Crew 900 1 164 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Panowie, znów ponawiam pytanie bo chcę sobie kupić motocykl, turystyka i poza SRT 900 SX to nie widzę innych tak wypasionych modeli w tej cenie...
trepek 1 801 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) 6 godzin temu, Petru23 napisał(a): Bo warto by to wyjaśnić Oj Petru, Petru W technicznych sprawach nie piszę nieprawdziwych informacji. Ale dobrze, że dopytałeś AI czy Cię nie wkręcam EDIT: O, pojawiły się reakcje w blabli? Edytowane 15 Lutego przez trepek 1
Katystopej 1 780 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) Reakcje wróciły Modły zostały przeczytane Edytowane 15 Lutego przez Katystopej 2
GordonLameman 9 733 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Chyba w całym moto. Fajnie. To nic tylko zakładać mnóstwo tematów, typu: „motoryzacja europejska vs japońska”, „nissan GT-R vs Corvette ZR1”, „jak działa silnik Wankla?” I takie tam 3
Katystopej 1 780 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Mam nadzieję, że o te zakładanie tematów również modły zostały przeczytane 1
LYCONE 210 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 11 godzin temu, Katystopej napisał(a): Reakcje wróciły Modły zostały przeczytane W końcu będę mógł znowu do każdego wpisu Petru dodawać reakcje... 5
Cappucino 353 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Może nie obalą urzędowych klaunów, ale smród pozostanie.
Katystopej 1 780 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Trzeba ruch w temacie zrobić, bo nam spadnie zaraz na drugą stronę Chyba że ktoś zacznie posty kasować...
trepek 1 801 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Ok, trzeba napisać coś merytorycznego! Yyy... Lubię placki. 1
Tomasz Niechaj 95 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 4 minuty temu, trepek napisał(a): Ok, trzeba napisać coś merytorycznego! Yyy... Lubię placki. Jeśli nie będą zjedzone w aucie, to moderator kasuje taki komentarz. I zjada placki. 3
trepek 1 801 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Jem tylko w samochodzie, nie wyobrażam sobie, że można inaczej 2
GordonLameman 9 733 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 5 minut temu, trepek napisał(a): Jem tylko w samochodzie, nie wyobrażam sobie, że można inaczej Tłuste palce odbite na skórzanej tapicerce to jest to po co się je placki w aucie!
Tomasz Niechaj 95 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Tłuste palce odbite na skórzanej tapicerce to jest to po co się je placki w aucie! Przynajmniej będziesz mógł teraz rozpocząć temat środków czystości do auta
GordonLameman 9 733 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 8 minut temu, Tomasz Niechaj napisał(a): Przynajmniej będziesz mógł teraz rozpocząć temat środków czystości do auta K2 vs MojeAuto? Który środek wybrać? Mam dylemat
huudyy 3 325 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): K2 vs MojeAuto? Który środek wybrać? Mam dylemat Plaka 3
Katystopej 1 780 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Ale to trzeba rozdzielić, osobny temat dla jasnej skóry i ciemnej, tak samo alcantara A ta w ogóle przypnij blable spowrotem, pokazałeś kto tu rządzi, ale musisz mieć kim rządzić Teraz, huudyy napisał(a): Plaka Podstawowy środke czyszcząco-konserwujący handlarzy 2
lesiu155 338 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego O właśnie, apropos kosmetyków, ciekawe co tam u KHOTa
GordonLameman 9 733 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Teraz, lesiu155 napisał(a): O właśnie, apropos kosmetyków, ciekawe co tam u KHOTa A czemu u niego? On jakoś plakował wszystko czy co?
lesiu155 338 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego (edytowane) A bo on w temacie kosmetyków udzielał się i był skarbnicą wiedzy na labie podejrzewam, że na kosmetykaaut.pl nadal jest aktywny ale ja tam już dawno nie wchodziłem. Edytowane 16 Lutego przez lesiu155
Gret 987 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Szkoda, bo mam jedno pytanie odnośnie wosku. 😞
galakty 4 383 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 25 minut temu, GordonLameman napisał(a): K2 vs MojeAuto? Który środek wybrać? Mam dylemat Załóż temat....
lesiu155 338 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 21 minut temu, Gret napisał(a): Szkoda, bo mam jedno pytanie odnośnie wosku. 😞 Coś tam wiem, może pomogę. Dawaj
Gret 987 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Teraz, lesiu155 napisał(a): Coś tam wiem, może pomogę. Dawaj Mam fusso coat dark z poprzedniego auta, które bylo czarne. Teraz będzie biale, uzywac to czy sprzedać i kupić wersję light?
lesiu155 338 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Najprościej - sprawdź sobie gdzieś we wnęce jak będzie wyglądał wosk to wosk, on nie barwi tylko podbija kolor. Cytując klasyka - nikt tego nie sprawdza, Tchibo Family możesz pić nie mając rodziny 1 1
Rekomendowane odpowiedzi