Keleris 774 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Na ten moment jestem zadowolony, trochę powalczyłem i pokręciłem się po starym obozie, posłuchałem dialogów i o zgrozo nie można jak w klasyku walnąć się na byle wyro. Na dzisiaj wystarczy grania ale jutro wieczorem wracam, tym tempem mam zapewnione sporo miłej zabawy na najbliższy czas. 1 1
azgan 1 860 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Godzinę temu, lukadd napisał(a): Na karteczce trzeba sobie zapisywać ciekawe miejscówki, żeby nie zapomnieć Albo robić fotki 😋
Barosz 82 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Ktoś z Was ogrywa na zwykłym ps5 ? Jest na prawdę źle ? Po filmikach jest średnio ale tragedii nie widzę.
azgan 1 860 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 19 minut temu, caleb59 napisał(a): Remiiiiix
skunRace 905 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 2 godziny temu, Keller napisał(a): A ciebie twój chłopak nie powiem w co. Zaraz dostanę bana a ty nie, bo realnie zeszczałeś się przed argumentacją i tylko ci tyle zostaje. Najniższe argumenty jakie się da wg każdego opracowania. Emocjonalny gordonik. Spadam, pewnie na 2 tyg, bo takiego mądrali to nie ma poza elektrodą. Keler ale ty masz silna psychikę. Dziwie się, że ty jeszcze perma nie dostałeś, bo wchodzić z polityką w dosłownie każdy wątek o jakiejś grze w której ci siada psychika to trzeba mieć pięknie zryty beret. 2
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Na 14600K + 5070 Ti mam co najmniej 120 klatek w obozie. Włączony DLSS + generator 2X. Rozdzielczość 1440p, ustawienia bardzo wysokie. Aczkolwiek trzeba przyznać, że potrafi spaść później 60 na sekundę. 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Rysław właśnie podczas Summer Fest Game które streamuje, powiedział " Wyobrażacie sobie, dziś premiera a ja dostałem jakieś teksty do tłumaczenia, dziś w premierę" Powiedział też, że dostarczyliśmy wiele poprawek ale widocznie nie wszystkie weszły. Edytowane 5 Czerwca przez Reddzik 2
j4z 1 873 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 2 godziny temu, Reddzik napisał(a): Gra nie ma nic z audio poza suwakami głośności a te mam na maks. Grałem na głośnikach 5.1 + nahimic. Odpalę w słuchawkach- tzn stereo mając aparaty słuchowe, może nie działa dobrze z 5.1 edit Dodam, że musiałem zwiększać głośność na pilocie głośników, czasem się zdarzy ale tutaj musiałem mocniej podbić. A na tym 5.1 nie masz opcji? Przy Twoich problemach może się sprawdzić. Ewentualnie z tego co czytam jest też w windzie opcja Wyrównanie głośności (ang. Loudness Equalization)
Reddzik 3 899 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca To bym mógł użyć, stabilizator głośności- tak jak na screenie na screenie- całkiem o tym zapomniałem, bo nie musiałem używać. Tylko jak piszę w aparatach słuchowych, które dzięki połączeniu przez BT robią za słuchawki wszystko działa ok, tak jak w innych grach ta sama głośność, nie musiałem podgłaśniać.
DITMD 1 343 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Muszę powiedzieć, że naprawdę dobrze się bawię, zapomniałem jaki hardcore jest na początku. Świetna jest ta gra. 5
Reddzik 3 899 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Jest, jak się poszuka. Zebrałem jakiś kawałek drewna. 1
dawidoxx 1 169 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca U mnie juz prawie 5h na liczniku i jest ok - dawno mnie tak gierka nie wciągnęła.. na razie koniec, bo jutro tez jest dzien 2
copyname 122 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Jak tu zacząć dobrze grę? Poszedłem za jakimś typkiem do obozu kultystow. Fajnie xp wpada jak on zabija potworki. Ale nie mam pewności czy dam radę wrócić sam 1
DITMD 1 343 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Ja najpierw nauczyłem się władania bronią jednoręczną i moja postać już nie trzyma miecza jak kija od szczotki. Kupiłem łuk i z dystansu tłukę wszystko, co się da. W zwarciu muszę uważać, bo dorosłe ścierwojady i wilki mają mnie na strzała, a ja nic im nie mogę zrobić, bo mam za słabą broń i za mało siły. Z tego, co pamiętam, to dobrze iść w myślistwo, można sobie nieźle na tym dorobić.
King Arthas 131 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Godzinę temu, DITMD napisał(a): Ja najpierw nauczyłem się władania bronią jednoręczną i moja postać już nie trzyma miecza jak kija od szczotki. Kupiłem łuk i z dystansu tłukę wszystko, co się da. W zwarciu muszę uważać, bo dorosłe ścierwojady i wilki mają mnie na strzała, a ja nic im nie mogę zrobić, bo mam za słabą broń i za mało siły. Z tego, co pamiętam, to dobrze iść w myślistwo, można sobie nieźle na tym dorobić. Nie powiem, cudowna historia
Tomek_ITH 511 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Pograłem godzinkę i cholera, nie spodziewałem się, że aż tak mi gierka siądzie. 1 1
GordonLameman 10 200 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 5 godzin temu, copyname napisał(a): Jak tu zacząć dobrze grę? Poszedłem za jakimś typkiem do obozu kultystow. Fajnie xp wpada jak on zabija potworki. Ale nie mam pewności czy dam radę wrócić sam Powinieneś dać radę. Trzeba po prostu biec Ja tak wróciłem z nowego obozu, teraz się chyba wybiorę na bagna - bo to łatwy sposób na exp. Nie mam tylko pomysłu na hajs - wy kradniecie, że kupujecie coś ciągle?
Keleris 774 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Muszę przyznać że gra jak na ten moment jest bliska oryginału, trafiłem na błąd podczas podróży do obozu na bagnie, nowicjusz zaatakował jednego kretoszczura, a drugi zaczął uciekać i podczas ucieczki przez brak ataku w biegu ani ja ani nowicjusz nie mogliśmy go trafić i sobie tak pięknie wbiegł do obozu na bagnie. Jest trudniej o rude niż w oryginale i na razie zbieram żeby nauczyć się otwierania zamków co by zrobić jak najwięcej zadań. 6 1
oldfashioned 867 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 2x padlem, bez save'a. Dobre stary czasy Dzisiaj zaczynam gre poraz trzeci. 2 1
PaVLo 1 290 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Nie rozpędzajcie się tak za Diego, spróbujcie zanurkować w stawie przy wodospadzie i powęszyć w obozie przy windzie
GordonLameman 10 200 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 3 minuty temu, oldfashioned napisał(a): 2x padlem, bez save'a. Dobre stary czasy Dzisiaj zaczynam gre poraz trzeci. Ja wczoraj musiałem cofnąć się do placu wymian bo mnie cały stary obóz gonił
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź