Mój Garaż / moje Auto.... dodaj swoje
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Ale nikt nie twierdzi że hybrydy mało palą na autostradzie, wręcz przeciwnie to jest ich główna zaleta i palą więcej od zwykłej benzyny Ja w Yaris 1.5 hybrid spaliłem 4.2 litra w trasie, ale jechałem 60/90/110. -
Przez galakty · Opublikowano
Yaris zawsze był słaby jeśli chodzi o wnętrze i to jest OK. Mój obecny Ceed z 2019 nie skrzypi jak się dotyka, a tu nowe A6 takie coś odwala? I powiedzcie gdzie to premium? Po co mam iść do salonu po nowe Audi skoro tak to wygląda? Kiedyś cztery zera na masce coś oznaczały, fajne auta, silniki, historia w motorsporcie (czy to rajdy, DTMy czy Le Man), a dziś? -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
@oldfashioned To w USA ten odsetek i tak jest zdecydowanie mniejszy niż w Polsce zdaniem co niektórych użytkowników Co do kwestii wieku to przecież logiczne, że jak masz te 50 czy 60 lat to miałeś zbyt mało czasu żeby się dowiedzieć, że źle się czujesz w swoim ciele - mądrość i życiowe doświadczenie przeszkadza w odkryciu samego siebie -
Przez MJRegul · Opublikowano
@Devils1100 dwie zupelnie rozne gry. W teorii. Niepotrzebnie odinstalowujesz gry, dopiero teraz zacznie sie rozwoj BF6 i aktualizacje i w koncu ogarna go jak 2042 i zabawa bedzie przednia. A przynajmniej byc powinna. -
Przez J1NN · Opublikowano
Hej, poproszę o osobną zniżkę na: https://www.x-kom.pl/lista/pv42talks
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi