasów - też nie mogła, zadzwoniła na assistance myśląc że ma jakąś awarię i jej dopiero wytłumaczyli. Edytowane 16 Kwietnia przez Boldwyn 1
Dresiq 102 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia W dniu 12.04.2026 o 21:02, Katystopej napisał(a): Cholera, do starej kury przeszło piątka w układ hamulcowy, ała. Te zaciski już musiały być niezłym zajazdem skoro kupiłeś ją 3 lata temu, przez ten okres nie możliwe żeby tak się zajechały. Masz tą kurę chociaż pomodzoną, żeby to jakoś jechało i warto było pchać taki hajs? Soft na 250+ koni Zmienione audio + tuba + radio + wzmacniacz Progi boczne dołożone Dyfuzor tylny z wersji pokazowej STUDIE RS+ Brewki w kolorze na lampy przód + nakładka na szybę przednią Dyfuzor przedni maxtona nie przeżył zimy, w wakacje zamontuje następny, Oświetlenie niebieski led w środku z aliexpress Zawieszenie i osprzęt w bardzo dobrym stanie, więc zapiekło w portfel ale nie żałuje. 1 1
GordonLameman 10 200 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca przez GordonLameman
KiloKush 925 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia 7 godzin temu, Dresiq napisał(a): Soft na 250+ koni Zmienione audio + tuba + radio + wzmacniacz Progi boczne dołożone Dyfuzor tylny z wersji pokazowej STUDIE RS+ Brewki w kolorze na lampy przód + nakładka na szybę przednią Dyfuzor przedni maxtona nie przeżył zimy, w wakacje zamontuje następny, Oświetlenie niebieski led w środku z aliexpress Zawieszenie i osprzęt w bardzo dobrym stanie, więc zapiekło w portfel ale nie żałuje. Dawaj zdjęcia! 1
Kyle 541 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Jedni te LED wyłączają (ja) a inni "domontowywują"
Klima 109 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia 11 godzin temu, KiloKush napisał(a): Dawaj zdjęcia! 5
lesiu155 430 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) Albo zagotowałem skrzynię trochę (w co wątpię) albo wysprzęglik kończy żywot bo mi w sobotę na trasie kilka razy pedał sprzęgła został w podłodze. @jarux wyganiaj Grzecha, robota się szykuje Edytowane 20 Kwietnia przez lesiu155 2
Dresiq 102 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia 17 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Ten niebieski led może być ciekawy To z wysyłką nawet 30zł nie kosztowało. Do bagażnika i schowka przed pasażerem tez jest w zestawie.
huudyy 3 445 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia 10 minut temu, Dresiq napisał(a): To z wysyłką nawet 30zł nie kosztowało. Do bagażnika i schowka przed pasażerem tez jest w zestawie. Wygląda jakbyś dezynfekował wnętrze UV 2
GordonLameman 10 200 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia 1 minutę temu, huudyy napisał(a): Wygląda jakbyś dezynfekował wnętrze UV Ale o dziwo plam nie ma 2
Gret 1 023 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Nie lepiej bylo full RGB? Wtedy zależnie od nastroju robisz "klimat"
galakty 5 169 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) 12 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ale o dziwo plam nie ma Bo to SzKODA Edytowane 20 Kwietnia przez galakty
serwal4 305 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Starsze Renault z navi (TomTom Carminat / R-Link / jak zwał tak zwał) i ori / starym softem straciły... zegarek W tym mój Fluence. Trop prowadzi do zjawiska "GPS Week Number Rollover" vel trza zaktualizować soft (jeśli występuje nowszy pod naszą wersję sprzętu); Praktycznie da się przeżyć bez zegarka z auta ale jakoś tak... dziwnie 1 1
lesiu155 430 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja Kurr..de, dzisiaj dobry uczynek zrobiłem i dwie kobitki podwiozłem to mi jedna wnękę przypadkiem porysowała bo klamra podeszła i drzwiami przytrzasnęła 3
Gość Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja W C5 spektakularnie przywaliłem w krawężnik. Niedawno się śmiałem, że moja rozwaliła oponę... W B5 pięknie zaczął grać łańcuszek. Także napinaczu żegnaj 🙆 IMG_6599.mov
jarux 255 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja (edytowane) - Luz na ułożyskowaniu wszystkich piast - Luz na mocowaniu drążka kierowniczego - Luz na dolnym mocowaniu wahacza do zwrotnicy - Dziwny negatyw prawego przedniego koła Spoiler A wszystko w buggy RC Edytowane 24 Maja przez jarux 1
jarux 255 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Wycieraczki w megane Najpewniej mechanizm stanął bo po doraźnym wlaniu 1/3 puszki wd40 na oski zaczęły robić same pełen cykl, a nie stawać co chwilę. Ale chyba nasi już tam byli bo jedno ramię nie było dokręcone.
Rekomendowane odpowiedzi