@paulina1992Widać brak argumentów... odpal stalkera 2 na maksa z dlss i fg... zadusisz vram nawet w 1440p, a do simsów nie jest nawet potrzebne 6gb vramu, więc takie testy o kant d można... pozdrawiam.
Tylko LMU powiększa bazę graczy, ale dla mnie znowu ta gra umarła przez dziwne decyzje typu nie banujemy dzbanów psujących rozgrywkę, ubijamy online GTE bo obecnie ich nie ma więc elo., żyjemy obecnym sezonem i tyle.
EVO pewnie nigdy nie będzie miało wielkiej bazy graczy, kariera mi zwisa ale jak ubiją free roam itp to zginą
W sprawie tego testu trzeba mieć świadomość, że najpewniej przeszkoda, która była tutaj zastosowana nie jest nazwijmy to "homologowana". Rzecz w tym, że jest inny algorytm na reakcję na pieszego a inny na samochód. No ale ten samochód ma jakieś części metalowe i na ile mi wiadomo ta przeszkoda na torze Modlin nie ma elementów metalowych. Cupra Formentor ma identyczne systemy jak Tiguan z filmu. Ateca ma starszą wersję systemów.
Wal wszystko max na 1.35V. 1.15V to laptopowe/low-endowe napięcia. Nawet bez radiatora 1.35V jest na serio chłodne i demonizują ludzie te radiatory..... bez problemu 1.35V i atakuj herce.
Rekomendowane odpowiedzi